sanki bir şeyler eksik

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Cok konu açtım birkaç gündür ama farklı bakış açısı ve yorumlarınız ama cok iyi geliyor..

Sorunuma gelecek olursam, 5 hafta sonra düğünüm var. Önceki konumda ev yeni eksikleri var o yüzden yerleşemedik diye anlatmıştım.

Aşırı streslendim. Nişanlım cok rahat bu konuda. Gün boyunca çalışıyor, akşam bi konu konuşsak seri cevap vermez. Çevresi çok,arkadaşlarıyla takılır. Eve gelir Hemen uyuyakalır.

Sitem ettiğimde “ ben bizim için çalışıyorum, bekarlığın şu son günlerinde arkadaşlarımlayım, evlenince zaten böyle olmayacak, her akşam birlikteyiz “ vs diyor O an yumusuyorum sonra yine sinirlerim bozuluyor. Sevgililik döneminde cok iyiydik. Sanki bir uzaklaşma var bir şeyler eksik ya da bana öyle geliyor :(

Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var..

Cok konu açtım birkaç gündür ama farklı bakış açısı ve yorumlarınız ama cok iyi geliyor..

Sorunuma gelecek olursam, 5 hafta sonra düğünüm var. Önceki konumda ev yeni eksikleri var o yüzden yerleşemedik diye anlatmıştım.

Aşırı streslendim. Nişanlım cok rahat bu konuda. Gün boyunca çalışıyor, akşam bi konu konuşsak seri cevap vermez. Çevresi çok,arkadaşlarıyla takılır. Eve gelir Hemen uyuyakalır.

Sitem ettiğimde “ ben bizim için çalışıyorum, bekarlığın şu son günlerinde arkadaşlarımlayım, evlenince zaten böyle olmayacak, her akşam birlikteyiz “ vs diyor O an yumusuyorum sonra yine sinirlerim bozuluyor. Sevgililik döneminde cok iyiydik. Sanki bir uzaklaşma var bir şeyler eksik ya da bana öyle geliyor :KK43:

Kafanızdaki soru işaretlerini çözmeden evlenmeyin derim.

gelin evden çıkıncaya kadar eksiği bitmez
inşallah nişanlın her zaman böyle değldir
bunun hastalığı var hamileliği var sürekli arkadaşlarıyla gezen birisisiyse çok çekersin sakın evlenince çok yüz verme otursun evinde
yoksa bakmışsınız sürekli arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor sana sormadan program yapılmış bile

gelin evden çıkıncaya kadar eksiği bitmez
inşallah nişanlın her zaman böyle değldir
bunun hastalığı var hamileliği var sürekli arkadaşlarıyla gezen birisisiyse çok çekersin sakın evlenince çok yüz verme otursun evinde
yoksa bakmışsınız sürekli arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor sana sormadan program yapılmış bile
Ya normalde bizde buluşuruz. Evimiz hakkında konuşuruz. Bize sık gelir vs ama yine de neden böyle oldum bilmiyorum :(

Ya normalde bizde buluşuruz. Evimiz hakkında konuşuruz. Bize sık gelir vs ama yine de neden böyle oldum bilmiyorum :KK43:

kızlar evlenip ilk ayı çıkarıncaya kadar
bir tarafına öküz oturmuş ama heyecanlıymış gibi oluyor
ve
birşeyler ters gidecek korkusu ile aile nişanlı darlandırılıyyor
sıkıntı yapmayın herşeyi
herşey olacağına varır

kızlar evlenip ilk ayı çıkarıncaya kadar
bir tarafına öküz oturmuş ama heyecanlıymış gibi oluyor
ve
birşeyler ters gidecek korkusu ile aile nişanlı darlandırılıyyor
sıkıntı yapmayın herşeyi
herşey olacağına varır
Evet ya tamda öyle hislerimi dile getirdiniz.

Sitem ettiğimde “ ben bizim için çalışıyorum, bekarlığın şu son günlerinde arkadaşlarımlayım, evlenince zaten böyle olmayacak, her akşam birlikteyiz “ vs diyor O an yumusuyorum sonra yine sinirlerim bozuluyor. Sevgililik döneminde cok iyiydik. Sanki bir uzaklaşma var bir şeyler eksik ya da bana öyle geliyor :KK43:

Evlenince öyle olmayacağını hiç sanmıyorum :KK51: En fazla 1-2 ay sizinle takılır, sonra yine aynı şeyler eve gelir ve uyur. Bir anda geleceği gördüm sanki.

5 hafta kısa bi süre dğeil ki. illa ki halledersiniz. eksik dediğiniz ne? yatacak yer varsa tamam, gerisi düğünden sonra da halledilir.

Benim eşimde öyleydi nişanlıyken 1 ay olacak nerdeyse şimdilik çıkmadı çıkmam diyor çıkarsa da benle çıkıyor bende çok problem yapmıştım nişanlıyken ama çok şükür umduğum gibi olmadı şimdilik sende içini ferah tut bekarlık zamanları evlenince kat kat azalıyor

Benim eşimde öyleydi nişanlıyken 1 ay olacak nerdeyse şimdilik çıkmadı çıkmam diyor çıkarsa da benle çıkıyor bende çok problem yapmıştım nişanlıyken ama çok şükür umduğum gibi olmadı şimdilik sende içini ferah tut bekarlık zamanları evlenince kat kat azalıyor
İnşallah öyle olur teşekkür ederim

Back
X