Sanırım Hamıleyım Dedim..

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı 8 aydr korunuoduk çok korunma sonra hiç olmaz dediler rahmım de tersti korktum bıraktım 1 aydr korunmuodum bugun test yaptım evet hamıleymışm yınede doktra gitmeden emin olmaıorm eşime masada yemek yerken hamılyeım dedim şaka yapıosun dedi inanddı önce sonra yarn bı doktra git bakalım dedi geçti bilgsyrn başına oyun oynadı ... HAYAL KIRIKLIĞI.
ne bilim farklı beklıodum tepkisini her akşam test yap artık çocuğumuz olsun diyen kişi bu kişi bnce butun bizimle evlenen arkdşlarının çocuğu oldu die bı özentiliik yaşıyo ondan çocuk istyo off bilmıorm çok kırıldım yaaa hep hayırlı bı zamanda olsun demiştim .ne düşüneceğimi bilmıorm ama gerçekten üzüluorm .... arkadaşlarımın anlatıklarıyla bu tepki arasında dağlar varrrrrrrr...

arkadaslarinizin anlattiklarini bosverin..her erkek farkli tepki verebiliyor.sizinkinde jeton dusmemis daha:)) hamileliginiz ilerledikce durumu daha cok farkedip, size gereken destegi verecektir merak etmeyin. valla benimkisi daha yeni yeni idrak etmeye basladi ve ben 7. aydayim!:)

belki daha emin olannan sonra sevinicekdir... bekle bakalim:26: yinede tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin bizlerede nasib olsun hamilelik

ağzın bal yesın emıı allah tamamına erdirsin inşlh dedğin gibi olur ya çok saolll :)

sizin söyleyiş şeklinizden de olabilir, ciddiye almamıştır.
doktorunuza gidin önce, pozitifse gider eşinize coşkulu bir şekilde söylersiniz.
yine aynı şekilde tepki verirse sorun var demektir.
şu an bunu o kadar önemsememelisiniz bence.

Bence de emin olmadan sevinmek istemedi. :)
Hani belki, yoktur da hevesi kursağında kalmasın diye. :)
Tebrik ediyorum, hayırlısı olur inşallah. :)

erkkekler hemen kavrayamıo bu dururmu benım kıdde buna benzer bı tepkı verdı oysa aylardır benden daha çok ıstıyordu :))) rahata vermıstır benımkı gıbı sen uzulme arkadaslarının anlattıkları tamamen doğru da olmayabılır :)))) şimdi üzülmenin zamanı değil annenın stresını bebek hıssederr inşallah kucğına alırsın vaktınde zamanında

aminnn darısı her isteyenın başına inşlhh allah aratmasın öle umuorm bnde napım
biliyormusun canim arkadasim ben raziyim esim az tepki versin ama ben hamile olayim cunki beklemek cok zor
Allah herkese nasib etsin herkese anne baba duygusu yasatsin

Tebrikler canım..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebişinidarısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah.

merhaba canım öncelikle tebrik ederim....cok sevindim allah kucagına almayı nasıp etsin....bence eşin tam algılayamamıstır ve emin olmak istemiştir.....erkekler anca göbüşün büyüyünce ve bebek dogunca algılıyolar....böyle olmasıda normal çünkü hamilelik süreci bizim vucudumuzda oldugundan adamlar pek inanamıyorlar gözle görülür bişey olmadıgından..... oyuzden üzme kendini küçük bir biberon al ,bir emzik bunlar babayı sevince bogar bence

eşinin tepki dağarcı bu kadardır belkı şokun etkisine şaşıramadı onu savunmuyorum ama olagan seyler kesınleşince sevıncektir olmadıgı ıcın daha once emın olamaıstır bakma sen ona o bebegı ultrasonda görunce elıyle tekmeleyısını falan hissedince anlıcak baba olcagını hayırlı olsun canım bu arada

derler ya kadın karnında hissedince anne olur,erkek kucağına alınca baba olduğunu anlar diye..eşinize dank etmemiş henüz..

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi..

Esinizin baskalarina ozenerek cocuk istedigini soyleyerek elestirmis ve ayni sekilde baskalarina ozenip onlarin kocalari gibi bir tepki vermesini bekleyerek esinizle tencere-kapak oldugunuzu kanitlamissiniz :) eger hamileyseniz allahs aglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne tepki verdigi degil nasil bir baba olacagi onemli..

bence farkına varamamış olabilr. erkekler idrar testinin doğruluğuna pek inanmıyor nedense =) en iyisi beraber dr. a gitmeniz eminim idrak ettikçe tepkisi değişir.. hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…