Sanırım yolun sonuna geldik.

Bilmiyorum sanirim düşman ailesini sevindirmek istemedim
Simdıde bosanmayacaksın. İster bosan ister Bosanma zaten senin hayatın.
Bosanmayacagını da su yuzden soyluyorum, bunca sey olmus goz yummussun. Bu adamla yemek yemeye aynı yatakta yatmaya rutin karı kocanın yaptıgı seylere yapmaya devam etmıssın.
Simdı birden bire adamla gıdıp konustun ve o da dinledi senı.

Madem buydu Bukadar basitti daha once onca sey olurken yapardın yapsaydın.
En basiti bes yıl ailenin baktıgı hastalıkla savasan cocuguna bıktım hastalığından dedıgınde cekerdın ..tiri. Cekmemıssın.. Kı sana gore en zoru olmalıydı bu annesisın cocugun cunku. Kapı gıbı aılen hep arkandaymıs zaten.
Gelıp bize gıttım konustum o da dinledi demene gerek yok, bız ınansak ne inanmasak ne.
Kendini kandıra kandıra yılların gıtmıs zaten, kendı ailenin paraları emekleri gıtmıs. Ben kansam ne kanmasam ne.
İyi geceler

Hastalik süresince kullanmadı o kelimeyi usuttugu zaman olan bi durumdu ve kendine bakmadığı bi zamanda kullandı 5 sene burda olmak zorundaydım çünkü prof. Takipliydik ve ailemin olduğu yer küçük bir yer orda tedavisi mümkün değildi başı şeylere susmam yutmam oğlumdan kaynaklandı son 2 senede takipteydik zaten süreç bitti ve ben kendime dönebildim

Sonra herşeye boşan yazıyor oluyoruz ama boşan yani.Ömrünü gücünü nelere harcaman gerekirken nelere harcıyorsun.Değiyor mu?Ya da bugüne kadar değdi mi? Muhafazakar görünümlü sapık adam.Maske takmis yüzüne. Insanlar onu değil maskesini tanıyorlar.

Aynen öyle şu son 2 senedir cidden cılkı çıktı dünde diyor 2senedir sorunlar var neden acaba dedim yani bilmiyorum ben olsam diyemem utanırım

Aynen öyle şu son 2 senedir cidden cılkı çıktı dünde diyor 2senedir sorunlar var neden acaba dedim yani bilmiyorum ben olsam diyemem utanırım
Kurtulacaksın.Kurtulurkende kirli çamaşırlarını ortaya döneceksin ki kimse ağzını acamasin sana.Bizim toplumda derler kadına kocani elde tutamadin diye.izin vermeyeceksin.Eşiniz kendi yaptıklarını hata saymıyor demek ki . Arsız.

Istediklerimi yapmazsa ekran görüntüleri hep elimde mevcut ve biliyor ki anasını aglatırım

Bu zamana kadar çok iyi dayanmışsın tatlım umarım bundan sonraki hayatın güzel ve hayırlı olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…