- 23 Ağustos 2012
- 51.258
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.642
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki yasi takinti yapana cevap hakkı vermezdim cunku bu takintili aşamayacak Seni üzecek kendini yaşlı hissettirecek benzer şeyler yaşadım yaşla alakali değil ama biliyorum ki kendisiyle cozemedigini benimle düzeltmeyemez fırsat vermiyorum
Yanlis anlamadiysam adam nobetli mi calisiyor, saglik personeli falan mi? Durum buysa isleri gercekten cok yogun, sana yazarken yorgundur, isi coktur .. yani belki senin sandigin gibi soguk vb degildir aslinda. Bence biraz gozlemle, haftasonu ne yazip ciziyor bir bak.
Yaşın sorun olacağını düşünmüyorum ben . 30 yaşındaki bir kadın arkadaşım 25 yaşında biriyle nişanlı:) çok da uyumlu iyi gidiyor . Bence onun soğukluğu yaştan değil.
bunun suçlusu erkekler değil ben çevremde görüyorum bütün kız arkadaşlarım kendinden 5 10 yaş büyük eş istiyor. yani erkeklere suç bulmayalım bu genel bir sorun böyle bir durum var kültür mü başka birşey mi nedir bilemiyorum
2 yaş önemli değil ama kendini çek göstereceği tavrına bak.
Kendini çekmek demek tavır trip vs demek değil. O yazınca gayet normal bir neşeyle yazacaksın ararsa konuşacaksın. Kafası karışsın. Çok istediğini belli etmemen lazım. Ona Muhtaç gibi görünme yani. Kendine ait bir hayatın var sonuçta o nasıl yazmıyorsa sende meşgul olabilirsin. Onun yazacağı varsa yazar arar merak etme.Çekeyim mi bir kez yazmayı deneyeyim mi aradayım![]()
Kendini çekmek demek tavır trip vs demek değil. O yazınca gayet normal bir neşeyle yazacaksın ararsa konuşacaksın. Kafası karışsın. Çok istediğini belli etmemen lazım. Ona Muhtaç gibi görünme yani. Kendine ait bir hayatın var sonuçta o nasıl yazmıyorsa sende meşgul olabilirsin. Onun yazacağı varsa yazar arar merak etme.
Siz onda ciddi etki yarattıysanız ya da sizi tanımak cidden isterse iki yaş sorun olmaz bence, zamana bırakın gözlemleyin derimArkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
Aynen yok yok tavır alır gibi bir halim yok zaten. Ama nöbetten çıktı ya acaba bekler mi yazmamı emin değilim ama yazmayacağım
Bence bekleyin bu eleman vakti olunca yazacak gibi bir his var icimde
Ayrıca şuan belki sevgilisi bile vardır yani siz ekleyince heveslenip hemen flörte geçmiş yani heyecanlı kısma ama belki sevgilisi var nişanlısı var bilemezsin değil mi? Belki senede öylesine konuşuyor kenarda tutuyor
Bana göre yas farki sorun degil. Sevgilim 29 ben 31 yasinda. Aramizdaki 2 yas sorun olmuyor. Hatta basta bana biraz garip gelmisti, ilk tanisdigimiz siralar üstüne basa basa söyledim yasimi onun icin sorun olabilecegini düsündügüm icin. Ama pek de umrunda olmadi :) hatta etrafimda buna benzer cok örnek var.
Diger yazanlara katiliyorum, bence de siz yazmayin. Biraz bekleyin. Bana göre ilgisi olan erkek bunu göstermeyi bilmeli.
kaçan kovalanır.Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
Seviyor olsa hiçbir şeyi sorun etmez ki çok büyük yaş farkı da yok canım bekle acele etmenin anlamı yok . Sen ona 10 adım atıyorsan o sana 1 adım atıyorsa ya da hiç atmıyorsa o zaman uzak durmaya çalış . Bağlanınca uzaklaşması daha zor olur . O seni sevdiğini belli etmeye çalışsın sen değil ulaşılmaz görün ki kıymetini anlasınArkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?