- Konu Sahibi cayir_faresi
-
canım benim tavsiyem geçmişi hiiiiiç açma.o açsa bile sen kapat konuyu.ağzım çok yandı bu konudan hala da yanmaya devam ediyor sürekli irdeliyorum dayanamıyorumsonra ben üzülüyorum.sen yapma beni benle olduğun andan itibaren ve sonrası ilgilendirir de geç.hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah mutlu huzurlu olursunuz :)
Canım arkadaşa katılıyorum hiç bir şekilde eskiyi sen açma onada eskiyi sorma.Geçmiş geçmişte kalsın bırak senide onuda daha fazla yıpratmasın.Anı olarak kalsın iyi yada kötü..Birde erkek arkadşın olacak kişiye fazla taviz verme ilkten hemen güvenip her şeyini anlatma biraz gizemli ol merak etsin seni.O seni çözmeye çalışsın.uğraşsın biraz.kolay kız olma onun gözünde.iher istediğini yapıp şımartma onu.o seni şımartacaktır zaten merak etme. :)) mutluluklar.her şeyin hayırlısı gönlünce olsun.
geçmişi unutmakkkkkkk lazım bence
en başında ondan ne beklediğini, neler yaparsa seni hayal kırıklığına uğratacağını anlat
sonra ona gerçekten güvenmek istediğini ve mutlu olmak istediğini söyle eğer bunları sana veremeyecekse başlamanın bi anlamı olmayacağını anlat
en başta bunları söyle ki ilerde olur da seni üzerse(inşallah üzmez) ben sana en başta böyle böyle söylemiştim deme fırsatın olur
başka da yapacak bi şey yok canım çekecek sıkıntın varsa çekersin ne yaparsan yap kader
seni kaybetmekten her zaman korksun. bunu ona hissettir.
en başında ondan ne beklediğini, neler yaparsa seni hayal kırıklığına uğratacağını anlat
sonra ona gerçekten güvenmek istediğini ve mutlu olmak istediğini söyle eğer bunları sana veremeyecekse başlamanın bi anlamı olmayacağını anlat
en başta bunları söyle ki ilerde olur da seni üzerse(inşallah üzmez) ben sana en başta böyle böyle söylemiştim deme fırsatın olur
başka da yapacak bi şey yok canım çekecek sıkıntın varsa çekersin ne yaparsan yap kader
ve sunuda eklemek ısterım kı ;
yenı tanısdıgın bırıne asla sorunlarından bahsetme .
karsında kı ıyı huylu mu kotu nıyetlı mı bılemeyız .
kotu nıyetlı erkeklerın en onemlı avları ,cıddı sorunlar
atlatmıs duygusal boslukta olan kızlardır .
av dıye bahsedıyorum yanlıs anlama sakın ama ,kotu
nıyetlı erkekler bunu av olarak goruyor cunku .
duygusal boslukta kı kızı kandırmak cok kolaydır .
cunku cok ıyı bılır ,sıgınacak bır lımana ıhtıyacının oldugunu
Birbirinize nefes alacak zamanlar bırakın en önemlisi bu belki de:)
O ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçirmek isterse karşı çıkma trip atma ama sende kendi özel alanlarına onun girmesini istemediğini belirt.
Dakika dakika hesap vermeyin ama birbirinizden habersiz de kalmayın.
Ya bir gün biterse gibi bir nostaljik konuşma sakın yapmayın çünkü bu konuşmaları yapan çiftler %99 ayrılır.
Onsuz hayat çok anlamsız gelecek umduğun gibi giderse ama lütfen bunu karşı tarafa bir koz olarak verme, çünkü teslim olduğunu düşünecek
Ve kesinlikle onun ilişkiden ne beklediğini öğren konuşma arasında,
Sana söyledikleriyle yaptıkları da birbirini tutmuyorsa bunu ona hissettir.
Umarım çok mutu olursunuz:)
Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim.Fakat korkularım var,mutsuz olmak istemiyorum.Öncelikle beklediğim saygı.Tecrübelerinize göre bir ilişkide neler yapılmalı,neler yapılmamalı?Yani tavsiyelerniz neler?Hayatımda 1 kere bir ilişkimde mutlu olmak istiyorum.Lütfen bana akıl verin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?