- Konu Sahibi yorgunummm
-
Tek düşüncem o suanMutsuzsan boşan ömrünü çürütmeye değer mi
Ve şu 3 4 gündür ağzında senden herşey beklenir lafı var.. bu akşam da dedi ve patladım evet ben karşı cinse yavsadim evet ben annenin acısını yaşarken O malum sitelerde gezdim evet benden herşeyi bekle çünkü ben bu kadar karaktersizim dedimBence boşaaannn diyen insanları genelde anlamam. Kendimi sizin yerinize koyarak yazıyorum. Bunları yaşasaydım bende de çoktan tükenirdi hersey ve muhtemelen boşanırdım. Ayrıca sizin arkanızda olmayan size inanmayan bir eş var karşınızda. Bu çok kötü..
Amin çok teşekkürlerUmarım kalan hayatınız geçen zamanınızdan çok daha iyi Çok daha hayırlı ve güzel geçer
Ona sorsanız tam tersi... O dışarıdan baktiginiz da çok dindar bayan görse başını kaldırmayan harama helale çok dikkat eden birisi yani öyle bilir ailem dahi.. rolünü çok guzel oynarBöyle bir eşi yıllarca yük etmişsin kendine tükenmen normal. Ama tekrar daha güçlü daha güzel bir hayata başlayabilirsin yaşın çok genç
Inan aglattin beni .. Evet en çok koyan şey o son cümlen. Ve komik birşey diyeym mi benim ailem maddi manevi destek olurken onun babası tam 15 sene çalışmamış evlendigim günden geçen seneye kadar bu ve kardeşleri bakti bizimkilerde oğlumun tedavisini üstlendi ki bir muayenemiz en az 1000 tl idi sonra ev alalım dedi peşinat yok babam 20 bin tl verdi kredi çekip ev aldı ve bunlar yapilanlarin çeyreği dahi degilAilemin bize yaptıgı maddi seyler demıssın ya en cok buna uzuluyorum ben.
O guzelım aileler cıcek gibi kızlarını veriyor, hayırsız damat bakmadıgı ıcın dogan torunlara bakıyorlar, kızlarına bakıyorlar. Tabi o hayırsız damat Herseyden sebeplenıyor en cokta su bile vermemeleri gereken o tıynetsiz damada, aman kızım iyi olsun dıyıp bakıyorlar.
Bır kiz verip dort geri alıyorlar.
Tum bunlara ragmen kız eziyet goruyor, dogan cocuklar mutsuz bir evde buyuyor.
Sadece evlenen kız cekmıyor, cocuklar ve kızın aılesı de cekıyor.
Annemın ölümünde ben ıcım cıkasıya aglarken video izleyip masturbasyon yapan adamı o an bosardım ben.
Allah Allahhh adama bak yaaa. Kendini görmüyo bir de sizi b.kluyo. boşanmak hayrınıza olacak gibi.Ve şu 3 4 gündür ağzında senden herşey beklenir lafı var.. bu akşam da dedi ve patladım evet ben karşı cinse yavsadim evet ben annenin acısını yaşarken O malum sitelerde gezdim evet benden herşeyi bekle çünkü ben bu kadar karaktersizim dedim
Çok teşekkür ederimİyi günde kötü günde.. kötü gün kısmını duymazdan gelenlerin sonu terk edilmektir. Gücünüzü kullanmaya kullanmaya tükenmiş hissediyosunuz. Tıpkı uzun süre alçıda kalan bi uzvun çıktığında gücünü kaybedisi gibi. Ama o dirayet sizde var tekrar perçinlenip ayaga kalkma zamanı. Farkında olup karar aşamasına gelmişsiniz kutlarım. Gözünüzdeki parıltıyı söndürmeyecek, anlamlı iliskiler kurduğunuz tertemiz bir ömür diliyorum..
Evet sesini çıkartamadı kedi gibi kaldı öyleAllah Allahhh adama bak yaaa. Kendini görmüyo bir de sizi b.kluyo. boşanmak hayrınıza olacak gibi.
Boşan bacım boşaaanEvet sesini çıkartamadı kedi gibi kaldı öyle
Al cocuklarını git babanın evıne arkadasım. Bunun ıcın gec bile kalmıssın hattaInan aglattin beni .. Evet en çok koyan şey o son cümlen. Ve komik birşey diyeym mi benim ailem maddi manevi destek olurken onun babası tam 15 sene çalışmamış evlendigim günden geçen seneye kadar bu ve kardeşleri bakti bizimkilerde oğlumun tedavisini üstlendi ki bir muayenemiz en az 1000 tl idi sonra ev alalım dedi peşinat yok babam 20 bin tl verdi kredi çekip ev aldı ve bunlar yapilanlarin çeyreği dahi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?