Sanırım Hamileyim bakar mısınız ?

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
öncelikle çok heyecanlıyım ve nolur bilgisi olan cevap versin.

19-09-2013 perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum
24-09-2013 salı ( yani bugün) betahcg baktırdım değerim 19,57 çıktı

Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. çatlatma iğnesinden dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.

İnşallah hamileyimdir:49:

Son düzenleme:

Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. Aşılamadan dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.

Cnm %95 hamilesin... üstelik adet tarihinden baya önce yaptirmissin tahlilini... 5 ten küçük olduğunda negatif oluyo.. hatta %99 hamilesin :))

Cnm %95 hamilesin... üstelik adet tarihinden baya önce yaptirmissin tahlilini... 5 ten küçük olduğunda negatif oluyo.. hatta %99 hamilesin :))

İnşallah canımmmm.Ama kafamı karıştıran tek şey çatlatma iğnesi oldum 6 gün oldu.İğne olan kişilerin değeri yüksek çıkarmış :( Ama bu kadarda yükselirmiki :(

değeriniz yüksek çıkmıs

ama erken yaptırmadınızmı

ben regl döneminden 3 önce öğrenmiştim ve değerim baya düşük çıkmıstı

düşüten kastım hamilelik çıkmıstı ama değerim düşüktü

bu arada bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım

İnşallah canımmmm.Ama kafamı karıştıran tek şey çatlatma iğnesi oldum 6 gün oldu.İğne olan kişilerin değeri yüksek çıkarmış :( Ama bu kadarda yükselirmiki :(

Nette araştırdım da biraz, catlatma ignesinden 10 gün sonra gerçek deger kanda çıkmaya başlarmış.. catlatma iğnesi hakkında pek bilgim olmadığı icin deger hakkinda yorum yaptım. 2 gün sonra tekrar yaptir istersen, yükselirse hamişsin. Eger duserse üzgünüm.. hayrlısı olsun senin icin..

değeriniz yüksek çıkmıs

ama erken yaptırmadınızmı

ben regl döneminden 3 önce öğrenmiştim ve değerim baya düşük çıkmıstı

düşüten kastım hamilelik çıkmıstı ama değerim düşüktü

bu arada bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım

Erken olduğunun farkındayım canım ama napim bekleyemiyorumki :( inşallah senin gibi bende hamile kalmışımdır.

Nette araştırdım da biraz, catlatma ignesinden 10 gün sonra gerçek deger kanda çıkmaya başlarmış.. catlatma iğnesi hakkında pek bilgim olmadığı icin deger hakkinda yorum yaptım. 2 gün sonra tekrar yaptir istersen, yükselirse hamişsin. Eger duserse üzgünüm.. hayrlısı olsun senin icin..

HAklısın canım 2 gün sonra tekrar yaptırıyım az da olsa yükseliş olsa hamileyim demektir inşalah. Ayyy hatta yarın akşam yaptırırım bekleyememki :( :)

HAklısın canım 2 gün sonra tekrar yaptırıyım az da olsa yükseliş olsa hamileyim demektir inşalah. Ayyy hatta yarın akşam yaptırırım bekleyememki :( :)

Yarın bile yaptırsan değerin yükselirse büyük ihtimal hamilesin canım..

Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. çatlatma iğnesinden dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.

Başka bir konuda da yazdım ama, erken yaptırmışsın. Bir kere ben de yaptırdım iğne ve 4-5 gün sonra idrar testimde bile pozitif çıkmıştı.. Dilerim değerin yükselir ama şimdi hamilesin demek zor olur..

hevesini kırmak istemem ama 5 gün sonra hemen kanda yaptırmışsın. 19 unda iğne olsan 36 veya en geç 48 saat içinde çatlama oluyor en kötü ihtimal olan 48 saati düşünürsen 21 eylülde yumurtan çatlamış ve sen 24 eylülde kanda baktırmışsın ki iğnenin prospektüsünde özellikle yazan bir yer var
Ovitrelle, uygulamanın ardından 10 güne kadar yalancı pozitif gebelik testine neden olabilir. Bu hususa dikkat ediniz.

zaten ilk 10 gün hamilelik belirtilerine benzer şikayetlere neden oluyor bu yüzden.

bence testi erken yapmışsın bende 3 aydır ovitrelle yaptırıyorum doktorumun bana dediği 12. gün kan testinde hamilelik olup olmadığı kesinleşir.

bende ayın 16 sında yaptırdım şuan beklemedeyim ve batım benimde 3 ekim.

Haklısın canım anlattıkların çok doğru.Dayanamadım doktorumu aradım saat 20.00 da :) oda buna benzer şeyler söyledi.Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycam , hatta hergün yaptırıcam :) sonuçlarımı buraya yazarım hepinize gönülden teşekkür ederim.:54:

Haklısın canım anlattıkların çok doğru.Dayanamadım doktorumu aradım saat 20.00 da :) oda buna benzer şeyler söyledi.Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycam , hatta hergün yaptırıcam :) sonuçlarımı buraya yazarım hepinize gönülden teşekkür ederim.:54:

hergün kan verme kız sende kan kalmayacak :1:
bence en uygun zaman 1 ekim zaten 3 ekimde adet olacakmışsın dayanabilirim dersen 3 ekimde yap testini yada kana git. ben 4 ekime kadar test yapmayı ve yaptırmayı düşünmüyorum şahsen :31:

Kızlar bugün iğneden sonra beta hcg 0,500 çıktı :( acaba yine erkenmi yükselişe geçermi.Ben normalde 33 günde bir adet oluyorum hatta 35 i buluyor. Son adet tarihim 6 eylüldü. ne dersiniz? :(

Kızlar bugün iğneden sonra beta hcg 0,500 çıktı :( acaba yine erkenmi yükselişe geçermi.Ben normalde 33 günde bir adet oluyorum hatta 35 i buluyor. Son adet tarihim 6 eylüldü. ne dersiniz? :(

canım biraz daha bekle istersen,hırpalama kendini dicem anlıyorum...Allah'ım sana,bana ve evlat isteyen herkese nasip etsin inş:5:

Tek yapmam gereken dua edip sabretmek :( İnşallah bir gün bizimde bebeğimiz olur :( Çok ağladım bugün çokk :(

Tek yapmam gereken dua edip sabretmek :( İnşallah bir gün bizimde bebeğimiz olur :( Çok ağladım bugün çokk :(

canım çok iyi anlıyorum seni çk hemde,ister istemez ağlıyoruz işte napalım ama sabretcez napalım :43: çok dua ediyorum bende çoookkkk :(

Back
X