- 1 Ağustos 2017
- 96
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi MsPortatif
Bize göre abartmış herkesin olaya bakış açısı farklı ki,kaldı ki adam zaten hassasmış bu konularda,bence kafasını dinleyip olayı hazmedip gelecektir,endişelenmenizi anlıyorum ama sabırlı olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede canınızı acıtmak için yapmamış kötü niyeti de yok,hassasmış zaten bu konularda,o da kendince haklı,merak etmeyin size bu kadar deger veren biri elbet evine dönecektir,o zaman düzgünce konuşursunuz gönlünü alırsınızArkadaşlar feminen bir insan değilim. Kocamında bunu benim canımı acıtmak için yapmadığını adım gibi biliyorum. Çünkü onu çok iyi tanıyorum.
Tüm korkumun sebebi de bu zaten. Amacı canımı yakmak olsa inanın umursamazdım. Ama bana çok düşkün bir insan ve ne hissettiğini sanırım biliyorum. Bir bulsam herşey düzelecek inşallah.
Adamın yaptığı çok mantıklı bi şey değil ama sizinki de değil kusura bakmayınyapacak bir sey cok salakca yaptigi ben eski erkek arkadasimi cok sevdigimi esime kac kere soyledim keske bu konulari actiginda bu kadar yuz vermedeydiniz bakin en kucuk seyde ihanetle suclayacak bir adam var karsinizda
neyi mantiksiz eski erkek arkadasimi cok sevdigim dogru gecti gitti bunu esim dahil herkes biliyor hatta faceten gostermistim bu sabani mi sevmistin demisti siz ne anladiniz hala sevdigimi miAdamın yaptığı çok mantıklı bi şey değil ama sizinki de değil kusura bakmayın
biz kadinlar her yarata merhem olmak zorunda degiliz biraz da onlar teshis koyup iyilesmeye calissinlarBuradakilerin çoğu eşinizi suçlamış. Ben aynı fikirde degilim. Ne siz suçlusunuz. Ne de eşiniz. Daha önce de dedim. Belli ki geçmişinin yükü ağır. O mektup eşinizde kim bilir neyi çağrıştırdı. Kim bilir hangi yarasına dokundu. Bu arada zaten siz mektubu ve fotoğrafı kasıtlı olarak saklamamışsınız. Burada saklanabilir diyenler olmuş. Bence geçmiş geçmişte kalmalı.
Yapmayın Allah aşkına. Eşim yok. Ama olupta bu kadar hassas bir insan olsaydı yardım alması için elimden geleni yapardım. Kimse keyfinden bu kadar güvensiz olmuyor. Ha baktım hep aynı ya da suistimal etmeye başladı o zaman yollar ayrılırdı.biz kadinlar her yarata merhem olmak zorunda degiliz biraz da onlar teshis koyup iyilesmeye calissinlar
empati yapamamanin adi hassaslik olmamali adam o kadar hassas mi 2 gundur esini perisan ediyor buyumemis buyumez deYapmayın Allah aşkına. Eşim yok. Ama olupta bu kadar hassas bir insan olsaydı yardım alması için elimden geleni yapardım. Kimse keyfinden bu kadar güvensiz olmuyor. Ha baktım hep aynı ya da suistimal etmeye başladı o zaman yollar ayrılırdı.
Eşiniz çok özel biri.Arkadaşlar feminen bir insan değilim. Kocamında bunu benim canımı acıtmak için yapmadığını adım gibi biliyorum. Çünkü onu çok iyi tanıyorum.
Tüm korkumun sebebi de bu zaten. Amacı canımı yakmak olsa inanın umursamazdım. Ama bana çok düşkün bir insan ve ne hissettiğini sanırım biliyorum. Bir bulsam herşey düzelecek inşallah.
Iyi de hep onun ne hissettiği mi önemli?Arkadaşlar feminen bir insan değilim. Kocamında bunu benim canımı acıtmak için yapmadığını adım gibi biliyorum. Çünkü onu çok iyi tanıyorum.
Buradakilerin çoğu eşinizi suçlamış. Ben aynı fikirde degilim. Ne siz suçlusunuz. Ne de eşiniz. Daha önce de dedim. Belli ki geçmişinin yükü ağır. O mektup eşinizde kim bilir neyi çağrıştırdı. Kim bilir hangi yarasına dokundu. Bu arada zaten siz mektubu ve fotoğrafı kasıtlı olarak saklamamışsınız. Burada saklanabilir diyenler olmuş. Bence geçmiş geçmişte kalmalı.