- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
İlk yapışta hamile kalanlarda varya.sanırım ondan tedirgin oluyorumÖyle ha deyince hamile kalınmıyor ki. Hazır değilsin doğum kontrol yöntemlerini denersin. Sorun aileme hamile olduğumu nasıl söylerimse eğer. Evli barklı kadınsın çekineceğin birşey yok. Kocanla sevişmiyorsun mu sanıyorlar sanki
Tmmda doğum kontrol hapı kullansan olmaz ki.İlk yapışta hamile kalanlarda varya.sanırım ondan tedirgin oluyorum
Eşim prev.kullanmıyor.dogum kontrol hapıda kadına zararlı diye duydum.ertesi gün hapıda öyle diyorlar.bide uzun süre kullandıktan snra cocuk olmasınıda engelliyomus.hani evet suan hazır degilimde ilerdede isterim olmaz falan oda Kötü olurTmmda doğum kontrol hapı kullansan olmaz ki.
İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yokeşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
Kadın doğum uzmanına sor bence daha sağlıklı bilgi alırsın. Yanlış düşüncedesin. Bekar kızlara bile doğum kontrol hapı veriliyor adet düzensizliği için. O zaman tüm kullanan bekar kızlar kısır mı diyelim? Sağdan soldan duyduklarına inanma lütfen. Bak belkide bu yüzden vajinusmus oldun? Kimbilir elalem vakti zamanında ne dedi de korkuttu seniEşim prev.kullanmıyor.dogum kontrol hapıda kadına zararlı diye duydum.ertesi gün hapıda öyle diyorlar.bide uzun süre kullandıktan snra cocuk olmasınıda engelliyomus.hani evet suan hazır degilimde ilerdede isterim olmaz falan oda Kötü olur
Ayıp günah baskısı cocukken size biraz fazla asılanmıs sanırım.İyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
,dogum sancıları ve sonuc olarak büyütmek bunlar hep bana uzak geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Benim içimdeki bu histe düzelsin istiyorum.ama neden bu durumdayım bilmiyorum.Ailem konusunda böyle bi isteksizlik yok tabi yap yap diyende yok.sadece eşim çok istiyor.Cocugum olsa babam ugruna ölür onada eminim.cocuklarıda severim ama hiç kendi cocugumu ne hayal ettim şöyle bi yavrum olsun gezeyim falan nede yüzünü hayal ettim.Neden böyleyim kızlar? Bunu yaşayan ve sonradan geçen varmı.yoksa benim böyle bir hissiyatım mı yokeşimin erkek haliyle bebek resimleri begendigini görüyorumda ben görünce bakmıyorum bile direk geçiyorum burda okuyorum hamile kalmak isteyenleri sürekli dua ediyorum inşallah olur diye ama kendi başıma gelmesinden korkuyorum.Bu sebepten kendimi kötü hissediyorum
Bende mesela bunu istiyorum.Ne balayım balayı gibi geçti ne evimde romantik bi an oldu.istiyorumki yaşayamadıklrımızı yaşaylım.Ama korunmuyor.yani deneme aşamasnda olursa Bebek ilk denemede falan diye tedirginim.nası korunacagımı bile bilmiyorum açık konuşmak gerekirseDaha ilişkiye girebilmeyi halletmeden çocuğu düşünmek tabiki böyle hissettirir sana.
Evlenmeden önce çoğunluk ilk gece acı hissedecek miyim diye telaş yapar. Bunu halledince de hamile kalınırsa bu sefer doğum nasıl geçecek telaşı başlar. Hepsi sırayla olan şeyler genelde. Annelik hissi de insanın kendi iç dünyasıyla alakalıdır . Herkes anne olmak zorunda değil. Yada herkes anne olmayı istemek zorunda değil. Ancak daha ilişkiye bile zor girerken doğumu düşünmek , acısına falan kafa yormak kendini gereksiz yere germekten başka bir işe yaramaz. Kendine bir yol belirle , sırayla ilerle. Önceliğin vajinismusu çözüme kavuşturmak olsun. Sonra bebek fikri zamanla içine yerleşir zaten eşinin hevesini falan görünce. Hem biraz cinselliğin de tadını çıkar, ilişkiye girdikten sonra hamile kalsan hemen ve hamileliğin biraz sorunlu geçse belki de ilişkiye rahat giremeyeceksiniz . Acele etme derim o yüzden.
Ben eşimin çocuklara bakışını gördükçe içim burkuldu o hak ediyo baba olmayı dedim öyle karar verdim bende çocuk istemedim hiç herkes dünyaya anne olmak için gelmiyo ama sevgi insana yapmiycaklarini yaptiriyoİyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum.daha dogrusu bu hissim normal mi yaşayan var mı bunu merak ediyorum.8 aylık vajinusmus hastasıyım.son aşamlardayım başaracak gibiyim ancak başarmamı engelleyen bir sebep daha var o da hamile kalmak.Neden bilmiyorum ama hamile olmaktan çok korkuyorum.sanki Allah izin verirde hamile kalırsam babamın yüzüne bakamıcam.aileme nasıl söylerim acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.bir cocugu 9 ay karında taşımak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?