Bir tanıdığım var benim arkadaş, birbirimizi küçüklükten beri tanırız.
Facebook' ta yaşadığı yer abla, kardeşin Ortaköy, halbuki aynı yerde oturuyoruz ortaköy falan değil yani.
Semtimizden sevgilisi olan kuzenine ben senin gibi kro' muyum burdan birine bakayım? demişti.
Erkek arkadaşı bebekte yaşıyor, çok varklı bir aile' nin oğlu.
Kız 22, erkek arkadaşı 33 yaşında.
Maşallah kız da çok güzel bir kız, ikisini yanyana koyunca sanki babası gibi duruyor erkek arkadaşı.
Saçını erkek arkadaşı istemiyor diye boyatmıyor, istediği kıyafeti giyemiyor, facebook' a istediği gibi resim koyamıyor.
Çırağan Sarayın da evlenme teklifini almış sonunda, çok istiyordu evlenme teklifi etmesini.
Tek taşı da 7 bin liraymış. :)
Ben size şunu söyleyim insanoğlu hep daha iyisini ister zaten şöyle düşünün eşinizle değil de başka biriyle evlenmiş olsaydınız, maddi durumu çok iyi olan? Ne hissediyorsunuz bunu düşündüğünüzde?
Maddi durumu bir gün bozulsaydı eğer o zaman ne hissederdiniz? Maddi durum önemli birşey dediğim gibi ama herşeyde insanlar için, evlenmek için en önemli şeyi olan karşı tarafın maddi durumu bozulduğuında, sizi bekleyen sıkıntılara karşı sabırlı olabilir miydiniz?
Sevi olan evliliker de bile maddi durumun bozulması huzursuzlukken maddiyata dayalı yapılan evlililkleri bir düşünün?
Hani iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta deniyor ama bunların böyle olmadığıda görülüyor.
Bende şöyle düşünüyorum olacaksa sevdiğim adamla olsun, kuru soğanla karın doymaz elbette, orta gelirli olalım kendimize bakabilecek kadar olsun, ama huzurumuz olsun, mutlu olalım..