Merhabalar. Utancla beraber yazmadan gecemeyecegim. Evliyim. Esimin durumu cok iyi degil. Ben de calisiyorum ve her seyi birlikte yapiyoruz. Araba borcu oduyoruz ev dusunuyoruz. Sanirim bu maddi sikintilarin da etkisiyle bazi arkadaslarimi kiskanir oldum. Sebep ise hepsinin zengin varlikli mevki sahibi kisilerin ogullarini es olarak secmeleri. Ben kalbimi dinledim ama maddiyati cok mu koseye attim. Dogru hangisi? Yorumlarinizi bekliyorum.
Durumunuzu anlıyorum. Zor gerçekten bir hevesle evlenipte sonradan evliliğin aslında umulan gibi olmaması hayat koşuşturması faturalar geçim derken bakıyorsun yıllar olmuş. Ama durumunda çok kötü değil gibi duruyor.
Bitecek hepsi zamanla yaşamamış duruma geleceksin ben geçirdim o günleri diyip tebessümle anacaksın bizde öyle oldu. Ama körükörüne aşk evliliğimiydi sizinki onu anlayamadım.
Hani tmm seversin ama birde bakarsın bu adam geçindirebilirmi diye evlilikte maddiyat çok önemli maalesef çünki sıkıntı varsa aysonu hesaplamaları başlıyorsa huzurda kalmıyor.
Eşler birbirlerine batmaya başlıyor. Kim istemez sinemaya yemeğe gitmek güzel hediyeler almak.
Bizde eşimle ilk evlendiğimizde hiçbirşeyimiz yoktu ve ailelerden hiç yardım almadan evlendik. Şimdi durumumuz düzelttik çok şükür ama toparlanma falan derken evliliğin 5 yılı geçti gitti.
Şuanda hiç olmazsa tesellimiz bak bugünleri geçirdik ama biz yaptık emek verdik. El açmadık oluyor.
Toparlanırsınız zamanla dert etme kendine huzuru sağlayın ve mutlu olun yolunuz açık olsun.