Sanırım iyi değilim

selamlar, psikonet yayınlarının obsesif kompulsif bozukluk adlı kitabı ve içindeki egzersizleri öneririm.

Annem kadın doğumdan emekli ebe ve şu an özel hastanede çalışıyor. Bu karışma durumunun imkansız olduğunu söylüyor.

Biz güzel şeyler söyleriz ama bu sizi geçici olarak rahatlatır. Uzman yardımı alıp sorunu kökten çözmeniz lazım. Hayatı kendinize niye zindan edesiniz tedavisi olan bir durum için.

Tedaviye devam edin.
Ben sezeryanla dogum yaptım.Zaten ameliyathanede teksiniz ,yani tek dogum bebek hemsireleri,dr siz ve bebek.
Bebegi orda sarıp yanınıza veriyorlar 1-2 dk sonra giydiriyorlar.
Yukarı cıkıyor kontrole ama cıkarken bileklik takılıyor.
Mümkün değil karısması.He cok hayatınızı zindan edecek bi durumdaysanız,dna testi yaptırırsınız.
Hastalık oldugu iicin insanın aklına bi bu geliyor.

Yani genel anestezi olsa böyle bir şey olmuş mudur diye sorgulamanızı anlayacağım da alıp elinize görmüşsünüz çocuğu. İnsan doğurduğu çocuğun yüzünü, saç rengini, saç uzunluğunu, ebatlarını falan unutamaz diye tahmin ediyorum. Bir ara bebek odasında staja çıkmıştım. Bebek doğar doğmaz anne ile bebeğe aynı barkod numarasının olduğu bileklik takılıyor. Sizin verdiğiniz elbiseler hatta bez takılıyor. Yani karışması normalde de çok zor bir ihtimal. Birinin çıkıp kasıtlı yapması gerek ki buna cesaret etmek de zor çünkü çok ağır cezaları var. Kan grubu falan eşiniz ve sizinle uyumlu değil mi?
Bence bu bebek karışması ile alakalı bir haber okudunuz ya da bir program bir dizi falan izlediniz. Zaten zor bir süreçteydiniz oradan da ona takmaya başladınız.

DNA testi de çok pahalı bir şey.

Dna testi yaptıracak kadar değilim sanırım yavaş yavaş kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Yorumunuz için teşekkürler kan grubuna psikiyatristim baktırmamam gerektiğini asla karışma gibi bir durum olmayacağını bunların beynimin bana oynadığı bir durum olduğunu söyledi

Yorumunuz için teşekkürler kan grubuna psikiyatristim baktırmamam gerektiğini asla karışma gibi bir durum olmayacağını bunların beynimin bana oynadığı bir durum olduğunu söyledi
Kendi ve çocuğunuzun kan grubunu bilmiyor musunuz?

Beyin sürekli düşünür hiç durmaz sacma şeyler ayıp şeyler vahşi şeyler düşünür de düşünür.hayatindan gecen günleri ziyan etme evladınla kaliteli vakit geçir , küçük bir çocuk için kaygılı ve gergin anne modeli hiç İyi olmuyor.biz halen küçükken annemin gergin suratını ve huzursuzluğunu hatirlariz rahmetli annem ailesinden uzak ve içine kapanıkti.tedavini ol oglunla esinle mutlu ol dua ete bol bol şükret oyala kendini oturup düşünüp durma,ozel hastane karışır mı hiç otobüs duragimi bu atni anda on Bebek doğacak karıştıracak larmi gördün baktın senin kıyafetlerin tamam mantık Bir ,

Teşekkür ederim inanın bende düşünmek istemiyorum ama buna engel olamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…