- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Konu başlıgım ‘annelik hissim yok’ tu yalnız.yani zamanla o his olur mu yoksa olmaz mı diye bir soru sormuştum.ben çocuk istemiyorum bunuda eşimden gizledim vs degildi.belki eşimle tam olarak birlikte olunca o his olacaktı?keşke sadece konu başlığına baglı kalsaydınızSize tek tek yazmak istemiyorum çünkü aynı şeyleri beşinciye falan yazmış olacağım, gına geldi. Kadın doğum doktorlarının hepsine gittiniz yani? Bu söylediğinizi ilk kez duyuyorum bu da muhtemelen size doğum kontrol hapı zararlıdır bilgisini veren kişilerden duyduğunu kulaktan dolma bir bilgidir. Karakter farkından bahsetmişsiniz size bir örnekle açıklayayım 6 ayda bir her kadının gitmesi gerektiği gibi kadın doğum doktoruna giderim düzenli olarak adet gördüğümden beri. Evlenmeden önce de doktorumla en uygun korunma yönteminin benim için hangisi olacağını konuştuk ve yine sizden farklı olarak evlenmeden önce eşime konuşup anlaştık en az 3 sene çocuk düşünmediğimi söyledim, gerçekten de 3 sene sonra hamile kaldım. Kpss çalışmanıza 5 dakika ara verip korunma yöntemlerini öğrenebilirdiniz. Bir o yöne bir bu yöne bölünmenize gerek yok bunun için zira son mesajınızda öğrendim ve 5 dakikamı almadı yazmışsınız. Eğer konu başlığınız nasıl korunabilirim olsaydı, konu içeriğiniz eşim prezervatif kullanmak istemiyor nasıl korunabilirim olsaydı elbette sizi bilgilendirirdim. Buna ek olarak doktora danışmanızı da söylerdim örneğin bir arkadaşım hap ile korunamıyor bu yüzden kocası prezervatif kullanmak durumunda. Rica ederim,iyi geceler :)
İnşallah canımAmin inşallah canım allah razı olsun...
O yüzden kafana takma allah sanada o hissi verecek zamanı geldiğinde... Şuan yeni evlisin tadını çıkarın hayatın gezin tozun eğlenin..
Kesinlikle öyle.Bu işler plan programla ya da önceden araştırmayla olmuyoraldim aldim 27 aylik oldu bile tospam:) hemde nasil sabirli ve sevgi dolu bir anne oldum... bazi duygulari hissetmeden anlamak gercekten imkansiz
Size tek tek yazmak istemiyorum çünkü aynı şeyleri beşinciye falan yazmış olacağım, gına geldi. Kadın doğum doktorlarının hepsine gittiniz yani? Bu söylediğinizi ilk kez duyuyorum bu da muhtemelen size doğum kontrol hapı zararlıdır bilgisini veren kişilerden duyduğunu kulaktan dolma bir bilgidir. Karakter farkından bahsetmişsiniz size bir örnekle açıklayayım 6 ayda bir her kadının gitmesi gerektiği gibi kadın doğum doktoruna giderim düzenli olarak adet gördüğümden beri. Evlenmeden önce de doktorumla en uygun korunma yönteminin benim için hangisi olacağını konuştuk ve yine sizden farklı olarak evlenmeden önce eşime konuşup anlaştık en az 3 sene çocuk düşünmediğimi söyledim, gerçekten de 3 sene sonra hamile kaldım. Araştırmamış olmanız zaten sorun isterseniz atomu parçalıyor olun, başka şeylerle meşgul olmanız geçerli bir sebep değil. Kpss çalışmanıza 5 dakika ara verip korunma yöntemlerini öğrenebilirdiniz. Bir o yöne bir bu yöne bölünmenize gerek yok bunun için zira son mesajınızda öğrendim ve 5 dakikamı almadı yazmışsınız. Eğer konu başlığınız nasıl korunabilirim olsaydı, konu içeriğiniz eşim prezervatif kullanmak istemiyor nasıl korunabilirim olsaydı elbette sizi bilgilendirirdim. Buna ek olarak doktora danışmanızı da söylerdim örneğin bir arkadaşım hap ile korunamıyor bu yüzden kocası prezervatif kullanmak durumunda. Bana cevap vermezseniz münakaşaya girmemiş oluruz, zor değil. Rica ederim,iyi geceler :)
Pinkcigim kendisinin acelesi yokmuş ki görmedin mi?4 sene sevgililik artı 8 ay evlilikten sonra bir konuşup prev sevmediğini dun öğrenmiş. Sen diyorsun ki 6 ay da kadin doğum doktoru ben diyorum ki evlenmeden önce konuşulmasi lazım falan. Anlamatamazsin kendini yorma gece gece:) Acelem yok Cevabını alınca istemsizce güldüm zaten baya
Aynen görev gibi geliyor sanki degil mi umarım bende zamanla başarırımİlk evlendiğimde evlilik falan filan sevismek özel hayat bunlar bana çok korkutucu gelmişti neyse ki aşık olarak evlendik belli süre sonra alıştı ruhum.. Bende uzun süre vajinusmus yaşadım maalesef.
Kendimi teslim edemiyordm ruhen psikolojik Man aklım almiyodu ne bilim mantık flan ariyodum galiba
O duygu ym duygular sanki hapsedip duruyordu beni biri zorluyormuş gibi sanki ama güzel şeyler ve hiç acelesi yok yeterki aşk güven anlayış merhamet olsun
Konu başlıgım ‘annelik hissim yok’ tu yalnız.yani zamanla o his olur mu yoksa olmaz mı diye bir soru sormuştum.ben çocuk istemiyorum bunuda eşimden gizledim vs degildi.belki eşimle tam olarak birlikte olunca o his olacaktı?keşke sadece konu başlığına baglı kalsaydınız
Aynen alıntıladıgımız yeri açıklıyorum.hayal etmedim.sadece hayal etmedim.mesela küçükken iki kız kuzendik.kuzenim küçükken hep bebeklerle oynardı ben makyaj malzemeleryle kendmi süslemek isterdim.kuaförcülük falan oynardım .kuzenim büyüdü aşırı yemek yapma hevesi oldu evi cok güzel temizlerdi vs ben dısardan eve girmezdim.kuzenim evlendi ilk geceden hamile oldu suan iki cocugu var.Çünkü hep anaçtı.cocuklugundan beri anne olmak isterdi.ama ben amaan nası olsa olur bigün dedim hayal bile etmedim.yani aslaa cocuk istemiyorum hayali bile kötü demedim orada.sanırım siz en basında o kısmı yanlış anladıgınız için eşimede yanlış yaptıgımı düşündünüz.dogum sancıları büyütmenin zor gelmeside ilk gecede yaşadıgım tramvadan sonra oluştu.evlenmeden öncede amaaan oda hallolur nası olsa dogum anında sancı oluyor ama cocugu eline alınca anında bitiyor diyerek geçiştirmiştimSizden alıntılıyorum "hiç kendi çocuğumu ne hayal ettim şöyle bir yavrum olsun gezeyim falan ne yüzünü hayal ettim" "doğum sancıları ve sonuç olarak büyütmek bunlar bana hep uzak geliyor" buradan gayet ben çocuk istemiyorum anlamı çıkıyor. Zaten buna istinaden her kadın anne olmak istemek zorunda değil ama keşke bunu eşinizle başta konuşsaydınız eşinize yazık etmişsiniz o çok çocuk istiyormuş çünkü yazdım. Sonrasında bir anda çocuk isteyen, elbet herkes gibi çocuğum olur diyen ama bundan korkan bir karaktere evrildiniz.
Eşinizle tam olarak birlikte olunca size annelik hissi neden yüklensin anlam veremedim? Neyse belki dediğini gibi olur, sonuçta psikolojik bir durum yaşadığınız. Siz benim cümlelerimden cımbızlayıp onlara yorum yapıp bana yükselmeseydiniz konu inanın buralara gelmezdi.
Korunma konusunu konuşmak ve boşanmak arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamayadim. Hayatin ne getirecegiyle ilgili bir durum değil ki. Korunma evlenmeden önce konuşulur boşanma evlendikten sonra olur. Aşırı alakasız iki kıyaslama olmuş. Herneyse sıkıcı oldu konu. Aynı frenkanslarda olmayan iki insaniz. Size kolay gelsin.evet acelimiz yok yalan mı söyleyeyim biz peşin peşin herşeyi konuşup pazarlık yapıp evlenmedik.hayat ne gösterirse onu yaşıyoruz.Seninde hayatından boşanma gibi bir durum geçti diye okumuştum bir yorumunda.bunu bilsen evlenir miydin ? Hayat ne gösterir bilemeyiz.ben prev sevmedigini yeni ögrendim.belkide beni aldatacagını 10 yıl sonra ögrenecegim.napayim simdi.boşanma süreçleri ve nafaka olayları konusunda Allahtan okulunu okudum diye mi sevineyim
Aynen alıntıladıgımız yeri açıklıyorum.hayal etmedim.sadece hayal etmedim.mesela küçükken iki kız kuzendik.kuzenim küçükken hep bebeklerle oynardı ben makyaj malzemeleryle kendmi süslemek isterdim.kuaförcülük falan oynardım .kuzenim büyüdü aşırı yemek yapma hevesi oldu evi cok güzel temizlerdi vs ben dısardan eve girmezdim.kuzenim evlendi ilk geceden hamile oldu suan iki cocugu var.Çünkü hep anaçtı.cocuklugundan beri anne olmak isterdi.ama ben amaan nası olsa olur bigün dedim hayal bile etmedim.yani aslaa cocuk istemiyorum hayali bile kötü demedim orada.sanırım siz en basında o kısmı yanlış anladıgınız için eşimede yanlış yaptıgımı düşündünüz.dogum sancıları büyütmenin zor gelmeside ilk gecede yaşadıgım tramvadan sonra oluştu.evlenmeden öncede amaaan oda hallolur nası olsa dogum anında sancı oluyor ama cocugu eline alınca anında bitiyor diyerek geçiştirmiştim
Tmmda doğum kontrol hapı kullansan olmaz ki.
Pinkcigim kendisinin acelesi yokmuş ki görmedin mi?4 sene sevgililik artı 8 ay evlilikten sonra bir konuşup prev sevmediğini dun öğrenmiş. Sen diyorsun ki 6 ay da kadin doğum doktoru ben diyorum ki evlenmeden önce konuşulmasi lazım falan. Anlamatamazsin kendini yorma gece gece:) Acelem yok Cevabını alınca istemsizce güldüm zaten baya
Bu sorduğunz soruların hepsinin cevabı Vajinismus.Çocuktan korunmam için önce ilişki gerekliydi.
Korunmakla ilgili bi fikriniz var miİlk yapışta hamile kalanlarda varya.sanırım ondan tedirgin oluyorum
Gerçekten bir ara kendimi sorguladım, bütün mesajları tek tek okudum nerde yanlış yapıyorum da anlaşamıyoruz diyeAcelem yok kısmını kaçırdım galiba, gece gece beynim doldu yer kalmadı yeni bilgiye Aynı olayı her mesajımda tekrar yazıp açıkladım sonunda konu sahibi sanırım bu yüzden böyle dediniz diyerek beni anladı, zor oldu ama başardık :)
Ben de senin gibiydim.Hamile kaldığımda depresyona girdim.8 haftalıkken kalbi durdu.Şimdi pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim.Ve çok istiyorum.Ya öyle işte...İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yokeşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?