sanki annem bizi istemiyor

eflatun02

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
178
88
13
33
Dün annem ustu kapalı da olsa evine gitmemizi istemiyor. Beni de düşünün yorgunum hiç demiyorsunuz rahatsız olmasınlar koçan dese gidelim hiç yok demiyorsun hemen evet diyorsun vs vs birsürü şey dedi. Tamam anlıyorum e vlendigim günden beri sürekli yardım etti bana hamileligimdede hiç bırakmadı. Hala da yardım ediyor. Ama nasıl sanki hizmetçi gibi evimde temizlige yardım edip hic durmaz direk gider. Anne gel birgunde oturalim istemiyorum temizlik yapmasini otursun anali kizli sohbet edelim istiyorum yok. Eşim annemi seviyor sürekli ister onlara gitmeyi sohbet etmeyi ne kadar desemde gitmeyelim gideriz. Eşim demez oraya buraya gitme anne ne gitme demez. Allah razı olsun ondan çok iyi bir insandır. esimede diyemiyorum annem rahatsız oluyor istemiyor diye. Anneme yakın olayım diye evimizi bile yakın tuttu. Evlendigimizde annem de istedi yakın olmasını. tamam esimin anneme karsi hatalari oldu ama yinede annemi çok sever. Annem artık istemiyorsa evimi uzak yere taşırım ayda bir giderim artık. Hiç komsumda yok burda arkadaşınıda yok. Evde sıkıntıdan ölü yorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim içimi dökmek istedim.

Açık açık annene sor bence bunun cevabını ancak annen verebilir. De ki ; anne böyle şeyler düşünüyorum hissediyorum acaba bir yerde sen kırdım mı ? üzdüm mü ? direkt kendi duygularının üzerinden git onu suçlarsan savunma mekanizması devreye girer.

4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.

Her gün mü gidiyorsunuz acaba?

O geldiğinde derleme toplama takıntısı annemde de var, özellikle hamileliğimden beri.

Kolundan tutup zorla oturtuyorum.

Eşinizin yanında çok rahat edemiyor demek ki, çok mu hizmet etmeye çalışıyor acaba?

Yani garip geldi açıkçası ama çok sık gittiyseniz de bunalmış olabilir, insan yalnız da kalmak ister.

Eşinizle gitme sıklığınızı azaltın, ama sakın eşinize bahsetmeyin ucundan da olsa.

braz abes gelcek belki ama madem evine gidilince yoruluyor siz de onu cafeye götürün iki çay içersiniz en azından sohbet eder dönersiniz havalar da ısındı parka bahçeye gidin oturun olmaz mı?
Gitmez esimle onu gezmelere goturduk ne yapsamda yaranamiyorum sanki

Gerçekten çok gidiyormuşsunuz ama .Biraz bunalmış kadın bence.
Haftada maksimum 2 gün gidin ya da 1 gün evine bir gün dışarıya gezmeye çıkarın.

kendinize arkadaş bulun.ya da annenizi dışarıya davet edin.çıkın birlikte,çarşı,pazar dolaşın.kadın sıkılmıştır.size geliyor,iş yapıyor.kendi evinde iş yapıyor.eşinize de annem bizi istemiyor değil de,bu akşam gitmeyelim benim canım istemiyor diyebilirsiniz.

Annem rahatsiz olur diye gitmek istemiyorum. Ama eşim gitmek ister. Doğru esimin yanında rahat etmez. Hiç bahsetmedi esime

Ama bu içiçe yaşamaktan farksız.
Şimdi hak verdim kadına, sizin için kırıcı olmuştur ama kadın haklı.

Benim de o kadar gittiğim/uğradığım olur bazen annemlere ama eşimle o kadar sık gitmem.

Yani siz sıkılmıyor musunuz -yaşınızı bilmiyorum ama- genç bir çift olarak sürekli ailenizle oturmaktan?

Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.

Annem sürekli rahatsızlık belirtisi gösterince istemiyorum gitmeyi. Üzüldüm açıkçası. Annemi çok seviyorum gitmezsem hiç bu sefer yanlış anlayacak. Bir türlü ortasını bulamadim

Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.

Direkt böyle sorarsan kadın savunmaya geçer böyle hissettim acaba seni bilmeden kırdım mı üzdüm mü diye sor . Söyleyeceği bir şey varsa söyler . Şunu da ekle eşimle her gün sana gelince rahatsız oluyorum sonuçta seninde özelin var vs.vs. de o zaman gerçek duygularını dile getirir kanımca.

Kadın kafasını dinlemek istiyor,rahat bırakın bir süre.Kendisi ararsa gidersiniz.
Böyle anneniz var öpün başınıza koyun.
Tam tersinden de bakabilirsiniz olaya.Zırt pırt arayıp şikayet ediyor,niye gelmiyorsunuz vs diye.eşiniz de onu sevmiyor bu durumda siz ne hissederdiniz.
Kendinize arkadaş edinin.

Alıngan davranmışsınız.
Onun açısından bakın.
Kesinlikle haklı.
Siz gidin, orası sizin eviniz, sizin yanınızda oturur yatar, rahat rahat televizyon izler.
Yemek yoksa kahvaltılık çıkarır yersiniz.

Ama eşinizle gidince siz beklemeseniz bile kadın hizmet edeceğim diye oturmuyor belli ki.

Haftada 1 yeter, ha 4-5 gün gitmişsiniz ha birlikte yaşamışsınız.

Ben düşününce bunaldım.

.
Sürekli diyorum eşime . Eşim ailesine gitse gece kalsa anneme bırakır. Anneme başlar ne gerek var evinde otursun der. Sanki istemiyor beni yanında. Ustemiyorum annem evimde iş yapsın biliyorum yoruluyor.

Dusunduklerinize hak veriyorum görülsün istemiyorum üzülüyorum. Yakında olunca böyle oldu herhalde tasinmayi. Herşeyi tadında bırakmak istiyorum. Haftada bir giderim. Esimin zorlamalari olmasa ona da anlatamam ki.

Dusunduklerinize hak veriyorum görülsün istemiyorum üzülüyorum. Yakında olunca böyle oldu herhalde tasinmayi. Herşeyi tadında bırakmak istiyorum. Haftada bir giderim. Esimin zorlamalari olmasa ona da anlatamam ki.
Bizim millet olarak en büyük sorunumuz konuşup derdimizi anlatamamak iletişimsizlik! Eşinizi alın karşınıza deyin ki hayatım annem belli etmemeye çalışıyor ama biz oraya gittiğimizde hizmet edeceğim diye çok yoruluyor, ben bu kadar sık gitmek istemiyorum de, anneni de zan altında bırakmamış olursun. Ve evet haftada 4-5 kere gitmek gerçekten çok, bıkmıştır kadın, insan kim olsa haftada 4-5 kere ağırlamaktan bıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…