- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ben hala yaşıyorum. Kendine değer vermelisin özel olduğunu hisset
Akrep burcuyumEğer kendini değerli kalsaydın kendini küçük görmek yerine hobilerini meydana çıkarırdın mutlu olduğunu görürdn bide burcunuzu öğrenebilir miyim
İçimde bastırılmış duygular var bunun bende farkındayım, ama nasıl aşacagımı psikoloğa gidip ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Psikolojinin bozulmasının yaşı mı olur yahu? 4-5 yaşında çocukların bile psikolojisi bozulup pedagog desteği alıyor.
Bariz psikoloğa gitme zamanın gelmiş. Git bi iki muhabbetin belini kır. Biz şimdi hayat güzel lalalaylaa, kuşlar ötüyor, heryer yeşil, denizler de mutlu insanlar var, kelebekler uçuş uçuş ohh miss desekte anlık gaza getiririz. İçindeki problemi çözmen gerek onu da uzmanla halletmelisin.
İnşallahBir psikolojik destek alın inşallah düzelir
İçimde bastırılmış duygular var bunun bende farkındayım, ama nasıl aşacagımı psikoloğa gidip ne diyeceğimi bile bilmiyorum.
Evet. İnsnalara içimde ki yoğun duyguları anlatmak çok çekiniyorum. Kimsenin beni duygusal ağlarken görmesini istemiyorum. Çünkü hep sert bi mizacım var. Sanki bu mizacımdan çıkarsam aciz olacağımmış gibi hissediyorum.İçinde bir şey olduğunu söylemesen de anlaşılıyor zaten yazdıklarından. Piskoloğa gidince konuşursun düşünme ne konuşacam diye. Sen yalnızsın sanırım seni senin gibi anlayan biri yok gibi geliyor bana
Tek çare psikolog gibi gözüküyor canım.lütfen bir çare bulursanız bana da haber verin birinin yardıma ihtiyacı var
duygularımı insanlara aktaramama problemimde var. Aciz duruma düşecekmişim gibi.Psikoloğa gidip başlayınca anlatmaya kendin bile şaşıracaksın, çorap söküğü gibi gelir ardı ardına herşey.
Bak bence anlatmaya önce arkadaşından ya da sevgilinden başla. Öyle tek başınayken içinden geçenleri, saçma geleceğini düşündüğün korkularını herşeyi anlat güvendiğin kişiye. Ağla, umutsuzluğunu dile getir. O bile çok işe yarıyor. Kendine anlatamadığın şeyleri karşı tarafa ne kadar kolay anlatabildiğini, kendine ifade edemediklerini çok güzel bir şekilde karşı tarafa ifade ettiğini göreceksin. Yüzyüze konuşmak çok etkili oluyor.
duygularımı insanlara aktaramama problemimde var. Aciz duruma düşecekmişim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?