Sanırım yalnızlığıma aşık oldum

Berlin Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
245
576
18
Selamlar tekrar kızlar. 3-5 kişi hariç kimseyi goresim yok. Evden çıkıp sosyalleşmek istemiyorum. Evden çıksam bile tek cikmak istiyorum. Her şeyi tek yaparken iyi hissediyorum kendimi. Arkadaslarim var ama yalnızca biriyle konuşmak ve görüşmek bana iyi geliyor onun samimiyetini ictenligini ve sohbetini çok seviyorum, birbirimize bir şeyler katıyoruz ve yanından ayrıldigimda pozitif hissediyorum. Ailemle, bahsettiğim o arkadaşımla ve yalnızlığımla mutlu hissediyorum. Kalabalıklari da severim aslında ama neden bilmiyorum iyi gelmiyor artık. Tek basimayken zamanı dolu dolu geçiriyorum ve bundan hiç sıkılıyorum. Arkadaşlarım tarafından sürekli bir yerlere davet ediliyorum, çoğunlukla ya bahaneler uyduruyorum ya da ayıp olmasın diye gidiyorum. Öyle işte.. içimi dökmek istedim

Kaç yaşındasınız? Kendim de dahil olmak üzere birçok arkadaşımdan aynı sorunları dinliyorum. Genç yaşta ruhumuz körelmiş ve yaşlanmışız gibi enerji SIFIR

Kaç yaşındasınız? Kendim de dahil olmak üzere birçok arkadaşımdan aynı sorunları dinliyorum. Genç yaşta ruhumuz körelmiş ve yaşlanmışız gibi enerji SIFIR
Kendi basimayken enerjim var ve mutluyum. Sosyallesmek enerjimi sömürüyor nedense, ben de anlamadim

Ben de öyleyim.Yalnızlığı hep severdim ben kalabalık ortamları sevemiyorum. Kış mevsimine bayılırım mesela o zamanlar daha çok evdeyiz çünkü daha çok kitap okuyorum daha çok kendimle vakit geçiriyorum. Yazı hic sevmiyorum kış aşktır benim için ❤. Bunun enerji ile yaşın geçmesi ile ilgili olduğunu da düşünmedim hiç 34 yaşındayım ama kendimi 25 -26 gibi hissediyorum 😁. Ne ara 34 oldum ben de bilmiyorum

Ben de öyleyim.Yalnızlığı hep severdim ben kalabalık ortamları sevemiyorum. Kış mevsimine bayılırım mesela o zamanlar daha çok evdeyiz çünkü daha çok kitap okuyorum daha çok kendimle vakit geçiriyorum. Yazı hic sevmiyorum kış aşktır benim için ❤. Bunun enerji ile yaşın geçmesi ile ilgili olduğunu da düşünmedim hiç 34 yaşındayım ama kendimi 25 -26 gibi hissediyorum 😁. Ne ara 34 oldum ben de bilmiyorum
Evet evet kesinlikle enerjisizlik veya depresif bir ruh hali değil bu. Tamamen kendi kendine daha mutlu hissetmek
Yazı daha çok severim ama evet kış daha bizlik düşününce 😁

Selamlar tekrar kızlar. 3-5 kişi hariç kimseyi goresim yok. Evden çıkıp sosyalleşmek istemiyorum. Evden çıksam bile tek cikmak istiyorum. Her şeyi tek yaparken iyi hissediyorum kendimi. Arkadaslarim var ama yalnızca biriyle konuşmak ve görüşmek bana iyi geliyor onun samimiyetini ictenligini ve sohbetini çok seviyorum, birbirimize bir şeyler katıyoruz ve yanından ayrıldigimda pozitif hissediyorum. Ailemle, bahsettiğim o arkadaşımla ve yalnızlığımla mutlu hissediyorum. Kalabalıklari da severim aslında ama neden bilmiyorum iyi gelmiyor artık. Tek basimayken zamanı dolu dolu geçiriyorum ve bundan hiç sıkılıyorum. Arkadaşlarım tarafından sürekli bir yerlere davet ediliyorum, çoğunlukla ya bahaneler uyduruyorum ya da ayıp olmasın diye gidiyorum. Öyle işte.. içimi dökmek istedim
O zaman sorun yok. Depresyonda değilsin zamanın dolu ve verimli geçiyor. Üstelik yalnızken mutlusun.

Başlığı okuyunca ruhuma bi deniz dalgası savruldu şuan evvet bende yalnızlığıma aşığımm 4 yıldır yalnızım ve çok huzurluyum .
(Mutluyum yazacaktım ama o kavramı nelerin doldurduğunu tam bilemiyorum uzundur, bunun üzerinde düşünmem gerekiyor sanırım )

Özgürlüğüme, yalnızlığıma, kendimi sevişime,kendime duyduğum saygıya ve tüm bunların bileşeni bu güce inanılmaz aşığım ❤️

Pardon 🙄Sorun neydi ki o zaman 🙄İç dökmek derken 🫠

Ben de öyleyim yalnız kalmaktan kendimle vakit geçirmekten hoşlanıyorum ( şu an bebekler var pek yalnız kalamıyorum) bence ülkenin halinden dolayi bu hale geldik. Sosyalleşmek parayla hani kimde var o para. İste kimisinin psikolojisi bozuluyor kimisi de krizi fırsata çevirip yalnızlığını verimli kullanıyor.

Ben de böyleyim ve bunda bir sorun görmüyorum. Kendi adıma sebebi samimiyetsiz ilişkilere yalandan ah canım nasılsınlara dayanamamam. Az olsun öz olsun. Bu arada yalnızlığı hiç sevmem sizden farklı olarak. Sadece ‘gerçek’ ilişkilerle devam ediyorum yoluma toplasan bir elin parmaklarını geçmez. Kimseyi tanımaya çalışmaya da tahammülüm yok açıkçası.

Aaay bende öyleyim 🤣 son yillarda zaten sadece evimde huzur buluyorum. Su an 3 hafta tatilim var full evdeyim ve zaman oyle cabuk geciyorki. Daha demin balkonda dolunaya bakiyordum ve aslinda ne kadar huzurlu mutlu oldugumu dusunuyordum.

En iyisini yapıyorsun. Bende aynı durumu yaşıyorum ve hiç sıkılmıyorum. Çok da mutluyum.

İnsanın kendisiyle mutlu olması çok güzel bir şey .🥳🥳Sadece sürekli kendinizle vakit geçirirseniz bir süre sonra tek olmak en büyük zevkiniz olur.Arkadaşlarınızla vakit geçirin,onlarla da sosyalleşin.🤗🤗Sürekli tek olursanız depresyonu da tetiklemiş olursunuz.

Back
X