Yeni bir kredi asla çekme.
Ne için borç yapmış bu kadar bilgin var mı?
Evet biliyorum ailesine kardeşine vermiş iş kurmuş batırmış...Sonra krediyi krediyle kapatmaya çalışmış ve sonuç bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir kredi asla çekme.
Ne için borç yapmış bu kadar bilgin var mı?
Warlik icinde yokluk..size bunu yasatan utansn
aile terapisti denenebilir.Tabi ona da bütçe gerek
Sabret bakalm ins seneye borc biterse rahatlarsin ama bu aradada sakin esinn suslu yalanlarina kanip bidaha kredi cekmeye kalkma..o zmna kdr esinde duzelme olur mu gorursun olmazsa da bircunda bitmisken hauatina nsl yon vermek istersen verirsnAynen öyle.En çok da bu gücüme gidiyor ya işte![]()
Senin durumunda zor o kadar borcla.
Ben olsam konusurdum beynini yerdim anlayana kadar.![]()
Şu saatten sonra yapılacak bir şey yok bence.
O da kurs versin ya da hafta sonu halk eğitimlerde ya da etüt merkezi, dersane gibi yerlerde çalışıp borcu kapatmaya baksın.
O da başladı kurslara bakalım
evliliğin 4.ayında daha cicim ayında yani zor
Çok benzer olayları bir arkadaşım yaşamıştı ve eşinin hiç çabası yoktu.
Sizinkinde çaba varsa evliliğin düzelme şansı da vardır bence.
Keşke yapabilsem :) sürekli suçlamak da bir işe yaramıyor ki herşey ortada herşyi görüyor bi daha çekmem diyor ama bakalım.......
evliliğin 4.ayında daha cicim ayında yani zorbizde evlilik hayalleri kuruyoruz
ama sıkıntının çoğu maddiyat,aşılabilir Allah'ın izniyle zamanla.Eşinizde çaba göstermeye başlamış sonuçta,bundan sonra kredi, çekmemeye söz verin bence kendinize..
Evet biliyorum ailesine kardeşine vermiş iş kurmuş batırmış...Sonra krediyi krediyle kapatmaya çalışmış ve sonuç bu
sizin derdiniz bu,bizim derdimizde arkadaşları,sevdikleri evlenirken onların cicim aylarına özenmekinan bana iç cicim ayında gibi değilizöyle olanlara özenmek kalbimi çooook yoruyor
![]()
İçinde bulunduğunuz, biriktirdiğiniz olumlu olumsuz her şeyi ya eşinizle konuşun ya da aynen buraya yazdığınız gibi ona da yazın yargılamadan okumasını söyleyin açık açık.
İçinizde tuta tuta nereye kadar
Çok zor konuşmadan içinde biriktirerek yaşamak,üstelik sizi anlamayan biriyle...
Dök içini bi rahatla biraz da o düşünsün
Ben bunları yaptım, sevgim evliliğim için ben değil biz yapalım artık diyin...
sizin derdiniz bu,bizim derdimizde arkadaşları,sevdikleri evlenirken onların cicim aylarına özenmekama hayat hep böyle gitmez ki,sizde başta yaşayamaklarınızı sonradan yaşarsınız inşallah,
imtihan bu sonuçta,Allah'tan duayla sabır isteyin.Her kışın bir baharı vardır elbet
![]()
Özelde mi öğretmensiniz devlette mi?
Hiç bir açıdan mutlu etmiyor seni, çok zor bir durum açıkçası.
Bu şekilde devam etmek istemediğini, kendisini acilen düzeltmesi gerektiğini söylemelisin.