Sanırım iyi değilim

Karışmamıştır.
Çocuk sizin çocuğunuz
Psikolojik destek alın, çocuğunuza da bu süreçte tuhaf davranmayın

Hap+kondom duydum da. Hap+iğne diye bir yöntem var mi? Ikisi de temelde aynı şey çünkü.

Hap+kondom duydum da. Hap+iğne diye bir yöntem var mi? Ikisi de temelde aynı şey çünkü.
Ben daha çok spiral+iğne olarak uygulayanı duymuştum. Şu an kadın doğum servisinde çalışmıyorum, evli de olmadığım için takip etmiyorum, uzun zaman önceden bu şekilde hatırlıyorum. Tabii yanlış hatırlıyor da olabilir yanlış yönlendirmek istemem. Anlatmak istediğim, asla gebelik istemeyen kadınların tek yöntem kullanmaması. Mesela spiral %99 olarak belirtiliyor ama belirli aralıklarla spirali kontrole giden kadınların dahi spiral ile hamile kalmış olduğunu çok gördüm. Bu yüzden doktora danışmak sonrasında doktorun uygun gördüğü şekilde yöntemleri birlikte uygulamak gerekiyor.

Hap ve igne ayni hormonlari icerdigi icin beraber kullanilabilecegini düşünmüyorum. Ama dediginiz gibi asla istemeyenlerin hap+kondom kullanmasi bana mantikli geliyor. Hatta uygulamayi düşündüğüm bir yontemdi.

Kendinize bir meşgale bulmanızı öneririm. Kendinizi dinlemeye vaktiniz kalmasa ii olur.

Devlet hastanesi olsa neyse diyeceğim ama özel hastaneler çok dikkatli bu konuda. Dizi ve filmlerden etkilenmeyin. Ayrıca karışmış olsa dokuz yaşında ki çocuğunuzu başka bir aileye mi vereceksiniz. Düşünmeyin böyle şeyler. Olmamıştır zaten size benzemiyor mu çocuk.

Hap ve igne ayni hormonlari icerdigi icin beraber kullanilabilecegini düşünmüyorum. Ama dediginiz gibi asla istemeyenlerin hap+kondom kullanmasi bana mantikli geliyor. Hatta uygulamayi düşündüğüm bir yontemdi.
Vücuda hiçbir hormon alınmadığı için doğru kullanıldığı takdirde o da çok avantajlı bir yöntem. Biz, kadınlara korunma yöntemleri hakkında eğitim verirken şunu da yaptırıyorduk, siz de yapabilirsiniz. Mesela elinize ayın takvimini alıp yumurtlama günlerinizi işaretleyin. O günlerin birkaç gün öncesinde, o günlerde ve o günlerin birkaç gün sonrasında ekstra ekstra dikkat edersiniz.

Keske duzenli bi reglim olsa da yapsam :) En son 2 subatta regl olmustum.

Allahım tez vakitte yardımcınız olsun inşallah. Bence frekans dinlerseniz youube'dan fayda görürsünüz.

Merhaba, tedavi olmadığınız sürece bu soruların sonu gelmeyecek. Bugün buradakiler ikna etse yarın baska bi konu için yine hortlayacak. Eğer maddi durumunuz yeterliyse terapi de alın mutlaka, ama ilaç tedavisi bile tek basına iyi gelecektir. Yaşamayan bilmez yasadıklarınız bunları düşünmek oldukça sinir bozucu biliyorum, ama önünü almadıkça öyle devam ediyor yıllar boyunca. Spor da çok iyi gelir kesinlikle, onu da yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…