Sanki birşey unuttum.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.950
148.527
798
İyi geceler.
Şuan tamda yine aynı hisleri yaşarken bu sefer konu açacağım dedim. Evet! Sanki bir şey unuttum, birşey eksik, birşey yapacaktim. Ama ne yapacaktım?🤪🤪🤪
Gayet normal normal takılıyorken içime bir sıkıntı geliyor birşey canımı sıkıyor gibi bir huzursuzluk. Bunun sonucunda genelde unuttuğum birşey hatirlamiyorum veya başimiza felaket şeyler gelmiyor her zaman. Ama sanki birşey eksik...
Eşime de anlatıyorum ama çok anlamiyor, beni anlamak için psikoloji kitaplari aldi ama okuyamadı daha😁😁

Bu birşeyi nasıl bulacağım? 😊 Ya da o birşeyi nasıl aramayacağım?

İyi geceler.
Şuan tamda yine aynı hisleri yaşarken bu sefer konu açacağım dedim. Evet! Sanki bir şey unuttum, birşey eksik, birşey yapacaktim. Ama ne yapacaktım?🤪🤪🤪
Gayet normal normal takılıyorken içime bir sıkıntı geliyor birşey canımı sıkıyor gibi bir huzursuzluk. Bunun sonucunda genelde unuttuğum birşey hatirlamiyorum veya başimiza felaket şeyler gelmiyor her zaman. Ama sanki birşey eksik...
Eşime de anlatıyorum ama çok anlamiyor, beni anlamak için psikoloji kitaplari aldi ama okuyamadı daha😁😁

Bu birşeyi nasıl bulacağım? 😊 Ya da o birşeyi nasıl aramayacağım?
Bulana kadar ruhun daralıyor değil mi? Aynısından bende de oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Ama aklıma gelince de öyle rahatlıyorum ki😄

Amaaan unuttuysam unuttum zaten çok önemli olsa unutmazdım diyin :p

Ben çok planlı yaşarım o yüzden unutma durumum çok olmaz. Sürekli kafamda saatli planlamalar vardır. Evden çıkarken bile alarmimi ise ulaşana kadar kapatmam hep ertelemeye alırım. Bu arada şunu şunu yapcam filan derim. Temizlik yaparken bile bir sıra ve süre düzenim olur. Bu arada unuttuğum birşey mi var acaba duygusu gelince de amaaan boşver derim :))

Bulana kadar ruhun daralıyor değil mi? Aynısından bende de oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Ama aklıma gelince de öyle rahatlıyorum ki😄
Amaaan unuttuysam unuttum zaten çok önemli olsa unutmazdım diyin :p

Ben çok planlı yaşarım o yüzden unutma durumum çok olmaz. Sürekli kafamda saatli planlamalar vardır. Evden çıkarken bile alarmimi ise ulaşana kadar kapatmam hep ertelemeye alırım. Bu arada şunu şunu yapcam filan derim. Temizlik yaparken bile bir sıra ve süre düzenim olur. Bu arada unuttuğum birşey mi var acaba duygusu gelince de amaaan boşver derim :))

Aslinda unuttugum birsey olmuyor herzaman. Hicbirseyi unutmamis olsam da anlamsiz bir "unuttum, birsey yapacaktim" hissi geliyor ve birşey filan yapmayacaktim, sonradan da aklima gelmiyor. Kendi kendine geciyor sonra.

Valla ben sadece bavul hazirlarken bu hisse kapiliyorum , 4 kisi icin hazirlayinca ne kadar onceden not almis olursam oluyum hep lafamda bisey unuttum dusuncesi dönüp duruyor
Hani normal hayatta neden boyle hissedilir bilemedim , anlam da veremedim hic

Ben de keşke bir şeyleri unutsam diye dua ediyordum. Bana zarar veren insanları, yaşadıklarımı... Eğer çok sık olmuyorsa sorun yok, hepimizde oluyor zaman zaman ama sürekli olarak oluyorsa üzerinde durmanız gerekiyor. Psikolojik bir şey de olabilir.

Kötü bir anıyı unutmaya çalışıyor gibisin

Bilinçaltında oluşmuş bir hasar sana bunu hissettiriyor
Bana kalırsa

Bana da öyle geliyor cunku normalde çok düzenli, asiri düzen takintili biri degilimdir. Unuttugum şeyler oluyor çokta takmiyorum ama bazen yoktan yere böyle bir şeyler oluyor.

Ben de keşke bir şeyleri unutsam diye dua ediyordum. Bana zarar veren insanları, yaşadıklarımı... Eğer çok sık olmuyorsa sorun yok, hepimizde oluyor zaman zaman ama sürekli olarak oluyorsa üzerinde durmanız gerekiyor. Psikolojik bir şey de olabilir.

Sürekli olmuyor. Yaşamımı etkileseydi yardim almayi denerdim ama zaman zaman oluyor.
Neyi unuttugumu bilmiyorum :)

Kötü bir anıyı unutmaya çalışıyor gibisin

Kötü anılarımın hepsini hatirliyorum malesef. 😁Hepsini de unutmak isterdim aslida ama çoklar hangini unutacagim

Bir uzmandan yardım alsanız

Cok zorunda kalmadikca yani tedavilik olmadikca tercih etmeyi düşünmüyorum. Daha once 2 farkli psikologla bir süre denedim ama kendimi açmakta sikinti yaşiyorum, neden bilmem tam anlamiyla durust olmuyorum boşuna gidiyor. Sonucta para verdigim icin beni dinleyen insan diyorum ve içimden oturup laf anlatmak gelmiyor. Burada daha acik anlatiyorum ve kesin çözüm gelmeyecegini bilsem de anlatmış oluyorum.

Aklıma şey geldi. Hicbir sey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu 🤣
Sakasi bir yana bana da oluyor bu. Ben birsey yapmayi unuttum kesin ama ne acaba diye oturup dusundugum cok oldu. Ben normal goruyordum bunu. Garip miymis ki 🤣

Ne kadar geyiğe de dönse çocukluğa inmek lazım belki de :KK53:
Bazı anlamlandıramadığım hislerimin eski yaşantılarımla ilgisini buldum, bulamadıklarım da vardır.
Önemsiyorum aslında bu konuyu.

Back
X