- Konu Sahibi yorgunummm
-
Dahasını söyleyeyim evlendik kız kardeşinden o zamanlar 8 bin tl almış bilezikler için maaşı iyi ama 4 adam diye geçinen abileri bu evde diye beş kuruş vermiyor hem ana babasına bakıyor hem düğün işiyle uğraşıyor gerçi düğün yaptırmadım masraf olmasın diye babam kendi bulundukları şehirde yaptı bunlar sadece nikah neyse evlendik 1 hafta oldu görümce hanım başladı abi parayı verin eşim istiyor para yok tabi ne takıldı ki neyse düşünmeden bütün bilezikleri verdim akşamı annesine gittik ben bi mutsuzum tabi bana dediği sey; noldu üstünden 8 milyarlik bir yük kalkmış gibisin .. anasıyla öyle gülüyor ki ben şok evet dedim gül ıste bu kadar erkeksin. Ikisi de çok bozulmustuHaysiyetsiz adam. Kendileri hayatını yaşıyor, cefasını kadına çektiriyor. Keşke ilk yıl boşanıp kurtulsaydiniz. Niye çocuk yaptınız ki. Hiç baba olmayı hakediyor mu baksanıza
Ya ne düşkünü senin hastalığından biktim diyen adamin babaligida yok duskunlugude cidden umurumda degilBir de en bana göre büyük hatamız çocuğum babaya düşkün diye her türlü eziyete katlanmak. Sizin hor görüldüğünüZ bir evde büyüyen çocuğun piskolojisi çok mu düzgün olur? Boşanmak için çocuğun arkasına sığınmak çok yanlış.
Daha gençsin bu adamın yanında çürütme ömrünü. Onun olmadığı her yerde daha iyi olursunYa ne düşkünü senin hastalığından biktim diyen adamin babaligida yok duskunlugude cidden umurumda degil
On lisans okudum evlendim biter bitmez yani niye evlendim onuda bilmiyorum keşke annemin yanında olsaydım diyorum başka şehir ona hep hasret kaldımErken yaşta evlenip ne zorluklarla boğuşmuşsun. Anne ve babanın hizmetini etseydin gam etmezsin. Ben 30 yaşımda evlendim, senin evlendiğin yaşlarda eğitim, iş, eğlenmek... Eşin kıymet bilmiyor, yaşın da küçük2 de çocuk. Hayatını kıymet bilmeyen bir adama adam artık derim.
Babam hergun arar bende ararim 10 senedir hergun bi ihtiyacın olursa söyle yok derim doğru söyle ısrar eder varsa derim yoksa aslaBu genç yaşta yıllardır bu sıkıntiyı niye çekiyorsunuz ki..Çocuklarınız da büyüdükce bu ortamdan olumsuz etkileneceklerdir.Zaten aileniz maddi manevi desteklerde bulunmuşlar.Bu durumda daha da ilgileneceklerdir. Babanız da yalnız kalmaz, çocuklarınız da eksiklik hissetmezler. Zararın neresinden dönerseniz kârdır.
Çok tatlısınız çok teşekkür ediyorumEvlilik kolay kurulmuyor çok zor fakat sizin ki artık evlilikten öte aynı evde iki yabancı durumu..
hemde bu yabancı tehlikeli ve karaktersiz umarım Anka kuşu gibi küllerinden doğarsın ve umarım hayat sana; iyiki zamanında bu kararı vermişim diyeceğin güzellikleri yaşatmaya hazırlanıyordur
Yani ayrilmazsam bende arkadasiniz gini olucam sanirimBir arkadaşım var o da 17 yaşında evlenmiş. Çocuklarını evlendirdi sen düşün. Yaşı 45 arkadaşımın. Ben daha çocuktum evlendiğimde, hiç bir şey anlamadım der. Ee geçmişte geri gelmiyor. Sana ayrı üzüldüm, okuyan kızlarımız bence en az 2_3 yıl mesleğini yaşayıp gezip toznalı sanki ya. İnşallah hep mutlu olursunuz.
Evet ailecek gamsiz bunlar annesinin annesi hala yaşıyor 100 yaşında babasının babası da 102 de öldü ama esleri erken.. milletin ömrünü yiyorlar çünküŞu hayatta bencil ve umarsızca yaşayıp gitmiş insanlara hiçbir şey olmuyor. Hep fedakarlık yapan, sürekli bir şeyler için çaba gösterip duran insanlar tükeniyor. İşin sırrı biraz bencil olmaktan ve fazlaca fedakar olmamaktan geçiyor bence. Kim olursa olsun, sevgiyi, ilgiyi ve emeği, yeteri kadar ve ederi kadar vermek gerekiyor. Yoksa, sonrası hep aynı.
Boşanıp, boşanmamak elbette sizin vereceğiniz bir karar. Ama, bundan sonrası için siz eski siz olmayacaksınız ve olmamalısınızda zaten, diye düşünüyorum. Hakkınızda en hayırlı olanını dilerim.
Amin sagolun..Evet baktığım da kaybeden %100 O olacak benim ona ve ailesine yaptığımı kimse yapmayacak benden sonrası mı cidden umurumda değilAkıllı bir kadınsınız yazım dilinizden bunu anlıyorum. Sizin gibi bir kadını başının üstünde taşımalıydı eşiniz. Ama anlıyoruz ki siz eşinize fazlasınız, akıllısınız. Eşini ezen, saygı duymayan adamdan nefret geliyor. Allah sana ve çocukların hakkında hayırlı kapılar açsın inşallah.
Siz iyi olun, evlatlarınız iyi olsun. O dadeğiniz gibi ekdiğini hiçsin.Amin sagolun..Evet baktığım da kaybeden %100 O olacak benim ona ve ailesine yaptığımı kimse yapmayacak benden sonrası mı cidden umurumda değil
Bunlar olurken neden bosanmadın, annenın ustune toprak yeni atılmıs sen aglarken video izleyip masturbasyon yaptıgın da, oglun hastalıkla bogusurken ve ailen bakımını ustlenmısken bıktım hastalığından dedıgınde cocuga?Ya ne düşkünü senin hastalığından biktim diyen adamin babaligida yok duskunlugude cidden umurumda degil
Bilmiyorum sanirim düşman ailesini sevindirmek istemedimBunlar olurken neden bosanmadın, annenın ustune toprak yeni atılmıs sen aglarken video izleyip masturbasyon yaptıgın da, oglun hastalıkla bogusurken ve ailen bakımını ustlenmısken bıktım hastalığından dedıgınde cocuga?
Arkadası sana sarkıntılık ettıgınde kardesım demeye devam ettıgınde?
Bunlar olurken neden bosanmadın?
Bunu gercekten merak ediyorum.
Ne ayıp etmişler öyle. İyi demişsiniz o an haketmislerDahasını söyleyeyim evlendik kız kardeşinden o zamanlar 8 bin tl almış bilezikler için maaşı iyi ama 4 adam diye geçinen abileri bu evde diye beş kuruş vermiyor hem ana babasına bakıyor hem düğün işiyle uğraşıyor gerçi düğün yaptırmadım masraf olmasın diye babam kendi bulundukları şehirde yaptı bunlar sadece nikah neyse evlendik 1 hafta oldu görümce hanım başladı abi parayı verin eşim istiyor para yok tabi ne takıldı ki neyse düşünmeden bütün bilezikleri verdim akşamı annesine gittik ben bi mutsuzum tabi bana dediği sey; noldu üstünden 8 milyarlik bir yük kalkmış gibisin .. anasıyla öyle gülüyor ki ben şok evet dedim gül ıste bu kadar erkeksin. Ikisi de çok bozulmustu
Amin inşaallahSiz iyi olun, evlatlarınız iyi olsun. O dadeğiniz gibi ekdiğini hiçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?