Sanki Annelik duygum yok..

Herşeyden önce sakin ol.
Zaten şuanda bir çözüm aşamasındasın.
Var olana odaklanmalısın ve başaracaksın.
Annelik vs. bunlar doğuştan anaçlık duygusu olmayan insanlara elbette başta garip ve yabancı bir duygu olarak geliyor.
Birçok korunma yöntemi var. Dikkat ettiğin müddetçe hiçbir sorun olmaz.
Kendini hazır hissedeceğin zaman elbette olacak,olmak zorundalar değil belkide hiç istemeyeceksin gayet normal.

Bu arada vajinismusta gerçekten büyük yol katettiğini söyleyebilirim çünkü bilinçaltın sana son kozunu kullanıp doğum ve doğumlarla alakalı korkularını hatırlatıyor.
Korkulacak bişey yok tebrik ederim başarmışsın.
Çocuğu vs düşünme şimdilik evliliğinin tadını çıkart. Çok sevdiğim bir söz var aynı anda iki adım atamazsın. İlk adımı başarmak üzeresin ve ikinci adımı atmak tamamıyla senin rızana bağlı
Allah kalbinin güzelliği ile güzel günler yaşatsın yuvanıza

Ben evli değilim
bazen çocuklara aşırı yaklaşasım geliyor çok sevimli geliyorlar bazen de hiç sevimli bulmuyorum
sebebini bilmiyorum

Yaa şuana kadar aldıgım en güzel yorum.başarma hissi bile beni mutlu ediyor umarım herşey sizinde gönlünüzce olur

Ülkemizde arkadas çevremizde veya başkalarindan duydugumuz ilk gece olaylari var ki bence vajinismuslu arkadaşlar ondan korkuyorlar..yok çok acıdı yok kan revan içinde kaldim ağrıdan ağlama krizine girdim gibi cümleler duymuş olabilirler bende duymustum ama takmadim..hiç yalan atmıycam eger ön sevişme uzun sürerse islaklik çok olursa ve kendimizi sıkmazsak hiç acı olmuyor ama kendimizi sıkarsak ıslanma olmazsa acı oluyor ama öyle anlatıldığı gibi acı olmuyor çok abartanlar vardı bana kan da gövdeyi götürmüyor hatta bazılarinda kan bile gelmiyor bazılarinda da bir iki yudum kan gelir..
Bu yüzden vajinismus olan çok kisi taniyorum korkutmamak gerek..alıntı yaptığım arkadasım genel olarak yazdım

Haklısınız. Benim çok şükür böyle bir sorunum olmadı ve o sebepten onunla ilgili yorum yapmıyorum, tavsiye veremiyorum. Konu sahibiyle anlaşamadığımız nokta korunmamasına ve bilgisizliğine bahane olarak vajinismusu öne sürmesi. Bu da vajinismustan, sebeplerinden, sonuçlarından tamamen bağımsız çok ayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…