Kaç saatlik idrarla yaptın şimdi şu iç 5 saat su içme bekle ve tekrar test yap. Bence hamilesin gözün aydınKızlar dün atmıştım biliyosunuz yine gebelik testi yaptım ama dünden bugüne yine cok cok az silik çıktı koyulaşması gerkemez miydi ne diyorsunuz üstteki kırmızı ovulasyon testim gerisi hep gebelik.
Tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi
Sabah yaptım kuzum ilk idrarla adete iki gün var kan testine şimdi gitsem kesin sonuç alır mıyım?Kaç saatlik idrarla yaptın şimdi şu iç 5 saat su içme bekle ve tekrar test yap. Bence hamilesin gözün aydın
Adete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyimKan verip iki günde bir artışa baksaniz daha sağlıklı olur bence
idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bence de kan verin.Adete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyim
İdrarda çıkıyorsa kanda da çıkar ben 200değere kadar silik gördüm hep ondan sonra yapmadım zatenAdete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyim
İdrarda çıktıysa kanda zaten çıkar canım inşallah sağlıkla artar değerinAdete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyim
Yaaaaa görünüyorKızlar dün atmıştım biliyosunuz yine gebelik testi yaptım ama dünden bugüne yine cok cok az silik çıktı koyulaşması gerkemez miydi ne diyorsunuz üstteki kırmızı ovulasyon testim gerisi hep gebelik.
Tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi
Çıkar . İdrar testinde iki gün kala böyleyse kanda da çıkarAdete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyim
CikarAdete iki gün var gitsem kanda çıkar mı varsa erken mi beklemeli miyim
Verdim canım bakalım :)idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bence de kan verin.
Verdim inşallah öyledir iki gün üst üste silik çıktı korktum :)Bence de hamilesiniz. Kan verin acaba diye düşünmekten kurtulun
Amiiiin yarın belli olacak bakalım yazarım size Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaaaa görünüyorİnşallah sağlıklıca kucağınıza almak nasip olsun darısı başımızaa
Verdim kuzum tek korkum iki gün aynı şekilde silik olması inş bebek vardırÇıkar . İdrar testinde iki gün kala böyleyse kanda da çıkar
Korkmayın Allahın izniyle vardırVerdim inşallah öyledir iki gün üst üste silik çıktı korktum :)
bize de haber verin. İnşallah vardır:)Verdim canım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?