• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ve üzgünüm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
beni hatırlayanlar vardır belki aranızda.19 yaşındayım eşimle bazı problemlerimiz vardı..çok şükür artık atlattık gibi ama şimdi de içimi kemiren baska birşey var..
sanırım hamileyim.bütün belrtiler var eşime henüz söylemedim..
suan açıköğretm 1.sınıf okuyorum.maddi olarak ta henüz iyi değiliz..sizce ne yapmalıyım?eşime söylemeden olmaz biliyorum.ve aldırmakta istemiyorum.kafam çok karışık.başka planlarımız vardı okul bittiğinde çalışıp para biriktiricektik...şimdi ne olucak:çok üzgünüm: sizce hem çocuk hem okul beraber yürürmü?ve bebeğim ne kadar büyüdükten sonra çalışmaya başlayabilirim?:1no2:

madem istemiyordunuz neden korunmadınız?

canım tebrik ediyorum seni ilk önce..sorduğun soruyada gelincede bende bu yıl açık öğretime kayıt yaptırdım ve çocuk düşünüyorum ama ikisini bir arada götüreceğime eminim sen bence ihtimalen konuşma biran önce test yaptır ve eşine kesinlikle söyle Allah sana o mucizeyi rızkıyla gönderir emin ol canım ve kesinlikl aldırmayı düşünce hayırlısı olsun hakkında

senağlamaeşim korunuyordu ama bilmiyorum oldu işte:çok üzgünüm:

ilk önce eşine söylemekle başlasan iyi edersin..

bu karar ikinizin olmalı tek başında verebilceğin bi karar değil bu madem korunmadın bi şekilde oldu

lütfen iyi düşün ve eşinle konuş..

yürür anam yürür bebek bereketiyle gelir.....

bebekle işte aşkta parada hepsi olur.......

sakın aldırma...

o kadar kadın varki hepsini bi arada götüren sen neden yapamayasınki?

geyt te guzel olmuş madem acıkogretımdesın okul ve cocuk olur okul bıtene kadarda cocuk bıraz buyur ve yanında olur sonrada ıse gırersın :)

herseyın hayırlısı !

canım tebrik ediyorum seni ilk önce..sorduğun soruyada gelincede bende bu yıl açık öğretime kayıt yaptırdım ve çocuk düşünüyorum ama ikisini bir arada götüreceğime eminim sen bence ihtimalen konuşma biran önce test yaptır ve eşine kesinlikle söyle Allah sana o mucizeyi rızkıyla gönderir emin ol canım ve kesinlikl aldırmayı düşünce hayırlısı olsun hakkında

çok teşekkür ederim.inan öyle kfam karışık ki.çocuklara bayılırım.ilk evlendiğimizde çok istemiştik eşimle ama sonra maddi olarak hazır olmadığımıza karar verdik ve erteledil.şimdiyse üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım:(okul belki çalışarak olur bitirebilirim ama daha sonra iş hayatına geçiş yapabilirmiyim biliyorum.:uhm:

keske korunsaydınız dıcem ama belkıde korunuyordunuz bılemıcem
ama sanırım olan olmus ve esıne soylemen gerek
aldırman taraftarı degılım cunku bu ılk bebegın
senın yada esının aılesı yakınsa onların destegıyle hem okulunu bıtırıp hemde calısabılırsın tabıkı

Herşeyi en ince ayrıntısına kadar eşinle konuşmalısın.. Yaşın daha genç Allah'ın izniyle anne olabilirsin daha önünde uzun yıllar var. Şimdi çocuğu yaparsanız maddi sorunlarınızda varmış işler iyice rayından çıkmasın. En güzeli sen önce bir test yaptır sonuç pozitif çıkarsa al eşini karşına herşeyi bugünü ve yarını düşünerekten konuşun ve bir sonuca varın.. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin. Umarım herşey iyi olur.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Sen doğur ben bakarımkaydirigubbakcemile2

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bebeği lütfen hayatınıza engel olarak görmeyin.O çok güzel birşey Allahın size bir hediyesi olarak görün.Aldırmayın arkadaşım bu günaha girmeyin.Ben çocuk çocuk diye yanan biri olduğum için belki böyle düşünüyor olabilirim ama yinede hayatınıza onunla devam edebiliri yapmak istediklerinizi onlada yapabilirsiniz.Eşinizle konuşmadan önce bir test yaptırın gerçekten hamileyseniz eşinizle konuşun.Her şey gönlünüzce olsun.

canım korunduğun halde olduysa vardır bunun da bi hikmeti sen bunu bir sınav olarak düşün tatlım mutlaka bereketiyle gelir..bak arkadaşlarımda çok güzel söylemiş çocuk büyüyene kadar okulda biter ve sen çalışırsında..eşinle kesinlikle konuş ama aldırmayı düşünme bitanem o sana gelen mucize

eşim kesinlikle aldırmamı istemez:(zaten çalışmam konusundada pek isteklı değildi.şimdi birde bebeğimiz olunca hiç istemezse çalışmamı:mymeka::mymeka:

birkaç tane konunuzu hatırlıyorum.
eşinizden şikayetçiydiniz hep.
neyse düzelmesine sevindim..

artık olan olmuş, sonuçta hamilesiniz.
bence okul-çocuk yürür; eğer açıköğretimse.
siz yürütemeyeceğinize inanıyorsanız birinden feragat edeceksiniz ki sanırım bu da okul olur bu durumda..

ama dediğim gibi bence ikisi bir yürür..

bu arada aman bunu doğurduktan sonra korunma işini eşinize bırakmayın.
fazla korunamamış sanırsam kaydirigubbakcemile3

eşim kesinlikle aldırmamı istemez:(zaten çalışmam konusundada pek isteklı değildi.şimdi birde bebeğimiz olunca hiç istemezse çalışmamı:mymeka::mymeka:

o zaman hiç düşünme doğur.. eşin kesinlikle aldırmanı istemezse ilk bebek ilk heyecan bunu doyasıya yaşayın..

tamam haklısınız çalışmakla herşey olur bunu biliyorum..okul ok ama bir bebeğin çeşitli ihtiyaçları var.manevi olarak belki karşılayabilirim ama maddi anlamda da çok endişelerim var...:1no2:
doğum yapmış ablalarım yardımcı olursanız sevinirim..bir bebeğin ne kadar masrafı olur aylık?:çok üzgünüm:en acil ihtiyaçları flan mesela?:çok üzgünüm:

Back
X