- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
- 18
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Neden boyle olduk ki? Yaşlaniyor muyuz neBende de var o ama anneme kabul ettiremiuorum her gün çık sosyelles arkadaş bul kafa dağıt yalnız öleceksin diyoryalnızlık, dinginlik, sessizlik son zamanlar bana da çok iyi gelmeye başladı
Kendi basimayken enerjim var ve mutluyum. Sosyallesmek enerjimi sömürüyor nedense, ben de anlamadimKaç yaşındasınız? Kendim de dahil olmak üzere birçok arkadaşımdan aynı sorunları dinliyorum. Genç yaşta ruhumuz körelmiş ve yaşlanmışız gibi enerji SIFIR
Evet evet kesinlikle enerjisizlik veya depresif bir ruh hali değil bu. Tamamen kendi kendine daha mutlu hissetmekBen de öyleyim.Yalnızlığı hep severdim ben kalabalık ortamları sevemiyorum. Kış mevsimine bayılırım mesela o zamanlar daha çok evdeyiz çünkü daha çok kitap okuyorum daha çok kendimle vakit geçiriyorum. Yazı hic sevmiyorum kış aşktır benim için ❤. Bunun enerji ile yaşın geçmesi ile ilgili olduğunu da düşünmedim hiç 34 yaşındayım ama kendimi 25 -26 gibi hissediyorum. Ne ara 34 oldum ben de bilmiyorum
O zaman sorun yok. Depresyonda değilsin zamanın dolu ve verimli geçiyor. Üstelik yalnızken mutlusun.Selamlar tekrar kızlar. 3-5 kişi hariç kimseyi goresim yok. Evden çıkıp sosyalleşmek istemiyorum. Evden çıksam bile tek cikmak istiyorum. Her şeyi tek yaparken iyi hissediyorum kendimi. Arkadaslarim var ama yalnızca biriyle konuşmak ve görüşmek bana iyi geliyor onun samimiyetini ictenligini ve sohbetini çok seviyorum, birbirimize bir şeyler katıyoruz ve yanından ayrıldigimda pozitif hissediyorum. Ailemle, bahsettiğim o arkadaşımla ve yalnızlığımla mutlu hissediyorum. Kalabalıklari da severim aslında ama neden bilmiyorum iyi gelmiyor artık. Tek basimayken zamanı dolu dolu geçiriyorum ve bundan hiç sıkılıyorum. Arkadaşlarım tarafından sürekli bir yerlere davet ediliyorum, çoğunlukla ya bahaneler uyduruyorum ya da ayıp olmasın diye gidiyorum. Öyle işte.. içimi dökmek istedim
Başlığı okuyunca ruhuma bi deniz dalgası savruldu şuan evvet bende yalnızlığıma aşığımm 4 yıldır yalnızım ve çok huzurluyum .Selamlar tekrar kızlar. 3-5 kişi hariç kimseyi goresim yok. Evden çıkıp sosyalleşmek istemiyorum. Evden çıksam bile tek cikmak istiyorum. Her şeyi tek yaparken iyi hissediyorum kendimi. Arkadaslarim var ama yalnızca biriyle konuşmak ve görüşmek bana iyi geliyor onun samimiyetini ictenligini ve sohbetini çok seviyorum, birbirimize bir şeyler katıyoruz ve yanından ayrıldigimda pozitif hissediyorum. Ailemle, bahsettiğim o arkadaşımla ve yalnızlığımla mutlu hissediyorum. Kalabalıklari da severim aslında ama neden bilmiyorum iyi gelmiyor artık. Tek basimayken zamanı dolu dolu geçiriyorum ve bundan hiç sıkılıyorum. Arkadaşlarım tarafından sürekli bir yerlere davet ediliyorum, çoğunlukla ya bahaneler uyduruyorum ya da ayıp olmasın diye gidiyorum. Öyle işte.. içimi dökmek istedim
En iyisini yapıyorsun. Bende aynı durumu yaşıyorum ve hiç sıkılmıyorum. Çok da mutluyum.Selamlar tekrar kızlar. 3-5 kişi hariç kimseyi goresim yok. Evden çıkıp sosyalleşmek istemiyorum. Evden çıksam bile tek cikmak istiyorum. Her şeyi tek yaparken iyi hissediyorum kendimi. Arkadaslarim var ama yalnızca biriyle konuşmak ve görüşmek bana iyi geliyor onun samimiyetini ictenligini ve sohbetini çok seviyorum, birbirimize bir şeyler katıyoruz ve yanından ayrıldigimda pozitif hissediyorum. Ailemle, bahsettiğim o arkadaşımla ve yalnızlığımla mutlu hissediyorum. Kalabalıklari da severim aslında ama neden bilmiyorum iyi gelmiyor artık. Tek basimayken zamanı dolu dolu geçiriyorum ve bundan hiç sıkılıyorum. Arkadaşlarım tarafından sürekli bir yerlere davet ediliyorum, çoğunlukla ya bahaneler uyduruyorum ya da ayıp olmasın diye gidiyorum. Öyle işte.. içimi dökmek istedim
Bilmiyorum ama memnunum ben yaNeden boyle olduk ki? Yaşlaniyor muyuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?