Sanırım kendime gelince yorum yapamıyorum

Kızlar meraba kendime gelince ben nedense yorum yapamıyorum sanırım sizden duymak istiyorum yorumları .Erkek arkadaşımla aramız iydi ben öyle sanmışım demekki sorun şu gün içinde çok fazla konuşamazdık oda yoğun bende akşamları araşır konuşurduk o arardı uyuma der konuşalım sonrasında bu aramalar garip bir hâl aldı ne çok konuşuyosuna döndü e biz birbirimizle iletişimimiz olmayacaksa niye konuşuyoruz dedim yani beni umursamaz tavırla resmen sinir oldum ve instagram mevzusu yüzünden öncesinde çok tartışmıştık zaten ondada sorun şu takipleştiği bir sürü kız var kim diye sorduğumda okuldan arkadaşlarım dedi bende sorgular gibi sormadim zaten o sanki öyle anladi aşiri tepki verdi tartıştık konuşmadik o msj attı yine gönlümü aldı bunlara takılma dedi tavrım sana sert olmuş olabilir ama hallederiz dedi tamam dedim uzatmadım ama benim içime sinmeyen birşeyler vardı sanki ben orda takip ettiklerinden inanılmaz rahatsız oldum bunu dile getirdim yine ve hepsinin tanidik olmadiğini kendiside itiraf etti ama ısrarlada silmedi en son tartışmamız bu oldu ve birdaha ne ben aradim nede o bir haftadır görüşmedik ve ben numarasınıda instagraminida sildim o kadar kendimi aptal gibi hissettimki anlatamam size madem senin değer verdiğin ordaki kızlar senin için onlar önemli birde araci vasıtasıyla neden benle görüştün madem benle görüşmek istemedin kolayı var istemiyorum dersin karaktersizlik yapmak nedir çocuk gibi bahane bulup çok kızdım
açıkcası tekrar barışa derim madem o kızlar önemli hayatında bırak onlar kalsın sen yok ol

Bilmem ben bunu düşündüm eğer değerli olsaydım en azindan bu konuyu kapatmak yerine üzerinde adamakıllı konuşup kapatamazmiydi o uzaklaşmayı istedi aslında meselr bence sosyal medya değildi bahanesi oldu
Anlatmak istediğim buydu sizi seven herşeyiyle sever. Olaylara bakarak yorumlamayın. Biz kadınlar duygusaliz erkekler düz mantık ve birazda korkaktir "bana göre" bahanesi olmuş .

Şu sıralar evli bekar herkes Instagram'da birbirine yürüyor. O gider yenisi gelir hesabı. Bakkaldan gofret seçer gibi insan seçiyorlar.

Daha kötüsü aynı anda 15-20 kişiye yazan var
Muhtemelen bende onun öylesine baktiğini düşünmüyorum yaziyodur birilerine

Back
X