- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olduğu halde bunlara kafasini yoruyorsa sen basta vazgec bencedeArkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Nişanlısı ayrilmistiMesajı var ama konu açtı mı bilmiyorum
Çok güldüm yaa. Annenize ben atıyorum nişanı deyin.Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Atılmış.Nişan atılmış mı merak ettim
Gazla çalışan adamdan koca mı olurmuş?Ayrıldık zaten ailesi istemiyordu ben memlekete gelince kavga cıkardı ayrılalım dedi bende olur bitsin dedim bitti.Sonrasında kendimden emin olmam dönerim diye tayin istedim herşeyini gönderdim bitti çok şükür şuan hayatımda başkası var ben cok mutluyum. Ara ara ex kişi sosyal medya hesaplarımdan yokluyor helallik istiyor ailesi ve arkadaşlarının gazına gelmiş yoksa bu kadar para hesabı yapmazmış arkadaşları biz bu hataya düştük sen yapma diye diye diye gaz vermişler öyle yazmış ama kesinlikle mesajlarına cevap bile vermedim. Canımı çok yaktı çok acı çektim çok ezildim insanlara hayır diyen bir yapıya sahip değilim maalesef ama şuan iyiki diyorum iyiki olmamış.
Ben tanıdığımda öyle biri değildi ne zaman iş resmileşti içimden bambaşka biri cıktı şuan onun yüzünden güven sorunu evlilik korkum var. Ama evet ondan koca olmazdı verilmiş sadakam varmış.Gazla çalışan adamdan koca mı olurmuş?
Allah kurtardı sizi.
Uzerıne ev altına arabada ıstedımı?Sen nıye kabul edıosun ki nikahtan gitmeyi???Saçmalamışlar bacım.Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.