- 14 Temmuz 2023
- 4.964
- 6.492
- 88
- 23
Saglikla gelsin minik ❤ insallah bizlerede nasip olsunEvet sezeryan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla gelsin minik ❤ insallah bizlerede nasip olsunEvet sezeryan
Canım doğumuna eşin neden kadar versin sen karar vermelisin eşin en fazla saygı duyacak bence doktor uyarmış bence sezeryan senin için daha doğru normal diye diretme benceSelam kızlar 39. Haftadayım . Belirti olarak hiç bir şeyim yok çok şükür . İkimizde sağlıklıyız . Yalnız çatım dar ve bebek yukarıda doktor normal zor olur senin için yorulur ve acı çekersin dedi ama istersen bekleyebiliriz dedi . Bekleye bekleye 39. Haftaya geldik . Dün yine gittik nts ye soktu falan her şey yine normal . Gel seni sezeryan yapalım dedi bende sancım falan yok kararsız kaldım yada korktum . Eşim doktora çatısı dar bebek ve eşim için zor olur mu risk var mı dedi . Normal doğum da hep bi risk vardır diyince adam korktu . Sen bilirsin hayatım dedi ve sustu . Ben öyle kaldım . Sonra bir den o şöyle bu böyle tavrı o kadar sertti ki ya dedim hiç rahatlatmıyorsun sen milleti dinliyorsun herkesi dinliyorsun kararsızsın ama öyle bir söylüyor ki kavga ediyor resmen benimle . Ya dedim sen ne istiyorsun açıkça söylesen de bağırmasan , beni şuan geriyorsun dedim ama yok durmuyor bende dayanamadım ağladım . Ya dedim git Allah aşkına istemiyorum şuan seni dedim rahat bırak beni dedim anlamıyorsun . Tamam kararsızım ama korkuyorum ama doğumdan bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum dedi tamam sende korkuyorsun ama tavrın yanlış .. genelde tavrı da hep böyle ne zaman bir şey olsa sakince konuşmuyor sorunları ya bağırıyor ya ofluyor gidiyor ben öyle kala kalıyorum . Tamam seviyorum ama böyle yapması üzüyor . Şuan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes doğum hikayesi farklı kimi normalde acı çekmiş 1ay kimi sezeryanda değişik. Ben neden bu haldeyim onu da bilmiyorum
tamam artık ya dedim hava zaten sıcak haftaya randevu alıyorum alsın beni sezeryana herkes rahat etsin bende rahat edeyim ..
Gerçekten doğal süreçte gelen Allah'ın verdiği sancı çok daha insaflı, en azından nefes alacak kısa bir molanız oluyor. Suni sancı yaşadığım en korkunç şeylerden biri.Suni sancı diğer sancı dan daha ağır diyorlar tabi bilmiyorumama .. doktorum çok acı çekersin ne gerek var dedi . Kısmetse Salı günü sezeryanla alıyorum bebeğimi kucağıma . .
Karar verme meselesi değil aslında tavrı sakinleştirici değil ondan . Normal olmayacak zaten sezeryan olacağım Salı günü hayırlısı ileCanım doğumuna eşin neden kadar versin sen karar vermelisin eşin en fazla saygı duyacak bence doktor uyarmış bence sezeryan senin için daha doğru normal diye diretme bence
Seve seve koklarım sizin adınızı da . Evet herkesten öyle duyuyorum suni sancı daha da kötü diye . Allah o yolda herkese sabır versinGerçekten doğal süreçte gelen Allah'ın verdiği sancı çok daha insaflı, en azından nefes alacak kısa bir molanız oluyor. Suni sancı yaşadığım en korkunç şeylerden biri.
Salıya hiçbir şey yok, sağ salim kavuşun. Benim yerime de koklayın kuzuyu
Amin canım inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlamSaglikla gelsin minik ❤ insallah bizlerede nasip olsun
Çatınız dar ise sezeryan olun , benim de rahmim dar yapısal olarak, erken doğum riskim de var 38. Haftada sezeryana alabilirim seni dedi , kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın, ille de normal doğum yapmak zorunda değiliz, sakinleşin ve en sağlıklı kararı verin ve doktorunuza güvenin...Selam kızlar 39. Haftadayım . Belirti olarak hiç bir şeyim yok çok şükür . İkimizde sağlıklıyız . Yalnız çatım dar ve bebek yukarıda doktor normal zor olur senin için yorulur ve acı çekersin dedi ama istersen bekleyebiliriz dedi . Bekleye bekleye 39. Haftaya geldik . Dün yine gittik nts ye soktu falan her şey yine normal . Gel seni sezeryan yapalım dedi bende sancım falan yok kararsız kaldım yada korktum . Eşim doktora çatısı dar bebek ve eşim için zor olur mu risk var mı dedi . Normal doğum da hep bi risk vardır diyince adam korktu . Sen bilirsin hayatım dedi ve sustu . Ben öyle kaldım . Sonra bir den o şöyle bu böyle tavrı o kadar sertti ki ya dedim hiç rahatlatmıyorsun sen milleti dinliyorsun herkesi dinliyorsun kararsızsın ama öyle bir söylüyor ki kavga ediyor resmen benimle . Ya dedim sen ne istiyorsun açıkça söylesen de bağırmasan , beni şuan geriyorsun dedim ama yok durmuyor bende dayanamadım ağladım . Ya dedim git Allah aşkına istemiyorum şuan seni dedim rahat bırak beni dedim anlamıyorsun . Tamam kararsızım ama korkuyorum ama doğumdan bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum dedi tamam sende korkuyorsun ama tavrın yanlış .. genelde tavrı da hep böyle ne zaman bir şey olsa sakince konuşmuyor sorunları ya bağırıyor ya ofluyor gidiyor ben öyle kala kalıyorum . Tamam seviyorum ama böyle yapması üzüyor . Şuan korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes doğum hikayesi farklı kimi normalde acı çekmiş 1ay kimi sezeryanda değişik. Ben neden bu haldeyim onu da bilmiyorum
tamam artık ya dedim hava zaten sıcak haftaya randevu alıyorum alsın beni sezeryana herkes rahat etsin bende rahat edeyim ..
Hayırlısı olsun canım erkekler bizden daha çok strese giriyorlar sanki onlar dogaracak gibi rabbim hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahKarar verme meselesi değil aslında tavrı sakinleştirici değil ondan . Normal olmayacak zaten sezeryan olacağım Salı günü hayırlısı ile
38.hafta erken değil rahat olun gayet iyi . Sağlık ile ilgili sıkıntı yok ise önemli değil hiç bir şey.. bende sezeryan olacağım Salı günü yada bebeğim erken gelmek isterse suyun falan gelirse erken gel dedi doktorum ..Çatınız dar ise sezeryan olun , benim de rahmim dar yapısal olarak, erken doğum riskim de var 38. Haftada sezeryana alabilirim seni dedi , kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın, ille de normal doğum yapmak zorunda değiliz, sakinleşin ve en sağlıklı kararı verin ve doktorunuza güvenin...
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım erkekler bizden daha çok strese giriyorlar sanki onlar dogaracak gibi rabbim hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Benim durum hala net değil bebek 38 den önce de gelebilirmiş, ama doktor 38 e kadar bekleriz sıkıntı çıkmazsa dedi , kasık ağrılarım çok oluyor bazen korkuyorum, hayırlısı atlatırız inşallah dua edin bizlere38.hafta erken değil rahat olun gayet iyi . Sağlık ile ilgili sıkıntı yok ise önemli değil hiç bir şey.. bende sezeryan olacağım Salı günü yada bebeğim erken gelmek isterse suyun falan gelirse erken gel dedi doktorum ..
Etmez miyim ederim tabiki . Mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıBenim durum hala net değil bebek 38 den önce de gelebilirmiş, ama doktor 38 e kadar bekleriz sıkıntı çıkmazsa dedi , kasık ağrılarım çok oluyor bazen korkuyorum, hayırlısı atlatırız inşallah dua edin bizlere![]()