Bende annene hak verdimAnneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.
Dün annem ustu kapalı da olsa evine gitmemizi istemiyor. Beni de düşünün yorgunum hiç demiyorsunuz rahatsız olmasınlar koçan dese gidelim hiç yok demiyorsun hemen evet diyorsun vs vs birsürü şey dedi. Tamam anlıyorum e vlendigim günden beri sürekli yardım etti bana hamileligimdede hiç bırakmadı. Hala da yardım ediyor. Ama nasıl sanki hizmetçi gibi evimde temizlige yardım edip hic durmaz direk gider. Anne gel birgunde oturalim istemiyorum temizlik yapmasini otursun anali kizli sohbet edelim istiyorum yok. Eşim annemi seviyor sürekli ister onlara gitmeyi sohbet etmeyi ne kadar desemde gitmeyelim gideriz. Eşim demez oraya buraya gitme anne ne gitme demez. Allah razı olsun ondan çok iyi bir insandır. esimede diyemiyorum annem rahatsız oluyor istemiyor diye. Anneme yakın olayım diye evimizi bile yakın tuttu. Evlendigimizde annem de istedi yakın olmasını. tamam esimin anneme karsi hatalari oldu ama yinede annemi çok sever. Annem artık istemiyorsa evimi uzak yere taşırım ayda bir giderim artık. Hiç komsumda yok burda arkadaşınıda yok. Evde sıkıntıdan ölü yorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim içimi dökmek istedim.
4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?