Sanki Annelik duygum yok..

Konu başlıgım ‘annelik hissim yok’ tu yalnız.yani zamanla o his olur mu yoksa olmaz mı diye bir soru sormuştum.ben çocuk istemiyorum bunuda eşimden gizledim vs degildi.belki eşimle tam olarak birlikte olunca o his olacaktı?keşke sadece konu başlığına baglı kalsaydınız

Pinkcigim kendisinin acelesi yokmuş ki görmedin mi? 4 sene sevgililik artı 8 ay evlilikten sonra bir konuşup prev sevmediğini dun öğrenmiş. Sen diyorsun ki 6 ay da kadin doğum doktoru ben diyorum ki evlenmeden önce konuşulmasi lazım falan. Anlamatamazsin kendini yorma gece gece:) Acelem yok Cevabını alınca istemsizce güldüm zaten baya

evet acelimiz yok yalan mı söyleyeyim biz peşin peşin herşeyi konuşup pazarlık yapıp evlenmedik.hayat ne gösterirse onu yaşıyoruz.Seninde hayatından boşanma gibi bir durum geçti diye okumuştum bir yorumunda.bunu bilsen evlenir miydin ? Hayat ne gösterir bilemeyiz.ben prev sevmedigini yeni ögrendim.belkide beni aldatacagını 10 yıl sonra ögrenecegim.napayim simdi.boşanma süreçleri ve nafaka olayları konusunda Allahtan okulunu okudum diye mi sevineyim

İlk evlendiğimde evlilik falan filan sevismek özel hayat bunlar bana çok korkutucu gelmişti neyse ki aşık olarak evlendik belli süre sonra alıştı ruhum.. Bende uzun süre vajinusmus yaşadım maalesef.
Kendimi teslim edemiyordm ruhen psikolojik Man aklım almiyodu ne bilim mantık flan ariyodum galiba
O duygu ym duygular sanki hapsedip duruyordu beni biri zorluyormuş gibi sanki ama güzel şeyler ve hiç acelesi yok yeterki aşk güven anlayış merhamet olsun

Aynen görev gibi geliyor sanki degil mi umarım bende zamanla başarırım

Sizden alıntılıyorum "hiç kendi çocuğumu ne hayal ettim şöyle bir yavrum olsun gezeyim falan ne yüzünü hayal ettim" "doğum sancıları ve sonuç olarak büyütmek bunlar bana hep uzak geliyor" buradan gayet ben çocuk istemiyorum anlamı çıkıyor. Zaten buna istinaden her kadın anne olmak istemek zorunda değil ama keşke bunu eşinizle başta konuşsaydınız eşinize yazık etmişsiniz o çok çocuk istiyormuş çünkü yazdım. Sonrasında bir anda çocuk isteyen, elbet herkes gibi çocuğum olur diyen ama bundan korkan bir karaktere evrildiniz.
Eşinizle tam olarak birlikte olunca size annelik hissi neden yüklensin anlam veremedim? Neyse belki dediğini gibi olur, sonuçta psikolojik bir durum yaşadığınız. Siz benim cümlelerimden cımbızlayıp onlara yorum yapıp bana yükselmeseydiniz konu inanın buralara gelmezdi.

Aynen alıntıladıgımız yeri açıklıyorum.hayal etmedim.sadece hayal etmedim.mesela küçükken iki kız kuzendik.kuzenim küçükken hep bebeklerle oynardı ben makyaj malzemeleryle kendmi süslemek isterdim.kuaförcülük falan oynardım .kuzenim büyüdü aşırı yemek yapma hevesi oldu evi cok güzel temizlerdi vs ben dısardan eve girmezdim.kuzenim evlendi ilk geceden hamile oldu suan iki cocugu var.Çünkü hep anaçtı.cocuklugundan beri anne olmak isterdi.ama ben amaan nası olsa olur bigün dedim hayal bile etmedim.yani aslaa cocuk istemiyorum hayali bile kötü demedim orada.sanırım siz en basında o kısmı yanlış anladıgınız için eşimede yanlış yaptıgımı düşündünüz.dogum sancıları büyütmenin zor gelmeside ilk gecede yaşadıgım tramvadan sonra oluştu.evlenmeden öncede amaaan oda hallolur nası olsa dogum anında sancı oluyor ama cocugu eline alınca anında bitiyor diyerek geçiştirmiştim

Korunma konusunu konuşmak ve boşanmak arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamayadim. Hayatin ne getirecegiyle ilgili bir durum değil ki. Korunma evlenmeden önce konuşulur boşanma evlendikten sonra olur. Aşırı alakasız iki kıyaslama olmuş. Herneyse sıkıcı oldu konu. Aynı frenkanslarda olmayan iki insaniz. Size kolay gelsin.

Defalarca açıkladım neden öyle söylediğimi, sizi nasıl anladığımı sonunda nihayet beni anlayabildiniz gerçekten teşekkür ediyorum. Nasılsa bir gün olur diye hayal etmedim cümlesi çok sıkıntılı bir cümle aslında çünkü iki zıtlığı içinde barındırıyor. Biz sizin yazdığınız cümleyi okuduğumuza ne kastettiğinize kafa yoramıyoruz düz cümleye bakıyoruz. Sonunda beni anlayabildiğinize çok sevindim.

Gerçekten bir ara kendimi sorguladım, bütün mesajları tek tek okudum nerde yanlış yapıyorum da anlaşamıyoruz diye Acelem yok kısmını kaçırdım galiba, gece gece beynim doldu yer kalmadı yeni bilgiye Aynı olayı her mesajımda tekrar yazıp açıkladım sonunda konu sahibi sanırım bu yüzden böyle dediniz diyerek beni anladı, zor oldu ama başardık :)

Bence daha kendinizi hazır hissetmediginizden dolayı bu sekilde düşünüyorsunuz..zaten vajinismus hastasısınız ilk önce onu yenip ve evliliğinizi tam anlaminda rayına oturttuğunuzda eminim anne olmak isteyeceksiniz..çünkü annelik bambaşka birşey bunu anne olunca anladım..evet annelik zordur ama onun sana anne deyişi var ya için eriyor bak bunu anne olduğunda hamile kaldiğında ne demek istediğimi anlayacaksın..savunmasız küçücük bişey ve sen onun için çabalıyorsun ağlamasın diye karnı doysun diye gülsün diye..Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip kısmet etsin inşallah..sana da etsin özellikle sana etsin korkma çok mutlu olucan onunla

Bu sorduğunz soruların hepsinin cevabı Vajinismus.Çocuktan korunmam için önce ilişki gerekliydi.

Sizinle anlaşamadığımız nokta korunma yöntemlerini araştırmak için ilk gecenizi beklememeniz gerektiği. Nişanlıyken bu işi halletmeliydiniz. Çünkü evlenip bu işi yapacağınız belliydi. Bu noktada vajinismus olmanızın hiç ama hiç bir anlamı yok. Korunma yöntemlerini bilmeniz elmaysa vajinismus olmanız armut, birbiriyle alakası olmayan ve karşılaştırılması imkansız olan iki şey. Ya vajinismus olmasaydınız? İlk geceden çocuğunuz olma riskini göze almıştınız yani annelik duygunuz olmamasına rağmen doğru mu anlıyorum?

Ben gece son mesajımdan sonra uykuya yenik düşmüşüm ama sizin sabrınıza ve açıklama azminize hayran kaldım vallahi umuyorum ki konu sahibi korunma yöntemlerini öğrenmek için ilk ilişkiyi beklemenin hata olduğuna, vajinismusun da bu konuyu öğrenmeye engel olmadığına, "bu konuyu araştırmadım çünkü ilk gece vajinismus olduğumu öğrendim" argümanının saçma olduğuna ikna olur.

çocukları çok sevdiğim halde çok zorlandım, hep ağlayan inanılmaz huysuz bir bebekti oğlum. Çok istediğim halde Allah'ım erken mi davrandık bebek için düşündüm 2 yaşında suan hersey geride kaldı en yakın arkadasım olur kendisi her yere beraber gidiyoruz her seyi beraber yapıyoruz. Ha bide çok uslu olan hep uyuyan bebeklerde var. Ama büyük sorumluluk her evlenene diyorum hemen çocuk yapmayın tadını çıkarın sonra cocuk yapın bence sizde bekleyin eşiniz istiyor ama sorumluluğun büyüğü sizde olacak annesi olarak

Ben de senin gibiydim.Hamile kaldığımda depresyona girdim.8 haftalıkken kalbi durdu.Şimdi pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim.Ve çok istiyorum.Ya öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…