Sanırım korkuyorum ama neyden bilmiyorum

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.900
1.683
83
39
Selam kızlar 39. Haftadayım . Belirti olarak hiç bir şeyim yok çok şükür . İkimizde sağlıklıyız . Yalnız çatım dar ve bebek yukarıda doktor normal zor olur senin için yorulur ve acı çekersin dedi ama istersen bekleyebiliriz dedi . Bekleye bekleye 39. Haftaya geldik . Dün yine gittik nts ye soktu falan her şey yine normal . Gel seni sezeryan yapalım dedi bende sancım falan yok kararsız kaldım yada korktum . Eşim doktora çatısı dar bebek ve eşim için zor olur mu risk var mı dedi . Normal doğum da hep bi risk vardır diyince adam korktu . Sen bilirsin hayatım dedi ve sustu . Ben öyle kaldım . Sonra bir den o şöyle bu böyle tavrı o kadar sertti ki ya dedim hiç rahatlatmıyorsun sen milleti dinliyorsun herkesi dinliyorsun kararsızsın ama öyle bir söylüyor ki kavga ediyor resmen benimle . Ya dedim sen ne istiyorsun açıkça söylesen de bağırmasan , beni şuan geriyorsun dedim ama yok durmuyor bende dayanamadım ağladım . Ya dedim git Allah aşkına istemiyorum şuan seni dedim rahat bırak beni dedim anlamıyorsun . Tamam kararsızım ama korkuyorum ama doğumdan bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum dedi tamam sende korkuyorsun ama tavrın yanlış .. genelde tavrı da hep böyle ne zaman bir şey olsa sakince konuşmuyor sorunları ya bağırıyor ya ofluyor gidiyor ben öyle kala kalıyorum . Tamam seviyorum ama böyle yapması üzüyor . Şuan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️. Herkes doğum hikayesi farklı kimi normalde acı çekmiş 1ay kimi sezeryanda değişik. Ben neden bu haldeyim onu da bilmiyorum 🤷‍♀️ tamam artık ya dedim hava zaten sıcak haftaya randevu alıyorum alsın beni sezeryana herkes rahat etsin bende rahat edeyim ..

Çatınızın dar olduğunu ve bebeğinizin yukarıda olduğunu artı doğururken çok zorlanacağınızı doktorunuz söylemis zaten üstelik beklemişsiniz yine bir şey değişmemiş. Çatı darlığı çok sıkıntılı bir durum. İnat edip normal doğura bilirsiniz ama doğum esnasında diğer insanlara göre daha çok ağrı çekeceksiniz çünkü çatınız sıkıntılı. Ayrıca yırtılma ve kesme işlemi de olacak çünkü çatınız yeteri düzeyde düzgün açılmadığı için bebek çıkamayacak. Eşiniz size yanlış bir şekilde sıkıntısını belli etmiş olabilir ama bence haklı. Doktorunuzu dinleyip sezaryen olun.

15 saat sancı çektim bebek bir türlü dönmedi kordon dolanmış sonunda sezaryen oldum. İkisinden de tatmış oldum.
Rabbim yardımcınız olsun tek nefeste doğum yapın inşallah.
Suyu normal ise bir kaç gün daha bekleyin

Bence de sezeryan olun çatiniz dar. Benimde çatim dardi normal dogum yaptim keşkede yapmasaydim. Çok kotu seyler oldu. Sizi anlatip korkutmakta istemiyorum. Çati darligi bebek ölümüne kadar varabiliyor iyi düşünün. Hani saglikla dogsa da o bebek çikmakta zorlanacak. Sezeryanda korkulu sey degil onca kadin yapiyorsa sizde yaparsnz. Bu bebegimi doktorda tmm derse sezeryan yapicam.

Sanırım haklısınız hepiniz . . Yarın konuşurum doktorumla eşimle gideriz gün alırız . Sezeryanda 1 gün önceden yapılan iğne nedir peki bilen var mı ?

Çatınızın dar olduğunu ve bebeğinizin yukarıda olduğunu artı doğururken çok zorlanacağınızı doktorunuz söylemis zaten üstelik beklemişsiniz yine bir şey değişmemiş. Çatı darlığı çok sıkıntılı bir durum. İnat edip normal doğura bilirsiniz ama doğum esnasında diğer insanlara göre daha çok ağrı çekeceksiniz çünkü çatınız sıkıntılı. Ayrıca yırtılma ve kesme işlemi de olacak çünkü çatınız yeteri düzeyde düzgün açılmadığı için bebek çıkamayacak. Eşiniz size yanlış bir şekilde sıkıntısını belli etmiş olabilir ama bence haklı. Doktorunuzu dinleyip sezaryen olun.
Sanırım korkuyorum bende bir şey olacak diye . Pek mantıklı değilde duygusal yaklaşıyorum . Sen peki sezeryanda gece yapılan iğne nedir ? Biliyor musunuz

Bence de sezeryan olun çatiniz dar. Benimde çatim dardi normal dogum yaptim keşkede yapmasaydim. Çok kotu seyler oldu. Sizi anlatip korkutmakta istemiyorum. Çati darligi bebek ölümüne kadar varabiliyor iyi düşünün. Hani saglikla dogsa da o bebek çikmakta zorlanacak. Sezeryanda korkulu sey degil onca kadin yapiyorsa sizde yaparsnz. Bu bebegimi doktorda tmm derse sezeryan yapicam.
Çok kötü şeyler oldu derken Allah korusun iyisiniz dimi ? Ben genel olarak doğumdan korkuyorum sanırım .

Sanırım korkuyorum bende bir şey olacak diye . Pek mantıklı değilde duygusal yaklaşıyorum . Sen peki sezeryanda gece yapılan iğne nedir ? Biliyor musunuz
Yok onu bende bilmiyorum hiç doğum yapmadım. Hamileyim bende su an.

Çok kötü şeyler oldu derken Allah korusun iyisiniz dimi ? Ben genel olarak doğumdan korkuyorum sanırım .
Bebegim dogumda zorlandi 2 gun sonra kaybettim. Ama benim bebegim iriydi 4 kl. Aslinda korkulacak bir seyde yok benim dogumum ekstra zor oldu. Doktorlari dinle sezeryan derse normal diye diretme.

Ben normal doğumu rahat yapabilecek kadınlardan olmama rağmen ilk doğumum 16 saat sürdü. Bebeğin gözlerine kan oturmuştu. Her şeyi geçtim şu an normal doğum sonrası dağılan vajinamı düzeltmek için ameliyat olmak zorunda kaldım. Doktorunuz sizi uyarmış. Şimdiki aklım olsa kesinlikle sezaryen olurdum. Neden kararsız kalıyorsunuz ki? Normal doğum diye ısrarcı olmayın. Madalya takmıyorlar. Zaman geçtikçe sizin için daha zor olacak. Hele ki doğum süresi uzarsa bebek için nefes problemi bile olabilir.

Bebegim dogumda zorlandi 2 gun sonra kaybettim. Ama benim bebegim iriydi 4 kl. Aslinda korkulacak bir seyde yok benim dogumum ekstra zor oldu. Doktorlari dinle sezeryan derse normal diye diretme.
Çok üzüldüm 😢 Salı günü doğuma giriyorum

Ben normal doğum yapanlardanım, doğumum 5.5 saat sürdü ama açılmam az olunca ne yazık ki suni sancı aldım.
Sezaryen hakkında bilgim yok ama doktorunuz bunu uygun gördüyse dinleyin derim.

Ben normal doğumu rahat yapabilecek kadınlardan olmama rağmen ilk doğumum 16 saat sürdü. Bebeğin gözlerine kan oturmuştu. Her şeyi geçtim şu an normal doğum sonrası dağılan vajinamı düzeltmek için ameliyat olmak zorunda kaldım. Doktorunuz sizi uyarmış. Şimdiki aklım olsa kesinlikle sezaryen olurdum. Neden kararsız kalıyorsunuz ki? Normal doğum diye ısrarcı olmayın. Madalya takmıyorlar. Zaman geçtikçe sizin için daha zor olacak. Hele ki doğum süresi uzarsa bebek için nefes problemi bile olabilir.
Allah korusun üzüldüm açıkçası sizin için . Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Sizinde Allah uzun ömürler versin. Salı günü kısmetse giriyorum doğuma inşallah

Allah korusun üzüldüm açıkçası sizin için . Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Sizinde Allah uzun ömürler versin. Salı günü kısmetse giriyorum doğuma inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın. Kendiniz ve bebeğiniz için en iyisi olur inşallah.

Allah korusun sizde baya şey yaşamışsınız . Allahım bir daha yaşatmasın .. bende Salı günü doğuma gidiyorum inş hayırlısıyla

Ben normal doğum yapanlardanım, doğumum 5.5 saat sürdü ama açılmam az olunca ne yazık ki suni sancı aldım.
Sezaryen hakkında bilgim yok ama doktorunuz bunu uygun gördüyse dinleyin derim.
Suni sancı diğer sancı dan daha ağır diyorlar tabi bilmiyorum 🤷‍♀️ ama .. doktorum çok acı çekersin ne gerek var dedi . Kısmetse Salı günü sezeryanla alıyorum bebeğimi kucağıma . .

Back
X