arkadaslarinizin anlattiklarini bosverin..her erkek farkli tepki verebiliyor.sizinkinde jeton dusmemis daha:)) hamileliginiz ilerledikce durumu daha cok farkedip, size gereken destegi verecektir merak etmeyin. valla benimkisi daha yeni yeni idrak etmeye basladi ve ben 7. aydayim!:)
bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı 8 aydr korunuoduk çok korunma sonra hiç olmaz dediler rahmım de tersti korktum bıraktım 1 aydr korunmuodum bugun test yaptım evet hamıleymışm yınede doktra gitmeden emin olmaıorm eşime masada yemek yerken hamılyeım dedim şaka yapıosun dedi inanddı önce sonra yarn bı doktra git bakalım dedi geçti bilgsyrn başına oyun oynadı ... HAYAL KIRIKLIĞI.
ne bilim farklı beklıodum tepkisini her akşam test yap artık çocuğumuz olsun diyen kişi bu kişi bnce butun bizimle evlenen arkdşlarının çocuğu oldu die bı özentiliik yaşıyo ondan çocuk istyo off bilmıorm çok kırıldım yaaa hep hayırlı bı zamanda olsun demiştim .ne düşüneceğimi bilmıorm ama gerçekten üzüluorm .... arkadaşlarımın anlatıklarıyla bu tepki arasında dağlar varrrrrrrr...
ağzın bal yesın emıı allah tamamına erdirsin inşlh dedğin gibi olur ya çok saolll :)
belki daha emin olannan sonra sevinicekdir... bekle bakalim:26: yinede tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin bizlerede nasib olsun hamilelik
Bence de emin olmadan sevinmek istemedi. :)
Hani belki, yoktur da hevesi kursağında kalmasın diye. :)
Tebrik ediyorum, hayırlısı olur inşallah. :)
biliyormusun canim arkadasim ben raziyim esim az tepki versin ama ben hamile olayim cunki beklemek cok zoraminnn darısı her isteyenın başına inşlhh allah aratmasın öle umuorm bnde napım
çok saol amınnnn valla iyiki yazmışım buraya resmen pskljm değişti :)
bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı 8 aydr korunuoduk çok korunma sonra hiç olmaz dediler rahmım de tersti korktum bıraktım 1 aydr korunmuodum bugun test yaptım evet hamıleymışm yınede doktra gitmeden emin olmaıorm eşime masada yemek yerken hamılyeım dedim şaka yapıosun dedi inanddı önce sonra yarn bı doktra git bakalım dedi geçti bilgsyrn başına oyun oynadı ... HAYAL KIRIKLIĞI.
ne bilim farklı beklıodum tepkisini her akşam test yap artık çocuğumuz olsun diyen kişi bu kişi bnce butun bizimle evlenen arkdşlarının çocuğu oldu die bı özentiliik yaşıyo ondan çocuk istyo off bilmıorm çok kırıldım yaaa hep hayırlı bı zamanda olsun demiştim .ne düşüneceğimi bilmıorm ama gerçekten üzüluorm .... arkadaşlarımın anlatıklarıyla bu tepki arasında dağlar varrrrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?