Sanırım Nişan Atıcam :(

Ah ah canim seni benden daha iyo anlayan olur mu acaba.. Tam 4 yildir beraberiz. Bunun 1 senesi sevgili,3 senesi ise szlu olarak gecti ve gecmeye de devam ediyor. Kendimi o kadar kapana kisilmis hissediyorum ki. Cunku ben surekli bekliyorm. Onun okulunu bitirmesinİ, askere gitmesini, sozlumun is bulmasini surekli bekliyorum. İsin garibi ise ben bu gecen surede onun okudugu okulda hoca oldum. Akademik personelim. Bu ortami bilmeyen beni anlamaz. Bir yemek oluyor, toplanti oluyor herkes esini sevgilisini getiriyor. O ise gelmek bile istemiyor cunku orada kendi hocalari da var. Herkes bana salak gozuyle bakiyor. Zeytin kac yil daha boyle gcecek diyor herkes. Ailem daha kac yil bekliceksin diyo hic istemiyorlar. Sozu at ayril diyorlar. Onun ailesi ise bana surekli kendi ailem ve onlar arasinda kopru ol arayi bul diyorlar.Okul ve askerlik bitmesine ise 2 yili askin bi sure var. Dogru yanlis iyice birbirine girdi. Onun yasi oldu 31. Benim 27.. Madem boyle neden sozlendiniz diceksin. Ailem ve ben, ben yuksek lisansi bitirince o da okulu bitirir, ise de girer simdiye kadar diye hrsap etmitik. Ama evdeki hesap carsiya d uymadi .. Seni cok iyi anliyorum o yuzden beklemenin ne demek oldugunu benden daha iyi kimse bilemez..
sonuç olarak herşey değer diyebiliyosak beklicez canım inan 3-4 gündür bu karamsarlıktaydım ama onsuzda yapamam.biz nişanlanalı 7 ay oldu 2 yıl bekleyip Allahın izni ile sonra kavuşucam.napalım sabır

sorunlarım var diyorsun mutlu değilim diyorsun. ve bence sonunu berrak göremiyorsun ve sadece nişanlısın ayrıca ortada yalanlar var..
çok karışık değil mi temelleri bu işin evliliğe gitmesi için? 7 yıl gelmişsin birlikte bir yola yalanları yok muydu daha önce yeni çıkmamış olsa gerek. en önemli kısım bu.

sorunlarım var diyorsun mutlu değilim diyorsun. ve bence sonunu berrak göremiyorsun ve sadece nişanlısın ayrıca ortada yalanlar var..
çok karışık değil mi temelleri bu işin evliliğe gitmesi için? 7 yıl gelmişsin birlikte bir yola yalanları yok muydu daha önce yeni çıkmamış olsa gerek. en önemli kısım bu.
iyide galiba sen yanlış anladın beni bana herhangi bir yalan söylemedi yada herhangi bir yalanını yakalamadım ki ben.sadece kasım gibi giderim askere diyodu ödemesinin hepsini bitirip gitmem daha iyi olur dedi benim buraya konu açmam yalan yüzünden değil sadece beklemekten korktuğum içindi.

Back
X