• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir yol gösterir misiniz?

daha önce yazdım tekrar yazayım en iyisi:KK43: eğer sürekli yüzüne vurmazsam ses çıkarmazsam gayet iyiyiz

Konuşmayınca kişi içinde biriktiriyor
Ki bazen kızgın olduğumuz konuları unutup yapılan davranışa takılıyoruz.
Maalesef erkekler anlamıyor çoğu kez bizim anladığımız gibi ve düşünemiyor.
Fedakarlık tek taraflı olmuyor yıpratıyor.
Az önce ben kendi ilişkimde aynı durumu yaşadım konuştum uzun uzun kırıldı ama biriktiremeZdim ben tek başıma yaşamıyorum bu ilişkiyi ,sorumluluğu ikimizde. Sonunda hak verdi. Ki bir kere konuşunca anlamıyorlar sürekli konuşmak gerekiyor. Suçlar gibi değil sohbet eder gibi. Yazın, mektup gönderin, konuşun, paylaşın. Önce siz bir rahatlayın...

Konuşmayınca kişi içinde biriktiriyor
Ki bazen kızgın olduğumuz konuları unutup yapılan davranışa takılıyoruz.
Maalesef erkekler anlamıyor çoğu kez bizim anladığımız gibi ve düşünemiyor.
Fedakarlık tek taraflı olmuyor yıpratıyor.
Az önce ben kendi ilişkimde aynı durumu yaşadım konuştum uzun uzun kırıldı ama biriktiremeZdim ben tek başıma yaşamıyorum bu ilişkiyi ,sorumluluğu ikimizde. Sonunda hak verdi. Ki bir kere konuşunca anlamıyorlar sürekli konuşmak gerekiyor. Suçlar gibi değil sohbet eder gibi. Yazın, mektup gönderin, konuşun, paylaşın. Önce siz bir rahatlayın...

Teşekkür ederim deneyeceğim bunu

Daha yeni evlisin diye bir klişe diycem ama. Doğruluğu varmış bende sonrasan anladım. Düğün kısımına kadar senin yaşadıklarının aynısını yaşadım diyebilirim aynısımı kredi falan. Sonra eşimle çokta kavgasını yaptım değmezmiş sonradan kredi çektiğim kişi borcunu ödedi. Düğün kısımında böyle sorunlar yaşanmadı. Ama olsun atlatırsınız. Konuşarak çözümlemeyi deneyin. Ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.

Bazı insanlar çok güzel manipüle edebilir siz de o durumdasınız o kadar para vermenize rağmen siz paragöz olmuşsunuz .
İncitmek istemiyorum sizi üstelik öğretmensiniz,aklınızı dinleseniz artık.

Aynen buraya yazdığın gibi dök içindekileri yazıya (ne bileyim mektup olur,mail olur)Bazen öfkeden içindekileri tam söyleyemeyebiliyor insan.Yazarken evlilikten beklentilerini ve yaşadığın hüsranı anlat.Düzelmesi için çabalamak istediğini ama bunun tek taraflı olmayacağını belirt.gerekirse profesyonel destek alın ondan sonra da olmuyorsa boşanın gitsin.tabi ki evliliğiniz oturmadan bebek yapmayın bence.

bende simdi okudum yazinizi kesinlikle taviz vermeyi. küstümü siz barismayin gerekirse 20 gun konusmayin ama siz barismayin kendi gelsin bak nasil kuzu gibi oluyor...şuan o size muhtaç siz degil siz vir hiç olduğunu anlayana kadar hiçbir konuda taviz vermeyin..

sevgisi bitebilme ihtimali olan sizken hala çabalıyorsanız onun sevgisinin bitme gibi bir durumu olmamalı.

fazlaca iyi niyet göstermişsiniz.insanız eşinizin de zor günleri olabilir yanında olmuşsunuz ama en azından sizi mutlu etmeye de çalışmamış.karşınıza alıp konuşun.bu günleri de atlatırız ama yanımda olman lazım deyin.bir daha kredi çekmeyin sakın diğerleri bitmeden.ve annenizin eli de üstünüzde olmasın.adam afedersiniz gelin gibi gelmiş de siz damat olmuşsunuz.evi çekip çevirsin her şeye karışmayın zora girsin biraz.alışırsa annenizin her şeyi halletmesine artık hep yardım bekler.yapmayınca da anneniz kötü olur.eşinize göre annenizin görevi artık çünkü evinde sizi oturtması eşya taksitlerinizi ödemesi.alıştırmayın bu duruma.

Bence yapman gereken ilk sey kesinlikle hamile kalmamak. Esinin ne kadar uzerine gidersen o kadar kendinden uzaklastirirsin. Mumkun oldugunca evin maddi iplerini eline almaya calis ve esini sanki cok iyi anliyomussun gibi davranmalisin ki ortak noktada bulusmaniz kolay olsun. İsin zor gercekten Allah yardimcin olsun..

Back
X