• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

Bize göre abartmış herkesin olaya bakış açısı farklı ki,kaldı ki adam zaten hassasmış bu konularda,bence kafasını dinleyip olayı hazmedip gelecektir,endişelenmenizi anlıyorum ama sabırlı olun.

Arkadaşlar feminen bir insan değilim. Kocamında bunu benim canımı acıtmak için yapmadığını adım gibi biliyorum. Çünkü onu çok iyi tanıyorum.

Tüm korkumun sebebi de bu zaten. Amacı canımı yakmak olsa inanın umursamazdım. Ama bana çok düşkün bir insan ve ne hissettiğini sanırım biliyorum. Bir bulsam herşey düzelecek inşallah.

Eski oldugu belli degilmi.insan açıklama fırsatı vermezmi eşinde ergen genç kızlar gibi davranmış nedir yani kızdıysan kız tartış ama ortadan kaybolmak ne

Arkadaşlar feminen bir insan değilim. Kocamında bunu benim canımı acıtmak için yapmadığını adım gibi biliyorum. Çünkü onu çok iyi tanıyorum.

Tüm korkumun sebebi de bu zaten. Amacı canımı yakmak olsa inanın umursamazdım. Ama bana çok düşkün bir insan ve ne hissettiğini sanırım biliyorum. Bir bulsam herşey düzelecek inşallah.
Bencede canınızı acıtmak için yapmamış kötü niyeti de yok,hassasmış zaten bu konularda,o da kendince haklı,merak etmeyin size bu kadar deger veren biri elbet evine dönecektir,o zaman düzgünce konuşursunuz gönlünü alırsınız

Herkesin olaya verdiği tepkiler farklı olabiliyor yargılamamak lazım

Eşinizin tepkisi normal aslında. Çünkü aşırı güvensiz ve naif. Aslında zor bir insanla berabersiniz. Çünkü sürekli sevginizi ispat etmek zorundasınız. Bir de eşiniz yardım almalı. Geçmişin yükü ağır belli ki.

yapacak bir sey cok salakca yaptigi ben eski erkek arkadasimi cok sevdigimi esime kac kere soyledim keske bu konulari actiginda bu kadar yuz vermedeydiniz bakin en kucuk seyde ihanetle suclayacak bir adam var karsinizda
Adamın yaptığı çok mantıklı bi şey değil ama sizinki de değil kusura bakmayın

Buradakilerin çoğu eşinizi suçlamış. Ben aynı fikirde degilim. Ne siz suçlusunuz. Ne de eşiniz. Daha önce de dedim. Belli ki geçmişinin yükü ağır. O mektup eşinizde kim bilir neyi çağrıştırdı. Kim bilir hangi yarasına dokundu. Bu arada zaten siz mektubu ve fotoğrafı kasıtlı olarak saklamamışsınız. Burada saklanabilir diyenler olmuş. Bence geçmiş geçmişte kalmalı.

Adamın yaptığı çok mantıklı bi şey değil ama sizinki de değil kusura bakmayın
neyi mantiksiz eski erkek arkadasimi cok sevdigim dogru gecti gitti bunu esim dahil herkes biliyor hatta faceten gostermistim bu sabani mi sevmistin demisti siz ne anladiniz hala sevdigimi mi

Buradakilerin çoğu eşinizi suçlamış. Ben aynı fikirde degilim. Ne siz suçlusunuz. Ne de eşiniz. Daha önce de dedim. Belli ki geçmişinin yükü ağır. O mektup eşinizde kim bilir neyi çağrıştırdı. Kim bilir hangi yarasına dokundu. Bu arada zaten siz mektubu ve fotoğrafı kasıtlı olarak saklamamışsınız. Burada saklanabilir diyenler olmuş. Bence geçmiş geçmişte kalmalı.
biz kadinlar her yarata merhem olmak zorunda degiliz biraz da onlar teshis koyup iyilesmeye calissinlar

biz kadinlar her yarata merhem olmak zorunda degiliz biraz da onlar teshis koyup iyilesmeye calissinlar
Yapmayın Allah aşkına. Eşim yok. Ama olupta bu kadar hassas bir insan olsaydı yardım alması için elimden geleni yapardım. Kimse keyfinden bu kadar güvensiz olmuyor. Ha baktım hep aynı ya da suistimal etmeye başladı o zaman yollar ayrılırdı.

Yapmayın Allah aşkına. Eşim yok. Ama olupta bu kadar hassas bir insan olsaydı yardım alması için elimden geleni yapardım. Kimse keyfinden bu kadar güvensiz olmuyor. Ha baktım hep aynı ya da suistimal etmeye başladı o zaman yollar ayrılırdı.
empati yapamamanin adi hassaslik olmamali adam o kadar hassas mi 2 gundur esini perisan ediyor buyumemis buyumez de

Eşiniz çok özel biri.
Hassas olduğu konuymuş, tepkisi bu yüzden anormal gelmedi.
Geri gelecektir elbet, korkmayın.
Böyle bir adamın da burcunu çok merak ettim.

Tamam zor bi hayat geçirmiş de güven problemi var diye seni böyle baskı altına almaya, yıllar önce yaşanmış bitmiş bişey yüzünden sanki sizi yatakta basmış gibi bi tavırla çekip gitmesine gerek yok ve buna hakkı da yok.

Bu olanların suçlusu sen değilsin eşinin doktora gitmesi gerek ve zor bi hayat yaşadım adı altında sana böyle davranmasına da müsade etmemelisin.Sen bu şekilde davranılmayı hak edecek bişey yapmamışsın alttan alıp yalvar yakar peşine de düşme hiç, o yaptığından özür dilemeli.Bi insanın güven kıracak bi şekilde davranmadığı halde bu muameleyi görüyo olması çok onur kırıcı neden alttan alasın?!

Babalı kısmı biraz atladım sanırım bir şey kaçırmamışım

Eşiniz çok abartı tepki vermiş ama sizde yani biraz dikkatli olsaydınız keşke insan böyle şeyleri koydugu yeri bilir imha etseydiniz taşınırken

Bu aralar eski defterler açılıyor konular hep bu yönde
Herkes bi evi kurcalasın kontrol etsin varsa bir sey kaldırın atın sonra olay oluyor

Bence polise gidin saklanacak bir durum değil bu
Kendine bişey yapacağını sanmıyorum ama polise kayıp başvurusunda bulunmanızda fayda var

Iyi de hep onun ne hissettiği mi önemli?
Bakın kaç gündür kimse ulaşamamış annesi bile merak etmiş.
Neden insanlara nasıl hissettirdiğini umursamıyor bu kadar hassas biriyse ?
Herkesin geçmişinde travmalari vardır benim de var anlatsam herkes ağlar burada.
Ama travmam var diye kocami kıskançlıktan bogmuyorum mesela.
Size düşkünse konuşabilirdi mesela.

E şimdi herkeste her şey bir şeyler çağrıştırabilir. Güven problemim var güven problemim var diye bikbik konuşuyorsa sürekli bu onun psikolojik baskı uygulamasına hak tanımıyor. Kimseye güvenemiyorsan evlenmezsin, evlilik dediğimiz şeyin temeli biraz da güven üzerinedir. Bu kadın her gün "Acaba eşim neye alınacak?" diye her an diken üstünde oturmak zorunda değil. Problemi varsa ya evlenmesin ya da terapötik yardım alsın. Ki ben güven problemi olduğunu falan da zannetmiyorum, konu sahibinin bam teline basmış oradan baskı kurarak konu sahibinin ona bağlılığını arttırmak istiyor bana kalırsa. Güven problemi olan adam zaten evlenmez, evlenemez.

Back
X