İnşallah canım. Yazacağımbize de haber verin. İnşallah vardır:)
VardırVerdim kuzum tek korkum iki gün aynı şekilde silik olması inş bebek vardırhayırlısı
Kuzum seni üzmek istemem ama kendini çok dinleme bence tek hamilelik belirtisi kan sonucune zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı
Ya canım benim bakalım benimde var mı daha yarın belli olacak gönlümden dua ediyorum sana en kısa zamanda hamile kalasın 3 gün önce yaptım ben de negatifti sonra silik oldu bakalım bekle bence bebeğim Rabbim gönlüne göre versinne zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı
Kuzum bunu attılar pazartesi tekrar gel dedilerbize de haber verin. İnşallah vardır:)
Böyle çıktı sonuç kuzum inş var olurne zaman çıkar acaba sonuç , ay kendimin gibi sevindim. biz görebilecek miyiz acaba çift çizgiler , maşallah allah analı babalı büyütsünnn.. bende bu sabah kasık ağrısıyla uayndım hafif baş ağrım oluyor bat 3 ekim, tuvalete kalktım gaz vs çıkarınca iyi oldum hamilelikle alakası var mı bunların yardımcı olur musunuz3 gün önce akşam saat 11 gibi test yaptım negatifti. batı mı beklesem şiimdi yapsam mı
Tebriklerrr sağlıkla ilerlesin inşallahKuzum bunu attılar pazartesi tekrar gel dediler
tebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler:))Kuzum bunu attılar pazartesi tekrar gel dediler
İnşallah kuzum daha çok yeni değil mi o yüzden beta hgc az çıkmışTebriklerrr sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canım benimtebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler:))
Evett daha çook minnak o yüzdenİnşallah kuzum daha çok yeni değil mi o yüzden beta hgc az çıkmış
Birinci hamilelikte kalbi durmuştu ya çok korkuyorum şimdi her şeyi soruyorum valla bıkmayın daEvett daha çook minnak o yüzden
Bıkmak olurmu hiçBirinci hamilelikte kalbi durmuştu ya çok korkuyorum şimdi her şeyi soruyorum valla bıkmayın da
İnşallah canım benimBıkmak olurmu hiçbenimde ilki boş gebelik olmuştu çook iyi anlıyorum o endişe ve korkuyu. Ama her hamilelik farklıdır , inşallah bu sefer her şey su gibi gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?