Bütün bunları biliyorum fakat kendime o an hakim olamıyorum.Çıldırıyorum sanki.Evet normal bi durum degil hemde hic degil.
Göz var nizam var adam bu gorcek disarda baska kizlari acik sacik kadinlari ne var bunda. Insanin yeterki ici temiz olsun aldatmasin. Kendine ceki duzen ver bos yere uzuyosun kendini
Bu mu yardımcı olma şekliniz. Buraya problemimden bahsedip yardım almaya geldim. Sevgilin seni bırakır ortada dert kalmaz demek pek yardım edici bir fikir değil.Yakında sevgilinide bıktırırsın bırakır seni ortada dert kalmaz benden söylemesi
Valla bu Can'ım gerçekler bunlar yani her zaman acıtır.Bu mu yardımcı olma şekliniz. Buraya problemimden bahsedip yardım almaya geldim. Sevgilin seni bırakır ortada dert kalmaz demek pek yardım edici bir fikir değil.
Amacınız moral bozmaksa benim için zaten dert olmuş ki konu açmışım
Buraya insanlar içlerine dert olan problemlerini anlatmaya geliyor sizin sevgilinize acıdım !!! Gibi cümlelerinizi duymak için değil.Sevgiline acıdım!!!
Sende bu düşüncelerden biran evvel kurtul destek al..
Yazık günah sanada sevgilinede en güzel yıllarınızı didişerek harcıyorsunuz.
Paranoyak buluyorsanız buna yardım etmeye çalışmanız için bu platform.Valla bu Can'ım gerçekler bunlar yani her zaman acıtır.
Sende az seviyorsan Çek'i düzen verirsin kendine diye yazdım ama sen o ince detayı alamamışsın.
Ya bırakır ya aldatır yani kimse böyle paronayak birini Çekmez.
Bu gerçekten bende huzur bırakmadı gerçekten böyle olmak istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum .Ya ben kendıme kıskanc derdımde a cevreme bakıyrum kı hıc kıskanc degılmısım yavrum unı cagında gencecık kızsın en dlu gececek yılların neden bu ozguven eksıklıgı ya ben kendımı hatrlıyrum unıdeyken suan esım o zmn sevgılımdı evınden hıc cıkmazdı ve bbakkala gtse bıle henen haber verrdı bakkala gdyrum bakkaldaym gerı dnuyrum dıye bende ayyyy rahat ol haber vermek zrunda degılsın kafana gre takıl evde durma gt arkalrınla bulus falan derdım snra nısanlandık anam ben bı kıskanc oldum bı kısakanc oldum anlatamam admn burnundan getrdım o zmna kadar hıc kıskanmyn dıye kavga cıkaran adam cok gereksız kıskanıysun dıye kavgaya basladı ama bu halım bır sene surdu evlenınce ck da saapmadım galıba... Sende ck ustune dusme ırkekler hemmen havalanyr snra
Bu platformu çok iyi bildiğine göre! Burda ki yorumlarıda az çok bilip ona göre konu açman gerekirdi o zaman dimi! Burda kimse kimseyi kırmak için değil dışardan bi göz olup gerçekleri görerek yazıyor. Önce sen bunu idrak etmelisinParanoyak buluyorsanız buna yardım etmeye çalışmanız için bu platform.
Gerçeklerin farkındayım zaten canımı acıtmış ki konu açmışım keyfi olarak değil yani.
Ben bu durumu anormal bulmuş ve çözüm bulamamışım ki konu açmışım.
Burada gerçekler değil sizin ileri giden yorumlarınız acıtan bu ayrımı farkedebilirsiniz umarım
Vıyy?Vıyyyyy
Bak canım aynı senin gibiydim kocamı çokkk kıskanıyordum ve kocama gerçekten acıyordum da...Çünkü adam boğuluyordu benden gizli gizli ağladığını bile gördüm.Buraya insanlar içlerine dert olan problemlerini anlatmaya geliyor sizin sevgilinize acıdım !!! Gibi cümlelerinizi duymak için değil.
Eğer ki yardımcı olmak istiyorsanız o cümleyi es geçerek yazınızı yazabilirdiniz. Zaten psikolojik olarak rahatsızlık duyduğumdan bahsediyorum gelmiş neler diyorsunuz.
Buraya bi cümle yazarken insanlar çekinsin mi. Sizin linç edilmelerinizi önlemek için ne yapmalı?
Ölen yok hasta yok çok şükür acımak ne demek.
Ne alakası var ?Bu platformu çok iyi bildiğine göre! Burda ki yorumlarıda az çok bilip ona göre konu açman gerekirdi o zaman dimi! Burda kimse kimseyi kırmak için değil dışardan bi göz olup gerçekleri görerek yazıyor. Önce sen bunu idrak etmelisin
Ben yaptığım şeyi haklı bulmuyorum. Kimse benim malım değil ki onu istediğim şekilde kullanayım.Bak canım aynı senin gibiydim kocamı çokkk kıskanıyordum ve kocama gerçekten acıyordum da...Çünkü adam boğuluyordu benden gizli gizli ağladığını bile gördüm.
O yüzden burda sizi ve sevgilinizi en iyi anlayanlardan biride benim...
Şimdi sağlıklı kafayla düşününce ne kadar da haksızlık yapmışım diyorum.
Peki sağlıklı kafaya nasıl elde ettim:Bir mağazaya gitmiştik ben kabinlere doğru gidiyordum eşimde arkadaydı ve onu karşımdaki aynadan görebiliyordum ve onun başka bir müşteriye bakışını yakaladım ona cazip geliyordu çünkü yasaktı.
O günden sonra mümkün mertebe o illetten kendimi kurtardım çünkü hayatı kendinizede partnerinizede zindan etmekten başka bişey yapmıyor ve karşı tarafı bu tür şeylere daha eğilimli daha cazibeli bir insan haline getiriyorsunuz!
Erkek arkadaşınız güveninizi sarsmış olsa gerek. Sarsmadıysa daha önceki tecrübelerinizden dolayı böyle olabilirsiniz. Tüm yorumları okuyamadım geçmişte yaşadığınız birtakım önemli olaylar oldu mu güven üzerine?İyi akşamlar herkese.
Hemen sorunuma geçiyorum.
Kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum hemde hiç iyi hissetmiyorum.
Üniversiteye giden,hayatı gayet iyi giden, saygi ve aşkla ilerleyen güzel bir ilişkisi olan biriyim.
Fakat bazen ben ben olmuyorum.
Erkek arkadaşımı çok seviyorum ona çok güveniyorum.Ama bazen o kadar kıskanç oluyorum ki kendime hakim olamıyorum.
Mesela yoldan biri geçiyor ve erkek arkadaşım o kişiyi görmüş oluyor inanın kıskançlıktan çıldırıyorum. Veya internette dolaşırken mesela sosyal medyada gayet seksi pozlar veren insanlar olunca direk aklıma erkek arkadaşım geliyor.Acaba o görüyor mu bunu bunlara bakıyor mu diye kendimi yiyorum.
Yada herhangi bir kıskançlık meselesi yüzünden erkek arkadaşıma patlıyorum. Kendimde olmuyorum.O ne kadar beni sakinleştirip konuşmaya çalışsa da beceremiyorum o an.
Erkek arkadaşım bu zamana kadar bir yanlış yapmadı. İhanet edecek biri de değil ama ben neden böyleyim.
Diyeceksiniz ki çocuğa hayatı zehir etmeyin. Ama inanın ki ondan daha çok yıpranıyorum. Lütfen kendimi dizginlemem için bana bir akıl verin.
Yaşam konforum kalmadı.
İşte böyle düşün sen böyle yaptıkça sevgilin yasaklı elmaya ulaşmak isteyecektir...Ben yaptığım şeyi haklı bulmuyorum. Kimse benim malım değil ki onu istediğim şekilde kullanayım.
Ama ben psikolojik olarak çok etkilendim ki böyle bir konu açıyorum. Ve bir çözüm arıyorum. Sizi kırdıysam affedin.
Ama ben bu konuyu sevgilimden önce kendi akıl ve ruh sağlığım için açtım çünkü yaşam konforum kalmadı. Hiç iyi hissetmiyorum.
Ve tamam düzeltirim kendimi dedikçe yapamıyorum
Yani durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?