sanirsam kil kurdu sorunum var

Cnm nasılsın merak ettim sizi aksi bi durum yoktur inş

Hic iyi degilm canim c.tesi doktora gitcem iste sabirsizlikla bekliyorum devamli yatiyorum ve migdemde hep bi yanma ve bulanti oluyo. Kendimi hic iyi hissetmiyorum.. haplar midemi cok yakiyo ama mecburen iciyorum gunde 5 tane hap iciyorum hic sevmedgm halde bebegimin kalp atisini duyamicam diye cok korkuyorum

Cnm nasılsın merak ettim sizi aksi bi durum yoktur inş

Sen moralini yüksek tut cnm bebeğin seninle olsun yeterki hertürlü eziyete değer iyi haberlerini bekliyorum öpüyorum cnm seni

Cnm bugün doktora gidecektin umarım bir sorun yoktur ve herşey yolundadır

Cnm bugün doktora gidecektin umarım bir sorun yoktur ve herşey yolundadır

Gittim cnm doktor leke geliyomu hala dedi artik gelmiyo dedim progestani biraktirdi bana. Sence normalmi millet hep uzun sure iciyo bn daha bi kutu bitirmedim birak dedi bnde biraktm. Bide bebegimin kalp atislarini duydum cok sukur :) zamanla yukari cikar hemen cikmaz dedi doktor.

Sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım benim bu konuda pek bilgim yok daha önce kullanmadım ama şunu biliyorum evet ilk zamanlar aşağıda olup zamanla yukarı çıkıyor allahım kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…