• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ve üzgünüm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zor olsada yürür tabiki planlarını bir süreligine erteleyebilirsin okulunu bitirirsin bebişde büyür annen bakar sende iş hayatına atılırsın dert etme.ama önce test yap kesinleştir..

ayy konuyu acıyolar sonra topıke ugramıyoalr yaa

beni hatırlayanlar vardır belki aranızda.19 yaşındayım eşimle bazı problemlerimiz vardı..çok şükür artık atlattık gibi ama şimdi de içimi kemiren baska birşey var..
sanırım hamileyim.bütün belrtiler var eşime henüz söylemedim..
suan açıköğretm 1.sınıf okuyorum.maddi olarak ta henüz iyi değiliz..sizce ne yapmalıyım?eşime söylemeden olmaz biliyorum.ve aldırmakta istemiyorum.kafam çok karışık.başka planlarımız vardı okul bittiğinde çalışıp para biriktiricektik...şimdi ne olucak:çok üzgünüm: sizce hem çocuk hem okul beraber yürürmü?ve bebeğim ne kadar büyüdükten sonra çalışmaya başlayabilirim?:1no2:

Sakin o cocugu aldirmaya kalma canim her cocuk riskiyla gelir ve ilk cocugun cok riskli cocuk aldirmak Allah korusun birdaha olmama gibi bir sorunlada karsi karsiya kalabilirsin +cok gunah:( ilk once bi test yap hamileysen eger Lutfen dogur bak o bebek senin hayatinda ilk sirada olacak yerimseniben:emir_bebek:

tamam haklısınız çalışmakla herşey olur bunu biliyorum..okul ok ama bir bebeğin çeşitli ihtiyaçları var.manevi olarak belki karşılayabilirim ama maddi anlamda da çok endişelerim var...:1no2:
doğum yapmış ablalarım yardımcı olursanız sevinirim..bir bebeğin ne kadar masrafı olur aylık?:çok üzgünüm:en acil ihtiyaçları flan mesela?:çok üzgünüm:
emzirdinmi bi bez masrafi olur sen dogur ve emzir kucuk annecik :CüvCüv::nazar:a.s.

hemilemiymissin ogrendin mi kesin?

test yaptım arkadaşlar.2 çızgi çıktı ama en kısa zamanda kan testi de yaptırıcam.hem sevinçliyim hem de içimde buruk bir hüzün var

test yaptım arkadaşlar.2 çızgi çıktı ama en kısa zamanda kan testi de yaptırıcam.hem sevinçliyim hem de içimde buruk bir hüzün var

tebrik ederim arkadaşım....çok sevindim senin adına....2 çizgi çıktıysa kesin hamilesin bence:))

burukluğa gerek yok bi kadının yaşayabileceği en güzel en kutsal duyguyu yaşıyorsun tadını çıkar gerisini boşver....bebişinle eşinle sana mutluluklar diliyorum..
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim arkadaşım....çok sevindim senin adına....2 çizgi çıktıysa kesin hamilesin bence:))

burukluğa gerek yok bi kadının yaşayabileceği en güzel en kutsal duyguyu yaşıyorsun tadını çıkar gerisini boşver....bebişinle eşinle sana mutluluklar diliyorum..
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canım bnim.içimi öyle rahatlattın ki..

son sonucu da sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar..evet hamileyim.inş herşey güzel olur:Saruboceq::Saruboceq:senağlama:teselli:

Canım sevındım.Allah sağlık versın bebeğine.hiçbişiyi dert etme hersey sırasıyla olur.okulda işte...

canım tebrik ederim.saglıkla alırsın inşallah bebişini kucagına.bebek rızkıyla gelir.hiç birşeyi dert etme.herşey olur bebekte kariyerde.:emir_bebek:

ya minicik şeyin sana bir zararı olmaz ki. Allah yardım eder merak etme. meleğe kıyılmaz. ha kıyarsanda işlerin yolunda gidermi gitmez mi iyi düşünmek gerek.

bence şimdiden tadını çıkarmslısın anneliğin.Allah uzun ömürler versin ikinize de

Back
X