- 1 Nisan 2022
- 2.900
- 1.683
- 83
- 39
Selam kızlar 39. Haftadayım . Belirti olarak hiç bir şeyim yok çok şükür . İkimizde sağlıklıyız . Yalnız çatım dar ve bebek yukarıda doktor normal zor olur senin için yorulur ve acı çekersin dedi ama istersen bekleyebiliriz dedi . Bekleye bekleye 39. Haftaya geldik . Dün yine gittik nts ye soktu falan her şey yine normal . Gel seni sezeryan yapalım dedi bende sancım falan yok kararsız kaldım yada korktum . Eşim doktora çatısı dar bebek ve eşim için zor olur mu risk var mı dedi . Normal doğum da hep bi risk vardır diyince adam korktu . Sen bilirsin hayatım dedi ve sustu . Ben öyle kaldım . Sonra bir den o şöyle bu böyle tavrı o kadar sertti ki ya dedim hiç rahatlatmıyorsun sen milleti dinliyorsun herkesi dinliyorsun kararsızsın ama öyle bir söylüyor ki kavga ediyor resmen benimle . Ya dedim sen ne istiyorsun açıkça söylesen de bağırmasan , beni şuan geriyorsun dedim ama yok durmuyor bende dayanamadım ağladım . Ya dedim git Allah aşkına istemiyorum şuan seni dedim rahat bırak beni dedim anlamıyorsun . Tamam kararsızım ama korkuyorum ama doğumdan bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum dedi tamam sende korkuyorsun ama tavrın yanlış .. genelde tavrı da hep böyle ne zaman bir şey olsa sakince konuşmuyor sorunları ya bağırıyor ya ofluyor gidiyor ben öyle kala kalıyorum . Tamam seviyorum ama böyle yapması üzüyor . Şuan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
. Herkes doğum hikayesi farklı kimi normalde acı çekmiş 1ay kimi sezeryanda değişik. Ben neden bu haldeyim onu da bilmiyorum
tamam artık ya dedim hava zaten sıcak haftaya randevu alıyorum alsın beni sezeryana herkes rahat etsin bende rahat edeyim ..