Sanırım yolun sonuna geldik.

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Yazarken bile düşündüm kaç yıllık evliydik diye 10 olacak eylülde. 2 de çocuk yazarken bile o kadar umursamaz haldeyim ki sanirim tükenmişlik sendromu denilen şeyin dibini sıyırıyorum
Ilk 2 sene kaynana savaşıyla geçti artık öyle hal aldı ki gün içinde kahkahalar havada geçerken oğlu eve geldiğinde üzgün ezilmis bir halde "ben eve gideyim " der oğlu da peşinden koşar, eve bir gelir -sen niye oğlumu anneme vermedin ? -sen niye surat astın kadın ağlıyor tabi ben yeminler ağlamalar inandiramam..
Bu en küçük örnek gerisini siz düşünün sonra k.peder sırf benim yuvam yıkılmasın diye aldı görürdü memlekete o nerden çıktı derseniz kendi ağzıyla söyledi adam gitmeyin dediğimde hiç konuşma ben bunu götürmezsem ilk senin yuvanı yıkar diye
Sonrası oğlumun 5 sene süren rahatsızlığı ki çok şükür atlattı
Son 2 sene de ise önceki konularımda vardır eşimin ofisteki bayanlarla laubaliligi + senelerdir cinsel hayatın nerdeyse 3 ayda 1 olması ki şu son 4 5 ay oldu sanirim + tlfn geçmişinde +18 videolar görmem ki bu videolar annemi kaybettiğim zamana denk gelmesi...
Benim, ailemin maddi manevi yaptıklarını anlatsam yuh dersiniz ...
Velhasıl-ı kelam yaş 30 ama ruh 70 .. ve ben tükendim içim çok soğuk ve net tek istediğim çocuklarımida alıp babamın yanına gitmek bunları ne yapayım?, sizce boşansam mi? Diye yazmadım sadece kimseye anlatamadiklarimi biraz da olsa rahatlamak icin paylaşmak istedim .

Ve şu 3 4 gündür ağzında senden herşey beklenir lafı var.. bu akşam da dedi ve patladım evet ben karşı cinse yavsadim evet ben annenin acısını yaşarken O malum sitelerde gezdim evet benden herşeyi bekle çünkü ben bu kadar karaktersizim dedim

Ailemin bize yaptıgı maddi seyler demıssın ya en cok buna uzuluyorum ben.
O guzelım aileler cıcek gibi kızlarını veriyor, hayırsız damat bakmadıgı ıcın dogan torunlara bakıyorlar, kızlarına bakıyorlar. Tabi o hayırsız damat Herseyden sebeplenıyor en cokta su bile vermemeleri gereken o tıynetsiz damada, aman kızım iyi olsun dıyıp bakıyorlar.
Bır kiz verip dort geri alıyorlar.

Tum bunlara ragmen kız eziyet goruyor, dogan cocuklar mutsuz bir evde buyuyor.
Sadece evlenen kız cekmıyor, cocuklar ve kızın aılesı de cekıyor.

Annemın ölümünde ben ıcım cıkasıya aglarken video izleyip masturbasyon yapan adamı o an bosardım ben.

Böyle bir eşi yıllarca yük etmişsin kendine tükenmen normal. Ama tekrar daha güçlü daha güzel bir hayata başlayabilirsin yaşın çok genç
Ona sorsanız tam tersi... O dışarıdan baktiginiz da çok dindar bayan görse başını kaldırmayan harama helale çok dikkat eden birisi yani öyle bilir ailem dahi.. rolünü çok guzel oynar

İyi günde kötü günde.. kötü gün kısmını duymazdan gelenlerin sonu terk edilmektir. Gücünüzü kullanmaya kullanmaya tükenmiş hissediyosunuz. Tıpkı uzun süre alçıda kalan bi uzvun çıktığında gücünü kaybedisi gibi. Ama o dirayet sizde var tekrar perçinlenip ayaga kalkma zamanı. Farkında olup karar aşamasına gelmişsiniz kutlarım. Gözünüzdeki parıltıyı söndürmeyecek, anlamlı iliskiler kurduğunuz tertemiz bir ömür diliyorum..

Inan aglattin beni .. Evet en çok koyan şey o son cümlen. Ve komik birşey diyeym mi benim ailem maddi manevi destek olurken onun babası tam 15 sene çalışmamış evlendigim günden geçen seneye kadar bu ve kardeşleri bakti bizimkilerde oğlumun tedavisini üstlendi ki bir muayenemiz en az 1000 tl idi sonra ev alalım dedi peşinat yok babam 20 bin tl verdi kredi çekip ev aldı ve bunlar yapilanlarin çeyreği dahi degil

Allah Allahhh adama bak yaaa. Kendini görmüyo bir de sizi b.kluyo. boşanmak hayrınıza olacak gibi.

Çok teşekkür ederim

Al cocuklarını git babanın evıne arkadasım. Bunun ıcın gec bile kalmıssın hatta
Oglunun hastalığını az cok tahmin ediyorum, o durumda maddıyı bırak manevi yardımı dokunmamış insanlarla omrunu gecırme. Bosanınca sımdıkı den daha mutsuz değil on kat mutlu olacaksın 30 cok genc bir yas.
Annenın mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…