4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.Dinlenme vakitlerinde mi gidiyorsunuz? Haftada kaç gün gidiyorsunuz örneğin?
Gittiğinde temizliğine yardım ediyor musun? Evini derleyip toparlayıp yemeklerini yapıyor musun yoksa o mu sana hizmet ediyor? Belki kadın yoruluyordur gerçekten..
Gitmez esimle onu gezmelere goturduk ne yapsamda yaranamiyorum sankibraz abes gelcek belki ama madem evine gidilince yoruluyor siz de onu cafeye götürün iki çay içersiniz en azından sohbet eder dönersiniz havalar da ısındı parka bahçeye gidin oturun olmaz mı?
Gerçekten çok gidiyormuşsunuz ama .Biraz bunalmış kadın bence.4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.
Annem rahatsiz olur diye gitmek istemiyorum. Ama eşim gitmek ister. Doğru esimin yanında rahat etmez. Hiç bahsetmedi esimeHer gün mü gidiyorsunuz acaba?
O geldiģimden derleme toplama takıntısı annemde de var, özellikle hamileliğimden beri.
Kolundan tutup zorla oturtuyorum.
Eşinizin yanında çok rahat edemiyor demek ki, çok mu hizmet etmeye çalışıyor acaba?
Yani garip geldi açıkçası ama çok sık gittiyseniz de bunalmış olabilir, insan yalnız da kalmak ister.
Eşinizle gitme sıklığınızı azaltın, ama sakın eşinize bahsetmeyin ucundan da olsa.
4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.
Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.Açık açık annene sor bence bunun cevabını ancak annen verebilir. De ki ; anne böyle şeyler düşünüyorum hissediyorum acaba bir yerde sen kırdım mı ? üzdüm mü ? direkt kendi duygularının üzerinden git onu suçlarsan savunma mekanizması devreye girer.
Annem sürekli rahatsızlık belirtisi gösterince istemiyorum gitmeyi. Üzüldüm açıkçası. Annemi çok seviyorum gitmezsem hiç bu sefer yanlış anlayacak. Bir türlü ortasını bulamadimAma bu içiçe yaşamaktan farksız.
Şimdi hak verdim kadına, sizin için kırıcı olmuştur ama kadın haklı.
Benim de o kadar gittiğim/uğradığı olur bazen annemlere ama eşimle o kadar sık gitmem.
Yani siz sıkılmıyor musunuz -yaşınızı bilmiyorum ama- genç bir çift olarak sürekli ailenizle oturmaktan?
Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.
Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.
.kendinize arkadaş bulun.ya da annenizi dışarıya davet edin.çıkın birlikte,çarşı,pazar dolaşın.kadın sıkılmıştır.size geliyor,iş yapıyor.kendi evinde iş yapıyor.eşinize de annem bizi istemiyor değil de,bu akşam gitmeyelim benim canım istemiyor diyebilirsiniz.
Dusunduklerinize hak veriyorum görülsün istemiyorum üzülüyorum. Yakında olunca böyle oldu herhalde tasinmayi. Herşeyi tadında bırakmak istiyorum. Haftada bir giderim. Esimin zorlamalari olmasa ona da anlatamam ki.Alıngan davranmışsınız.
Onun açısından bakın.
Kesinlikle haklı.
Siz gidin, orası sizin eviniz, sizin yanınızda oturur yatar, rahat rahat televizyon izler.
Yemek yoksa kahvaltılık çıkarır yersiniz.
Ama eşinizle gidince siz beklemeseniz bile kadın hizmet edeceğim diye oturmuyor belli ki.
Haftada 1 yeter, ha 4-5 gün gitmişsiniz ha birlikte yaşamışsınız.
Ben düşününce bunaldım.
Bizim millet olarak en büyük sorunumuz konuşup derdimizi anlatamamak iletişimsizlik! Eşinizi alın karşınıza deyin ki hayatım annem belli etmemeye çalışıyor ama biz oraya gittiğimizde hizmet edeceğim diye çok yoruluyor, ben bu kadar sık gitmek istemiyorum de, anneni de zan altında bırakmamış olursun. Ve evet haftada 4-5 kere gitmek gerçekten çok, bıkmıştır kadın, insan kim olsa haftada 4-5 kere ağırlamaktan bıkar.Dusunduklerinize hak veriyorum görülsün istemiyorum üzülüyorum. Yakında olunca böyle oldu herhalde tasinmayi. Herşeyi tadında bırakmak istiyorum. Haftada bir giderim. Esimin zorlamalari olmasa ona da anlatamam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?