Sanırım yaş farkı sorun oldu yardım?

Seviyor olsa hiçbir şeyi sorun etmez ki çok büyük yaş farkı da yok canım bekle acele etmenin anlamı yok . Sen ona 10 adım atıyorsan o sana 1 adım atıyorsa ya da hiç atmıyorsa o zaman uzak durmaya çalış . Bağlanınca uzaklaşması daha zor olur . O seni sevdiğini belli etmeye çalışsın sen değil ulaşılmaz görün ki kıymetini anlasın 🥰

☺️ Haklısınız yok yok adım atmıyorum ama yazınca sıcak konuşuyorum

Bir arkadaş daha söylemiş, en güzeli o yazdığında gayet neşeli mutlu yazışmak, yazmadığındaysa üstüne düşmemek, trip yapmamak. Ama tabi bi yerde sıkılıp hevesini de kaybedebiliyor insan, bunu belli etmekte de sorun yok bence, gerekli ilgiyi göstermediğinde sizin sıkılacağınızı belki başka arayışlara girebileceğinizi hissetmesinde hiiiç problem yok bence, hatta iyi bile olur:) size kalmış, canınız nasıl isterse kısacası:)
Bence fazla beklentiye girmeden muhabbet olsun diye yazışmaya devam edin. İsteyen adam almasını biliyor zaten her zaman

Bir arkadaş daha söylemiş, en güzeli o yazdığında gayet neşeli mutlu yazışmak, yazmadığındaysa üstüne düşmemek, trip yapmamak. Ama tabi bi yerde sıkılıp hevesini de kaybedebiliyor insan, bunu belli etmekte de sorun yok bence, gerekli ilgiyi göstermediğinde sizin sıkılacağınızı belki başka arayışlara girebileceğinizi hissetmesinde hiiiç problem yok bence, hatta iyi bile olur:) size kalmış, canınız nasıl isterse kısacası:)
Bence fazla beklentiye girmeden muhabbet olsun diye yazışmaya devam edin. İsteyen adam almasını biliyor zaten her zaman

Haklısınız öyle yapayım bencede çok mantıklı☺️

2 yaş fark mı ki? Başka nedeni vardır onun.. benim adaylar hep benden ufak yaşı sorun eden görmedim nerdeyse.. 1 kişi söyledi o da doğulu ve kendi kültürlerine bağladı. Yaşla alakası yok yani kafana takma,başka adayları vardır onun,arayışı bitmek bilmeyenlerdendir

2 yaş fark mı ki? Başka nedeni vardır onun.. benim adaylar hep benden ufak yaşı sorun eden görmedim nerdeyse.. 1 kişi söyledi o da doğulu ve kendi kültürlerine bağladı. Yaşla alakası yok yani kafana takma,başka adayları vardır onun,arayışı bitmek bilmeyenlerdendir

neden 1 yaşa bile takılan bir sürü insan var çevremde büyük küçük maalesef. Tekrar yazdı sonrasında öyle sürekli aranan biri gibi değil ama belli de olmaz tabiki

neden 1 yaşa bile takılan bir sürü insan var çevremde büyük küçük maalesef. Tekrar yazdı sonrasında öyle sürekli aranan biri gibi değil ama belli de olmaz tabiki
Yaşa takılan biriyse zaten takılacağı milyonlarca anlamsız şey vardır uzak olması en hayırlısı. At gözlüğüyle mutluluklar o tiplere

2 yaş farkda hiçbirşey yok insan gerçekten biriyle görüşmek istedikten sonra bana göre her iki tarafta olgunsa 4 yaş farka kadar hiçbir problem olacağını düşünmüyorum onun soğukluğu yaştan değildir başka sebebi vardır ama bilemeyiz gözlemleyin hala aynı davranırsa bırakın gitsin:)

2 yaş farkda hiçbirşey yok insan gerçekten biriyle görüşmek istedikten sonra bana göre her iki tarafta olgunsa 4 yaş farka kadar hiçbir problem olacağını düşünmüyorum onun soğukluğu yaştan değildir başka sebebi vardır ama bilemeyiz gözlemleyin hala aynı davranırsa bırakın gitsin:)

haklısınız öyle yapayım

2 yaşı sorun eden gitsin kumda oynasın.Sanki aranızda kuşak farkı var.Cidden 2 yaş farktan dolayı hoşlandığı birinden kendini uzak tutan insan o kişiden gerçekten hoşlanmamıştır zaten

Bence de öyle ama başka bi sebep olabilir mi bilmiyorum bakalım 1 kez yazdım ben onun dışında o yazdı 3-4 gündür bilemiyorum tanımıyorum tabi karakterinide
Hoşlanmamış da olabilir. O da başka bir ihtimal. Birkaç gün bakın.

Birkac gundur konuyu takipteyim, sizdeki ego kimsede yok 😁 yani konunun basindan beri her mesajinizin alt metninde diyorsunuz ki “ben mukemmelim, benim karakterimi ya da tipimi sevmemis begenmemis olamaz, olsa olsa yas konusuna takilmistir” :KK53: yok hanimefendi o oyle degildir, bir erkek bir kadini gercekten begense onun kendisinden 2 yas buyuk olmasina hayatta takilmaz, imkani yok yani.

Back
X