• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ve üzgünüm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:çok üzgünüm:tabiki istiyorum ama birden ve hesapsız olunca kendimi afallamiş hissettim.çünkü eğer bebeğim olsun istiyorsam ona bakabilmeliyim de.bu arada ben kaçarak evlenmiştim.ailem eşime yeni yeni alışmaya başladı ve maddi olarak iyi durumda olmadığımız için bebek sahibi olmamı kesinlikle karşılar.aslında tek korkum bebeğime bakamamak.senağlamatabiki maddi anlamdasenağlamasenağlama

Eh be güzelim,açlıktan ölmez ya bu cocuk.Evıne ıkı cesıt meyve alıyosan bı cesıt alırsın,bı renk ayakkabım daha olsun dıyosan tek renk kullanırsın.Herkes bolluk ıcınde yaşamıyorya.. Bı anne bebegıne ayda 1000 tl de harcar 100 tl de.bu sana bağlı. böyle düşünme bence,nasıl kıycan o bebeğe.Allah böyle uygun görmüş,ötesı yokki :1no2:

Daha hamile olduğun kesin değilki doğmamış çocuğa don biçiyoruz burda..
sen şimdi çık git bi eczaneye bi test al 3-4 tl bişi olması lazım. onu yap sonra konuşalım. Haberini bekliyoruzzz Şeniz

doğan çocuk rızkıyla gelir aldırma sakın:ecrin_bebek:çocukta yaparsın keriyerde kaydirigubbakcemile3

ben şimdi oğlumu sevreken diyorum kii allahım keşke daha önce doğursaymışım diyorum benimde ev kira yeni evliyim borcumda var ama olsun umrumda değil yeterki bebişim sağlıklı olsun böyle düşünme senin yerinde olmak isteyen her ayı inş bu ay hamileyimdir diye umutla bekleyen bir sürü arkadaş var burda böle olumsuz düşünme biz kadınlarız unutma her zorluğa gögüs gerer yinede dimdik ayakta dururuz
kısacası çocukda yaparız kariyerde :delphin:

beni hatırlayanlar vardır belki aranızda.19 yaşındayım eşimle bazı problemlerimiz vardı..çok şükür artık atlattık gibi ama şimdi de içimi kemiren baska birşey var..
sanırım hamileyim.bütün belrtiler var eşime henüz söylemedim..
suan açıköğretm 1.sınıf okuyorum.maddi olarak ta henüz iyi değiliz..sizce ne yapmalıyım?eşime söylemeden olmaz biliyorum.ve aldırmakta istemiyorum.kafam çok karışık.başka planlarımız vardı okul bittiğinde çalışıp para biriktiricektik...şimdi ne olucak:çok üzgünüm: sizce hem çocuk hem okul beraber yürürmü?ve bebeğim ne kadar büyüdükten sonra çalışmaya başlayabilirim?:1no2:
canım tek çocuğa dünyadaki herkes bakabilir inan.sakın aldırmayı düşünme.hem okuyup hem onu büyütürsün.okul bitince de kreş zamanı gelir ve gönderip çalışırsın.sakın aldırma

Sakın aldırma sakın!!! Yapma öyle bir yanlış...

ALLAH onun rızkını verir elbette... Hem sen okulu bitirine kadar da bebişin büyümüş olur...

Hayırlısı olsun.

test yaptınmı nasıl emın olabılıyosun istemıysounz nıye korunmuyosunz kı anlamıyorum yaa.eşinle konuşmlısın ve bucocugu istıyosan dogur.azmettıkten sonra ikisiznide idare edrısın canım

aldırma derim,
bende okuyorum ,son sınıftayım dahada devam edicem inşallah,
kızım anaokulauna başladığında başladım bende yeniden okula,
azimle halledeceğine inanıyorum,şimdiden kaygılanma,
ben bu yıl ikinciyi düşünüyorum artık,hakkından gelirim herşeyin inşallah,
kreşe verirsin,ve işine gidersin...

canım bence hiç moralini bozma benim tanıdığım birisi var açıköğretimden okulu bitirmiş 22 yaşında okula başlamış hep derki
biryandan bebeğimi sallar bir yandan da ders çalışırdım diye ve o kadın şu anda 32 yaşında okulunu bitirmiş ilkokula giden bir çocuk sahibi hatta 2.çocuğu bile var ve çok güzel de bir kariyeri var
hiç olumsuz düşünme eğer olacaksa olur bozma moralini her bebek nasibiyle gelir Allah hayırlı evlat versin

bi sürü topik açmışsın anne olmak istediğini belirtmişsin şimdide hamileyim die kuruntu yapıosun dier topiklerinde hepsini okudum belli bir konu yok ne istediğinden sanırım emin deilsin bu yaşadığın olaylardan sanırım kaçarak evlenmişsin aradığın mutluluğu bulamamışsın bence ne istediğine karar veremiosun allah yardımcın olsun

Benim iki arkadaşımda ikişer çocukla üniversite bitirdi, neden olmasın canım?

test yap bakalim once. ne cikiyor. cok ucuz, al eczaneden 2-3 milyon sanirim. once bak bakalim hamile misin?

sonra derslerin ve bebek sen istedikten sonra oyle bir yurur ki beraber. planli olursun. saldim cayira mevlam kayira demezsin. ben master yapiyorum bebek de bekliyorum. ikisi bir arada guzelce yuruyor. hem senin acikogretim. kitaplarin evde. oturup calisacaksin bebek gelene kadar bir sinif daha gecer. butunlemesi var. yani sen istedikten sonra.

maddi olarak da kirada oturmayan mi var Allah askina. Esinin isi iyi imis. yani ev kira demissin de bir kac seneye kadar da gokten zembille para inip, ev alamayacaginiza gore.

halamin kizinin esi cok dusuk ucretle calisiyordu. oyle ki doguma gitti, bir sorun cikip sezerya olsa verecek paralari yoktu. esi o haftaki haftaligini aldi oldugu gibi hastane masraflarina gitti. (sosyal guvencesi konusunda bilmiyorum yoktu sanirim) dusun donerken 1 liralari yok ceplerinde. oyle guzel buyudu ki o bebek.

bebek olunca ilk cocuk altin takan olur hediye getiren olur. bez istersin ne alalim derlerse. bir yol bulunur.

Tabi hamileysen.

Bazen tum belirtiler varken insan hamile olmayabiliyor.

bi sürü topik açmışsın anne olmak istediğini belirtmişsin şimdide hamileyim die kuruntu yapıosun dier topiklerinde hepsini okudum belli bir konu yok ne istediğinden sanırım emin deilsin bu yaşadığın olaylardan sanırım kaçarak evlenmişsin aradığın mutluluğu bulamamışsın bence ne istediğine karar veremiosun allah yardımcın olsun

Tamamen katiliyorum arkadasim.

hakkında hayırlısı diyelim okurken çocuğun büyür işte daha iyi değilmi gönül rahatlığıyla işede başlarsın......

yasemincim sen hala sanırımmı diyorsun bi emin olsan önce sonra gel dert yan..yada hep beraber olayy diyelim..maddi olarak kimsenin çok garantisi yok baban holding sahibi değilse...hatta kriz ortamında onlarında garantisi yok...

ahahahaaaaayyyyy bebişe istenmediğini hissetirme kızzzz. boşver gelsinn. baska plan yapın:D ama sakın aldırma.

ahahahaaaaayyyyy bebişe istenmediğini hissetirme kızzzz. boşver gelsinn. baska plan yapın:D ama sakın aldırma.
evet bence de..
ben de evlendikten 3 ay sonra falan sadece korunmadığımız tek bir gece de hamile kaldım. inan ben de istemiyordum daha yeni evliyim diye... bir de açıkçası ev idare etmek zor geldi hem çalış hem ev. çok kusmalı 6 hafta geçirdim her sabah pişman oldum. daha sonra bir lekelenme sonucu dr umun olmadığı bir gecede bir ebenin elinde ne yazık ki bebeğimi kaybettim. 6 haftalık olmasına rağmen o kadar üzüldüm ki... ne olursa olsun sakın yapma, onu iste eğer hamileysen belli de etme..

Anne ya da baba olmak...Hiç de o kadar kolay değil.:1closedeyes:
Önceden en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi gereken hassas bir konu.Anne ve baba adayı, doğacak çocuklarına en iyi maddi-manevi olanakları sunabileceği anda çocuk yapmaya karar vermelidir.Çocuk oyuncağı değil bu.Dünyaya getirilecek bir candan bahsediyoruz.Rızkı ile gelir bebek diyemiyorum o yüzden.Şartlarınızdan bahsetmişsiniz.Bu şartlarda hazır olmadığınızı düşünür,bebek yapmayın ,derdim,ama bu durumda aldırın da ,diyemem.Artık yapmanız gereken şey şartlarınızı düzeltmek.
Madem bir hata yaptınız,onun vebalini,hiçbir suçu olmayan bebeğinizden çıkarmayın.:delphin:

Back
X