Sanırım Nişan Atıcam :(

elifcik_45

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
563
5
16
Manisa
Daha önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir baya problemlerim var benim.sorunlu bir nişanlılık yaşıyorum.ailem anlamında sorunlu.7 aydır nişanlıyım.nişanlım askere gidicekcek kasımda yani ben öyle biliyodum.ama öyle değilmiş. bir miktar ödemesi olduğu için en geç baharda askere giderim demeye başladı yani tam 1 yıl olunca gidicek.15 ayda askerlik kısacası 2015 sonu evlilik zaten 7 aydır olmayan kalmadı ben 2 buçuk yıl daha ne yaparım.nişanı atmayı düşünüyorum.Ailem hiç istemicek nişanlımı üzülüyorum çok napıcağımı bilmiyorum.Aile farkı olduğu ve ailem yakıştırmadığı için istemiyo ama 7 yıldır birlikteyiz biz kafam çok karışık kızlar :43:

7 yıldan sonra bırakmayı düşünebiliyorsan ya aşık değilsin ya da çok mantığın ön planda... Ailenin söylediklerinden etkilenmemeni tavsiye ediyorum.

ARKDAŞIM

canının nasıl istiyorsa öyle davran kimseyi kafaya takma ...nasıl huzurlu olucaksan öyle yap...nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa kafanda sorular ve sorunlar üreten insanı çıkar hayatından ..

hakkında hayırlısı olsun herşeyinn

sakın üzülme dönüp bakmada geriye

7 yıldan sonra bırakmayı düşünebiliyorsan ya aşık değilsin ya da çok mantığın ön planda... Ailenin söylediklerinden etkilenmemeni tavsiye ediyorum.
kafam karışık canım çok ya. maddiyata ailem çok bakar. beni beklmek yordu ya.aileler bide onun ailesi hiç birbirini tutmaz yada bana öyle geliyo bilmiyorum.ya nişanlı çok zor oluyo hele ki ailen istemiyosa nadir görüşüyosun.bide evlenince ya gene isenilmeyen olursa ne bileyim ya . çok seviyorum ama kafam karışık.benim için şehir değştrdi nişanlım ve ailesi.Annem bana o şehir değiştirdiği için acıyosun o yüzden bırakamıyosun diyo.bize inat için bu kadar ısrarcısın diyo ne bileyim ya evet çok fazla seviyorum ama acaba acıma duygumda mı var çok karamsarım kafam karışık :43:

sevgi, aşk varsa arada beklemeye de olumsuzluklara dayanmaya da değer diye düşünüyorum

ARKDAŞIM

canının nasıl istiyorsa öyle davran kimseyi kafaya takma ...nasıl huzurlu olucaksan öyle yap...nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa kafanda sorular ve sorunlar üreten insanı çıkar hayatından ..

hakkında hayırlısı olsun herşeyinn

sakın üzülme dönüp bakmada geriye
nişanlımla çok mutluyum ben ama beklerken olucak problemleri düşünüyorum çok :43:

2nizdede hata var bence 1.si nişanlınız neden size sormadan böyle bir karar almış
2.si siz neden beklemeyi göze alamıyorsunuz
3.sü madem askere geç gidecekti neden bu kadar erken nişanlanmış nişanlınız
not:diğer konularınızı henüz okumadan yorum yaptım

sorunlarınız neler? ve 7 yıllık sevgilin 7 aylık nişanlın neden senden borçlarını saklıyor? siz düğün tarihi için plan yapmamış mıydınız birlikte? o zman söylemedi mi o tarihte evlenemeyiz borçlarım var askere şu zaman gidebilecğeim diye?

bence bu mide bulandırıcı bir sorun ufak gibi görünse de. ailenin ısrarla istememesinde vardır bir neden diye düşünüyorum.

sevgi, aşk varsa arada beklemeye de olumsuzluklara dayanmaya da değer diye düşünüyorum
haklısın canım nişanlımla konuştum çok üzüldü.kırdım onuda sanırım.ona acıdığım için onunlayım sanmaya başladı.eğer öyleyse hiç sürmesin bile dedi.beni hiç üzmedi bu güne kadar sadece beklemek üzüyo bni.ailem sorunlu zaten nişanlıma karşı o yüzden düşünceliyim bnde.

2nizdede hata var bence 1.si nişanlınız neden size sormadan böyle bir karar almış
2.si siz neden beklemeyi göze alamıyorsunuz
3.sü madem askere geç gidecekti neden bu kadar erken nişanlanmış nişanlınız
not:diğer konularınızı henüz okumadan yorum yaptım
kayınpederim olmadığı için tüm evin yükü nişanlımda.kasımda gidicek biliyodum ben şubata kadar sarkıcakmış askerlik.canım 7 yıl gizlenemek çok zordu rahat olalım istedik.Nişanlımdan yöne hiç bir şikayetim yok sorun sadece beklemek düşündürüyo beni.sorunlar olucak diye.

sorunlarınız neler? ve 7 yıllık sevgilin 7 aylık nişanlın neden senden borçlarını saklıyor? siz düğün tarihi için plan yapmamış mıydınız birlikte? o zman söylemedi mi o tarihte evlenemeyiz borçlarım var askere şu zaman gidebilecğeim diye?

bence bu mide bulandırıcı bir sorun ufak gibi görünse de. ailenin ısrarla istememesinde vardır bir neden diye düşünüyorum.

hayır canım evlilik tarihi düşünmedik yani ayarlamadık.Sadece askere giderken nişanlı olmak istedik rahat etmek için.nişanlım borcunu saklamadı.biliyorum borcunu ama ozamana kadar herşey bitsin rahat gideyim gelincede hiç borçsuz eveniriz diye düşünüyo.benide beklemek yoruyo.canım Ailem yakışmadığımız için istemiyo.inan başka sebep yok.

kayınpederim olmadığı için tüm evin yükü nişanlımda.kasımda gidicek biliyodum ben şubata kadar sarkıcakmış askerlik.canım 7 yıl gizlenemek çok zordu rahat olalım istedik.Nişanlımdan yöne hiç bir şikayetim yok sorun sadece beklemek düşündürüyo beni.sorunlar olucak diye.

bence bukadar kasmayın kendinizi beklemeyi göze alın diğer konularınızıda okudum.babasıda yokmuş nişanlınızın düğünü kendi yapacak sanırım maddi olarak zorlanıyorsa geç gitsin askere bence sizde çok kasmayın

bence bukadar kasmayın kendinizi beklemeyi göze alın diğer konularınızıda okudum.babasıda yokmuş nişanlınızın düğünü kendi yapacak sanırım maddi olarak zorlanıyorsa geç gitsin askere bence sizde çok kasmayın
sadece beklerken olucak problemleri göze alamıyorum sanırım canım ya :( nişanlım aradı akşam ne yap ne et çıkalım konuşalım dedi sanırım benden karar vermemi isticek :(

Arkadaşım nişanlın yönünden aklında soru işareti yoksa 2 sene sık kendini bekle. 2 sene beklemek stresli olacak diye ayrılmayı göze alıyorsan sende de bir şeyler bitmiş herhalde?

Back
X