Sanirim yardiminiza ihtiyacim var:(

limoncy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
Arkadaslar karisik bi durumum var sanirim :) fikrinizi almak istiyorum. 4 ocak gunu ilk iliskimde hicbi yontemle korunmak istemedik. O gece 2 kere iliskide bulunduk fakat esim ikisinde de disariya bosaldi. Ben korktugum icin 30. Saatte norlevo kullandim hicbir yan etkisini gormedim. Ayin 12sinde adet olmam gerekiyordu ben 15inde gebelik testi aldim test ilk 5 saat negatifti 7. Saatte baktigimda inceck kil gibi bir cizgi daha olmustu fakat ben o gecesi herzamanki gibi adet oldum sancim adetimin gelmesi hersey normal. Bir onceki adetimde 11 araliktaydi. Hamile olabilir miyim bu durumda?

Şimdi adet oldun mu peki ayrıca çekilme iyi bir korunma yöntemi de degil

düzenli adet olmuyorsun anladğım kadarıyla normal düzenli adet gören bayan olsan test yap derim..idrar testlerinde ilk yarım saattn sonraki sonuclar gecersizdir kafana takılcak bişey yk gibi geliyr

idrar testlerinde genellikle ilk 5 dakika içindeki sonuçlar geçerlidir
5 dakika sonrasını dikkate almayınız diye yazar
seninki 7 saat sonra diyorsun bence değildir
yok çok kafana takılıyorsa testi tekrarla ...

Canım adet dediğin hepi topu kaç gün zaten, bekle bitince tekrarla testini.
Hem biraz daha zaman geçtiği için daha net bir sonuç çıkar.
İlla şimdi yapacağım dersen malum idrar testi için bir kaba idrarını doldurman lazım e regl dönemindesin...
Kan testini deneyebilirsin ama hormonlarının zaten karışık olduğu bir dönemde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.En iyisi bir kaç gün bekle bittiğince git kan testi yaptır.Yine de sen bilirsin

Hepinize cok tsk ederim:) ihtimaller kucuk ama daha cok yeniyiz ister istemez tedirgin oluyorum:) rabbim ilk once isteyenlere nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…