sanirim tek cikar yol fal...

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.

Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.
Gaybı yalnizca ALLAH bilir..
istihare ile fal yan yana cok celiskili olmus..
bir de, fal haramdir, ister eglencesine ister inanircasina..

Falcının faydası olsaydı ilk önce kendine olurdu ve falcı olmazdı...
Öyle şeyler sizi ne kadar yönlendirebilir?
Geleceği kim görebilir?
Gören biri varsa ne zaman öleceğimizi falan da söylesin o zaman..
Siz dua edin, gerekli tedbirleri alın ve gerisini Allah'a bırakın....

canım kim sana diyorsa ki "birşey görmüyorsan hayirsizdir "
bu doğru değil
bunun sebepleri farklı olabilir
bir daha istihare deneyeceğinde, istihare duasını okurken "Allah'ım bu iş benim için dünyada ve ahirette hayırlı ise bana yeşil veya beyazı, hayırsız ise kırmızı veya siyahı göster" de. istihare duasından sonra, kimseyle konuşmadan yat uyu. bir de böyle dene.
bir de şu var
eğer cevaplardan birini, bilinçaltında şiddetle reddediyorsan o zaman da birşey göremiyorsun işte.

Son düzenleme:
Kizlar haklisiniz aslında faldan yana değilim hic. Ama bi yol gösterici gibi. Bahsettiğim şey falmi onu bile bilmiyorum kalp gözü acik iyi niyetli biri ihtiyacim olan

canım kim sana diyorsa ki "birşey görmüyorsan hayirsizdir "
bu doğru değil
bir daha istiare deneyeceğinde, istiare duasını okurken "Allah'ım bu iş benim için dünyada ve ahirette hayırlı ise bana yeşil veya beyazı, hayırsız ise kırmızı veya siyahı göster" de. istiare duasından sonra, kimseyle konuşmadan yat uyu. bir de böyle dene.
bir de şu var
eğer cevaplardan birini, bilinçaltında şiddetle reddediyorsan o zaman da birşey göremiyorsun işte.

11, member: 638514"]canım kim sana diyorsa ki "birşey görmüyorsan hayirsizdir "
bu doğru değil
bir daha istiare deneyeceğinde, istiare duasını okurken "Allah'ım bu iş benim için dünyada ve ahirette hayırlı ise bana yeşil veya beyazı, hayırsız ise kırmızı veya siyahı göster" de. istiare duasından sonra, kimseyle konuşmadan yat uyu. bir de böyle dene.
bir de şu var
[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim bide boyke

" Fal baktiranin, fal bakanin 40 gun yaptigi ibadet kabul olmaz. "

Simdi din yonunden boyle ama tercih meselesi ki;
Hissiyati kuvvetli insanlar asla gelecekle ilgili sana bir sey soyleyemez.

Biliyor musun fal mutsuz insan işi.
Mutlu insanın falla falan işi olmaz.

Ben ne zamanki hayatımda bir eksiklik, bir mutsuzluk hissederim o zaman fala ihtiyaç duyuyorum.

Emin ol şuraya derdini açsan, gelen yorumlar daha çok yardımcı olur sana.
Faldan bir cacık olmaz. Soru işareti ile gider yeni soru işaretleri ile dönersin..

Derdim ask kizlar 25 yasindayim ve malesefki bu ask konularında hic sansli olamadim... Biri var yillardir seviyorum ama eski erkek arkadasimin eski arkadsi gorusmuyorlar bile. Ben ona acildim da o da çok ilgili davrandi bana tekrar görüşmek istediğini bile söyledi ama sonra tekrar aradiginda ben yapamam dedi goze almadi. Biz onu ayni mahallede oturuyoz çoğu zaman görüyorum benden hoslaniyo gibi bakiyor yeniden yazsammi konussammi derdim bu

X