- 19 Mart 2015
- 2.112
- 1.831
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Eğer o ilacı kullanmasaydım belki şuanda bu kadar kötü olmayacaktım. Bu yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. Çünkü ilaç kesinlikle çözüm değil.Doktora gitmiyorsun, gitsen de ilaç kullanmıyorsun. Bizden nasıl bir yardım istiyorsun...?
peki tekrar doktora gitsen ve ilaç kullanmadan çözüm istediğini söylesen acaba daha doğru öneriler sunabilir mi sana canım yaEğer o ilacı kullanmasaydım belki şuanda bu kadar kötü olmayacaktım. Bu yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. Çünkü ilaç kesinlikle çözüm değil.
Belki benim durumumda olup bunu atlatanlar olmuştur ne bileyim işte..
Eğer o ilacı kullanmasaydım belki şuanda bu kadar kötü olmayacaktım. Bu yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. Çünkü ilaç kesinlikle çözüm değil.
Belki benim durumumda olup bunu atlatanlar olmuştur ne bileyim işte..
Bunu düşündüm ama devlet hastanesindeki psikiyatristler seni dinlemek istemiyorlar. Yani derdini uzun uzun anlatamıyorsun. Kafana taktığın şeyleri uzun uzun anlatamıyorsun..peki tekrar doktora gitsen ve ilaç kullanmadan çözüm istediğini söylesen acaba daha doğru öneriler sunabilir mi sana canım ya
Ya aslında nasıl desem hani can sıkıntısı değilde bi çok şeyin üst üste gelmesi..Depresyonun geçmesi için evet bir sürü yol var. Ama bunun uygulanmasına karar verecek tek kişi uzmanıdır. Biz burdan ne yazsak boş. İlacı kullansaydın bu kadar kötü olmazdın, ama düzgün kullanmadığın için malesef olumsuz etki etmiş olabilir.
Benim ablamın da evlendiği dönemde yaşadığı sorunlardan dolayı bunalımı oldu. Seninki nedendir bilemiyorum. Defalarca doktor bulduk, sürekli ilaçlarını bıraktı. Başka doktora gittik bahaneler buldu. Sil baştan belki 20 kere aynı şeyi yaşattı ailemize.
Sonunda hata yaptığını anladı, ilaca devam ediyor ve düzeldi çok şükür. Amaaa düzeldim diye de bırakmıyor. Anlatabildimmi. Doktor kontrolüne devam...
Ama seninki can sıkıntısına yaşanan depresyonsa onu bilemiyorum. Sebebini yazmamışsın çünkü..
Bunu düşündüm ama devlet hastanesindeki psikiyatristler seni dinlemek istemiyorlar. Yani derdini uzun uzun anlatamıyorsun. Kafana taktığın şeyleri uzun uzun anlatamıyorsun..
Psikologa gitsem o kadar para döküp kesin bi sonuç alır mıyım bilmiyorum..
İyi bir doktor bulmak ayrı mesele..
Yok hayır arabayı değiştirmeye kalkarsam eşdeğer bir arabayla değiştireceğim.. Tek amacım otomatikle değiştirmek.. Üst model falan değil..Arabanı değiştireceksin diye para dökeceğine, iyi bir psikoloğa gidebilirsin...
Sen iyileşmek istiyormusun arkadaşım? İstiyorsan gerekirse arabanı satacaksın, İYİCE araştırıp İYİ bir doktora gideceksin, olay bu kadar.. Hem iyileşmek istiyorum hem de ne param gitsin, ne uğraşayım der gibisin geçrekten kusura bakma..Yok hayır arabayı değiştirmeye kalkarsam eşdeğer bir arabayla değiştireceğim.. Tek amacım otomatikle değiştirmek.. Üst model falan değil..
Ne param gitsin olayı değilde sorun iyi bir doktor bulmak yada gitmek yada ne bileyim bi şeyler yapmaya çalışmak için güç bulamıyorum..Sen iyileşmek istiyormusun arkadaşım? İstiyorsan gerekirse arabanı satacaksın, İYİCE araştırıp İYİ bir doktora gideceksin, olay bu kadar.. Hem iyileşmek istiyorum hem de ne param gitsin, ne uğraşayım der gibisin geçrekten kusura bakma..
Gerçekten böyle yorumlar yapan insanlar yok mu.. Heh işte onların durumları yerde yatan insanlardanda depresyondakilerdende daha beter.çok büyük problemlerin var..allah yardımcın olsun..ben de Yunanistan tatilimde yerde sokakta yatan yiyecek ekmeği olmayan insanları gördüm...valla şimdi anlıyorum onların ki de dert mi...seninkinin yanında..araba bakmaya da gidememişsin..çok kötü olmuş..
O zaman konunu böyle açmamalısın. Bulunduğun şehir ismini veya yakınlarda varsa bir büyük şehir ismini belirtip, şu konuda tavsiye edebileceğiniz doktor arıyorum diyeceksin. İnsanlar sana yardım edecek. Bir de eniyihekim diye bir site var. Ordan da bakabilirsin.Ne param gitsin olayı değilde sorun iyi bir doktor bulmak yada gitmek yada ne bileyim bi şeyler yapmaya çalışmak için güç bulamıyorum..
Ay bebişmi bekliyorsun.. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..O zaman konunu böyle açmamalısın. Bulunduğun şehir ismini veya yakınlarda varsa bir büyük şehir ismini belirtip, şu konuda tavsiye edebileceğiniz doktor arıyorum diyeceksin. İnsanlar sana yardım edecek. Bir de eniyihekim diye bir site var. Ordan da bakabilirsin.
Ben de kadın doğum uzmanı buldum burdaki duyarlı arkadaşların yardımı sayesinde. Hem de öyle bir dönemde denk geldiki, Allah vesile olan herkesten razı olsun. Belki de sayelerinde bebeğimi düşürmekten kurtuldum.
Çözüme yönelmelisin..
Dünyada çok büyük acıların olduğunun farkındayım.. Çok şükür elim ayağım tutuyor ve bunun ne kadar büyük bi lütuf olduğununda farkındayım.
al sana aglamak icin sebep..bu cocuk bacaklarini bir kazada kaybediyor ve hayat mucadelesine hayat arkadasiyla devam ediyor.
ve bu dugunde edemedikleri ilk danslari..
Ay bebişmi bekliyorsun.. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..
Senin adına çok sevindim.. Allah o kuzucuğa uzun ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah.
En iyi hekim sitesine göz atacağım fakat kararsızım işte.. Kararsızlık kararsızlık kararsızlık..
Gitsem mi. Gitmesem mi. Gitsem gerçekten toparlanırmıyım. Beni dinler mi.. Bana hayatımı yoluna sokmamda gerçekten yardımı dokunur mu..
Bilemiyorum. Bilememekle birlikte güç bulamıyorum..
Dünyada çok büyük acıların olduğunun farkındayım.. Çok şükür elim ayağım tutuyor ve bunun ne kadar büyük bi lütuf olduğununda farkındayım.
Ama içinde bulunduğum durumu değiştirmeye yetmiyor işte. Kötüyüm kötüyüm kötüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?