İnsaallaaahhBurda da binlerce kadın var
Yakınımda da öyle vok mutlu olanları görmedim sadece tahammül etme sınırı belirliyor evliliğin ömrünü.
Inşaallah denk geliriz mutlu evliliklere
Çok kötüyüm gerçekten yalnızlık beni aşırı bunaltıyor ya deli gibi çalışıyordum işim var yıllık izne ayrıldım tatile çıkayım dedim ablamla 3 güncük geldim iyce bunaldım ya herkesin çoluk çocuğu var eşi var bizde böyle nereye kadar hiç kaldıramıyorum artik yaşlar geçti 30 u aşırı üzülüyorum nolacak böyle diyorum tatile kuzenlerle çıkalım eğleniriz dedik onlarda bu sene gelmedi hiçbiri sanki git gide yalnizlaşiyoruz neden hep böyle gidiyor anlamiyorum ya bu lanet yalnızlıkla nasıl başediyorusunuz
Büyük konuşma derim en kötü evlilik bile bundan iyidir diyorsun yani en kötü evlilik aldatılmış,dayak sonucu olan bir evlilik nekadar senin durumundan iyi ola bilir? Herşey evlenince toz pembe olmuyorki o sevgide zamanla normalleşiyor,çoluk çocuğa karışıp normal bir hal alıyor. Yalnızlığını tabikide anlıyorum ama severek evlendim 3 tane çocuğumuz var bendeyalnız hissediyorum.. kimseye bağlama kendini kuzenler gelmediyse kendi kendine eğlenmeye,vakit geçirmeğe çalış.Neden öyle dedinizki benim çokk sevdiğim varda onla kavuşsaydim sanki dünyanın en mutlu insani olacaktim bence en kötü evlilik bile bu halden iydir emin olun
Valla sen kötü evliliğin ne meret bi şey olduğunu bilmiyorsun o yüzden bence hiç böyle beylik laflar etme..Neden öyle dedinizki benim çokk sevdiğim varda onla kavuşsaydim sanki dünyanın en mutlu insani olacaktim bence en kötü evlilik bile bu halden iydir emin olun
İy değilim hiç hem de ben duvarlara bakıyorum onlar bana yalnız kalınca yani neden bu kadar yalnızlığı sevmediğimi inanin bilmiyorum
Neden kızıyosunuz ki evet bence durum kritik biyolojik saat var ve bende anne olmak istiyorum en çok bu beni üzüyor sitemim ağir kendimce size göre doğrudur bazen daha ağır gelebiliyor sizde benim konularımı sevmiyorsanız yorum yapmazsınız ben kimseye zorlamiyorum ki burada beni anlayan üyeler çıkıyor ve bana çok iyi geliyorlar.Sizde kötülüğe demiyosunuz biliyorum teşekkür ederim yinedeSizin yalnızlıkla ilgili kaçıncı konunuz bu? Dünyada yalnız olan tek insan mısınız? Duvaralara bakıyormuşsunuz da onlar da size bakıyormuş. Nereye bakacaklar ya?
Dışarı çıkıyorsunuz, yalnızlık sorun. Tatile gidiyorsunuz, yalnızlık sorun. Ne olacak böyle? Burada bile feci bir negatiflik saçıyorsunuz.
Yalnızsanız, yalnızsınız. Olayı bu kadar dramatize etmenin anlamı ne? Ben de yalnızım, hatta yapayalnızım. Her gün konu mu açayım bununla ilgili? Yaşınız da 31'miş. Korkunç diyorsunuz buna. Ben 35'im, bana ölümlerden hangisini önerirsiniz?
Takılmışsınız yalnızlığa, aynı türküyü çığırıp duruyorsunuz. En kötü evliliğin bile yalnızlıktan iyi olduğunu yazacak kadar sağlıksız düşünceleriniz var.
Durumunuz kritik. Ya hayatınıza bir reset atıp sahip olduklarınızın kıymetini bilerek minnettarlıkla yolunuza devam edersiniz ya da bu şekilde sağlıksız bir düşünce ve ruh haliyle hayatınızı zehir etmeye devam edersiniz.
Siz daha gençsiniz size aman vakit kaybetmeyin diyemiycem çünkü bu kimsenin elinde değil umarim sizin tez zamanda geçer yalnızlığıniz26 yaşındayım aynı duyguları hissediyorum sizinle
Neden kızıyosunuz ki evet bence durum kritik biyolojik saat var ve bende anne olmak istiyorum en çok bu beni üzüyor sitemim ağir kendimce size göre doğrudur bazen daha ağır gelebiliyor sizde benim konularımı sevmiyorsanız yorum yapmazsınız ben kimseye zorlamiyorum ki burada beni anlayan üyeler çıkıyor ve bana çok iyi geliyorlar.Sizde kötülüğe demiyosunuz biliyorum teşekkür ederim yinede
Kötüyü elbet çağırıyorum da demek istediğim biraz farkli algilandi teşekkür ederim sizinde karşınıza tez zamanda ciksin insallahAnliyorum sizi ayni durumdayiz. Olsa iyi olur tabi olmuyorsa vardir hayir diyorum. En kotu evlilik bile iyidir demissiniz buna katilmiyorum. Guzel seyler dileyin lutfen. İnanin evli olup zor gunler gecirenler boyle dusunmez. Eger olacaksa hayati sizle gercek anlamda paylasacak gonlunuze gore biri olsun insallah. Cok dertlenmeyin rabbim dert vermesin. Evet ben de uzuluyorum bazen. Ozellikle bir kiz cocugu gordugumde icim gidiyor. Hic boyle bir sey yasayamayacagim diye. Ama sonra diyorumki cok sukur sevdiklerimin sagligi yerinde. Napalim kaderden bize yalnizlik dustu. Umarim cikar karsiniza tez vakitte.
Sevdiginle olabilirsin ama evli cocuklu olman sart değil demek istediğim o hani demişsin ya hepsi evli cocuklu diyeAman özenmeyin insanın sevdiğiyle olmasi kadar eminimki güzeli yok bu dünyada
Böyle derseniz kötüyü çağırırsınız ve aynen bu dediğinizi yaşayıp eskiyi ararsınız.. Şiddet uygulanan, aldatılan, psikolojik baskıya uğrayan bir kadın olmaksa yalnız olaydım dedirtmesin yaradan..Neden öyle dedinizki benim çokk sevdiğim varda onla kavuşsaydim sanki dünyanın en mutlu insani olacaktim bence en kötü evlilik bile bu halden iydir emin olun
Yorumunuzu hem beğendim hem bazı yerlerini-duvarlar kısmını- komik buldum.Başından sonuna kadar haklısınızSizin yalnızlıkla ilgili kaçıncı konunuz bu? Dünyada yalnız olan tek insan mısınız? Duvaralara bakıyormuşsunuz da onlar da size bakıyormuş. Nereye bakacaklar ya?
Dışarı çıkıyorsunuz, yalnızlık sorun. Tatile gidiyorsunuz, yalnızlık sorun. Ne olacak böyle? Burada bile feci bir negatiflik saçıyorsunuz.
Yalnızsanız, yalnızsınız. Olayı bu kadar dramatize etmenin anlamı ne? Ben de yalnızım, hatta yapayalnızım. Her gün konu mu açayım bununla ilgili? Yaşınız da 31'miş. Korkunç diyorsunuz buna. Ben 35'im, bana ölümlerden hangisini önerirsiniz?
Takılmışsınız yalnızlığa, aynı türküyü çığırıp duruyorsunuz. En kötü evliliğin bile yalnızlıktan iyi olduğunu yazacak kadar sağlıksız düşünceleriniz var.
Durumunuz kritik. Ya hayatınıza bir reset atıp sahip olduklarınızın kıymetini bilerek minnettarlıkla yolunuza devam edersiniz ya da bu şekilde sağlıksız bir düşünce ve ruh haliyle hayatınızı zehir etmeye devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?