öncelikle çok heyecanlıyım ve nolur bilgisi olan cevap versin.
19-09-2013 perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum
24-09-2013 salı ( yani bugün) betahcg baktırdım değerim 19,57 çıktı
Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. Aşılamadan dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.
İnşallah hamileyimdir
Cnm %95 hamilesin... üstelik adet tarihinden baya önce yaptirmissin tahlilini... 5 ten küçük olduğunda negatif oluyo.. hatta %99 hamilesin :))
İnşallah canımmmm.Ama kafamı karıştıran tek şey çatlatma iğnesi oldum 6 gün oldu.İğne olan kişilerin değeri yüksek çıkarmışAma bu kadarda yükselirmiki
değeriniz yüksek çıkmıs
ama erken yaptırmadınızmı
ben regl döneminden 3 önce öğrenmiştim ve değerim baya düşük çıkmıstı
düşüten kastım hamilelik çıkmıstı ama değerim düşüktü
bu arada bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Nette araştırdım da biraz, catlatma ignesinden 10 gün sonra gerçek deger kanda çıkmaya başlarmış.. catlatma iğnesi hakkında pek bilgim olmadığı icin deger hakkinda yorum yaptım. 2 gün sonra tekrar yaptir istersen, yükselirse hamişsin. Eger duserse üzgünüm.. hayrlısı olsun senin icin..
HAklısın canım 2 gün sonra tekrar yaptırıyım az da olsa yükseliş olsa hamileyim demektir inşalah. Ayyy hatta yarın akşam yaptırırım bekleyememki:)
Erken olduğunun farkındayım canım ama napim bekleyemiyorumkiinşallah senin gibi bende hamile kalmışımdır.
öncelikle çok heyecanlıyım ve nolur bilgisi olan cevap versin.
19-09-2013 perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnemi oldum
24-09-2013 salı ( yani bugün) betahcg baktırdım değerim 19,57 çıktı
Bu verilere göre hamile olabilirmiyim ? Beklenen adet tarihim 3 ekim 2013. çatlatma iğnesinden dolayı bir kaç gün hormanlar yükselirmiş ama benim 5 gün geçti çatlatma iğnesinden.
İnşallah hamileyimdir
Haklısın canım anlattıkların çok doğru.Dayanamadım doktorumu aradım saat 20.00 da :) oda buna benzer şeyler söyledi.Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycam , hatta hergün yaptırıcam :) sonuçlarımı buraya yazarım hepinize gönülden teşekkür ederim.
Kızlar bugün iğneden sonra beta hcg 0,500 çıktıacaba yine erkenmi yükselişe geçermi.Ben normalde 33 günde bir adet oluyorum hatta 35 i buluyor. Son adet tarihim 6 eylüldü. ne dersiniz?
Tek yapmam gereken dua edip sabretmekİnşallah bir gün bizimde bebeğimiz olur Çok ağladım bugün çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?