Sanki Brad Pitt'le Beraberim !!

birde eşim için seninde kocan yakışıklıymış demelerine uyuz oluyorum.sanane be kadın ben senin kocanı o kadar inceliyomuyum?:27:

Bana da sevgilimin yanında veya o azıcık uzaktayken bakıyolar, sevgilim de sinir krizi geçiriyor tabii o evrede:12:.
Hiç onu okadar kıskandığımı belli edip de şımartamıycam, o kıskansın böyle daha iyiyiz:32::9:

Arkadaslar bu is kiskancliga dondu mu sonu yok maalesef. Eger iliskinizden eminseniz gormezden duymazdan ve anlamazdan gelin. Eger erkek arkadasiniza ilginin boyutlari sizin varliginizi bile bile "asilma" noktasina gelirse o zaman uygun bir dille o kisiye haddini bildirir ya da esinize/sevgilinize sakince hatta sakaya vurarak soylersiniz. Bir erkek icin, en sevdiginiz de olsa bir kadin olarak sac saca bas basa kavga etmek şık degil. Bu arada sevgilinizin dunya yakisiklisi olmasi da gerekmiyor, isi, tarzi, sosyal cevresi ya da baska bir ozelligi kadin hafif de arsizsa yeterli olabilir. Cunku davulun sesi uzaktan hos gelir. Oyle kil kil asilmak kolay da bakalim huyunu suyunu bilsen ne yapacaksin demek lazim o tiplere :)
Benim erkek arkadasim tv sektorunde mesela, oyuncu kizlara sinirlenmeye kalksam isi gucu birakip hmm bu kim bu neci diye kendi kendimi deli etmem an meselesi. Artik kadin ve erkekler her iste her konuda dirsek temasinda calismak ve sosyallesmek durumunda. Onemli olan iliskinize ve sevdiginize guvenmek, baska turlu basa cikmak mumkun degil sinir oldugunuzla kalirsiniz. Sirkette, magazada, fabrikada sevgilinizi begenenler cikacaktir burda muhim olan siz ve iliskiniz, basta zor gelecek ama gulun gecin iliskinizi tadini cikarin derim nacizane. :16::nazar:

Cuma akşamı sevgilimin üye olduğu hamam sauna spor salonu olan yere gittik ben hamama girdim o spor yaptı 9 da kapının önümde olurum geç kalma dedi:)
Saçlarımı kurutuyordum uzun boylu sarışın hoşça bi hatun dışarı çıktı ve geri girdi arkadaşına dışarda koltuklarda oturan uzun boylu çok yakışıklı bi çocuğun olduğunu söyledi heyecanla( safım insan düşünür bu çocuk hamamın önünde durduk yere niye beklesin:) arkadaşlarıyla konuştu hazırlandı bi güzel çıktı.Bende saçımı kurutup ondan 2 dk sonra falan çıktım bi baktım oturan bizimki:)
Zaten havalıdır kendisi hiç anlatmadım kızın yaptığını şımarmasın diye neyse çıktık bi baktım arkadaşlarını göndermiş tek başına tam kapının önünde bizimkini bekliyo beni gördü bü tuhaf oldu bozuldu morardı:)))))Demekki ben olmasam yanında çocuğu yiyecekler adam bakmıyo ( belki benden korkusuna bakamamıştırda hiç oralı değil gibiydi) ne diye o soğukta kapının önünde dikilip beklersin:))
Aman ne biliyim yakışıklı adamlar iyi hoşta hem yakışıklı hem paralı kariyerli adamın aklını çelmek isteyenler çok çıkıyo hiç yalnız bırakmamak lazım:))) Teyzem çirkin adamla evlenceksin kimse bakmicak derdi...

her nimetin bir ülfeti de oluyor. benim eşim de aynı şekilde bulunduğu ortamda dikkat çeker, boy pos ve yüzünün güzelliği yönünden. bazı durumlarda kızların ilgisinden havalanıp övünmeye çalışır ama ben hemen yapıştırırım lafı. ''senin olmayan, Allahın verdiği güzellikle sen yaratmışsın gibi nasıl övünürsün'' diye.

daha dün gece lafı açıldı, kendisi başka ülkede. dilini daha yeni öğrenmeye başladığı halde kadınlar kart vizitlerini vermeye çalışıyorlarmış...vs vs tarzı hayranlık ifadelerini söyledi.. tabi alışkın olduğum için hiç bozuntuya vermedim. ne yapayım yani kadınları durduramam ya. bir değil iki değil. bu tarz şeylerle mi uğraşacam. bunun yerine eşimi uyardım. ayağını denk alsın diye. güçlü durup karşı tarafı korkutmak kıskançlık krizlerinden çok daha fazla işe yarar. zaten kişiliği güçlü biri böyle şeylerden etkilenmez. yok zayıfsa da yakında yada uzakta olmak farketmez, bir şekilde yapar...

Selam Hanımlar

Erkek arkadaşıma aşık olan kadınların sayısını sayamadım valla asılan asılana bırkac tanesı benımle münakaşaya bıle gırdı yanı.
Bıktım artık yaaa sinek küçük ama mide bulandırır zarar vermeseler bıle sinir bozuyorlar.Sankı dunyanın en yakısıklı en zengın en karızmatık en en en en adamı :))
Artık sinir olmaya başladım .
İnsan sevgilisinin onları sevmedıgını bılse bıle rahatsızlık duyuyor.Benım sewgılıme benım gıbı duygular besleyen kımse olsun ıstemıyorum gıcık oluyorum yaaa.
Sizinde var mı boyle olaylarınız, alıntı yapmadan cevaplayınız lutfen

Boyle bır durum da erkek arkadasının. Karsı cınse ve sana. Dawranısı nasıl :!!!!!!!!6yakısıklı olması da bı yere kadar

benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın

olsun daha iyi diye bağırdı..

o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)

ne kadar ahlaksız insanlar var ya. bide utanmadan daha iyi diyor.

çok iyi yapmışsın valla. sağlam vursaydın surata bi kaç yumruk da ibret olsaydı herkese.
çok sinir oldum ya şuan

Selam Hanımlar

Erkek arkadaşıma aşık olan kadınların sayısını sayamadım valla asılan asılana bırkac tanesı benımle münakaşaya bıle gırdı yanı.
Bıktım artık yaaa sinek küçük ama mide bulandırır zarar vermeseler bıle sinir bozuyorlar.Sankı dunyanın en yakısıklı en zengın en karızmatık en en en en adamı :))
İnsan sevgilisinin onları sevmedıgını bılse bıle rahatsızlık duyuyor.Benım sewgılıme benım gıbı duygular besleyen kımse olsun ıstemıyorum gıcık oluyorum yaaa.

Ben konuları alıntılamam ama son cümlenizden ötürü alıntılamak istedim (: silecekmişsiniz gibi bi tavrınız var ?
Öyle bi olay yaşamadım ama sayısını bilmediğiniz kadar bi rağbet varsa Brad Pitt kadar şöhret olmasa da vardır birşeyler (:
Ama uzaktan sevgilinizi süzüp durmaları ayrı şey gelip sizle münakaşaya girme cesareti göstermeleri çok ayrı şey
Bu cesareti nerden kimden buluyorlar orayı bi düşünmek lazım :34:

bütün yazılanları okudum, şu an şoktayım ya, bu devrin kızları azmışlar erkeklerden beterler valla. erkeklerin totoları bu yüzden kalkıyo galiba :D
hepsi kendisini dünyanın en yakışıklı erkeği sanıyolar. bi garip haller tavırlar...
şu an karar verdim, evlenirsem kesinlikle çirkin bi erkekle evlencem :D ben rakip istemem kendime kafayı yerim.

Ben sevgilim oldugunda kizlar baktiginda asildiginda rahatim valla hic umursamam nede olsa BENIM güvencimde tam yesin dursunlar kendilerini ben ne diye sinirlencemki isterse dünyanin en yakisiklisi ister zengini olsun

Benim icin önemli olan kalbi oda bana ait oldukdan sonra gerisi bos .. :34:

benim sevgilimde asılan filan olmuyo yani çoğu zaman gzüzümün önünde oluyo ama söylemiyosa bilmiyorum tabi
geçen sene dersine girdiği bi kız demiştiki x hoca yı çok seviyorum ya.aynı masadaydık kızda arkadaşımda ama samimi değildik dedim anlamadım çok mu seviyosun kavga çıkardım orda düzgün konuşcaksın dedim kavga biraz büyüdü dengesiz kız ağladı elimde kalcaktı napiyim ya.
bi keresinde de ben mezun olmamıştım daha ssevglimden ders alıyodum ozaman dersteyiz işte kızın biri arkadan demez mi hocam yaa siz çok güzel anlatıyosunuz,nasıl sinirlendimm orda nasıl tuttum kendimi dersin ortasında o kadar sinirlenmiştim ki o kıza ağzının payını veremedim ya içime dert oldu.
bazende dolaşırken baktıklarını görüyorum yani çok yakışıklıda değildir sevgilim ama sempetiktir.gözlerini oyasım geliyo:)hiç tahammülüm yok böyle şeylere lafını bilmeyen öyle edepsizlere

Son düzenleme:
Selam Hanımlar

Siz münakaşaya girince onun tavrı ne oluyor ?:ssz:

benim sevgilimde asılan filan olmuyo yani çoğu zaman gzüzümün önünde oluyo ama söylemiyosa bilmiyorum tabi
geçen sene dersine girdiği bi kız demiştiki x hoca yı çok seviyorum ya.aynı masadaydık kızda arkadaşımda ama samimi değildik dedim anlamadım çok mu seviyosun kavga çıkardım orda düzgün konuşcaksın dedim kavga biraz büyüdü dengesiz kız ağladı elimde kalcaktı napiyim ya.
bi keresinde de ben mezun olmamıştım daha ssevglimden ders alıyodum ozaman dersteyiz işte kızın biri arkadan demez mi hocam yaa siz çok güzel anlatıyosunuz,nasıl sinirlendimm orda nasıl tuttum kendimi dersin ortasında o kadar sinirlenmiştim ki o kıza ağzının payını veremedim ya içime dert oldu.
bazende dolaşırken baktıklarını görüyorum yani çok yakışıklıda değildir sevgilim ama sempetiktir.gözlerini oyasım geliyo:)hiç tahammülüm yok böyle şeylere lafını bilmeyen öyle edepsizlere

Abovvvv kız çocuk öğretmenini seviyomuş ner var bunda:) Sevgilin baya korkmuştur senden hiç bişey yapamaz arada böyle göz dağı iyi olabilir aslında:) ben yapamam valla diğer sayfada yazdım kız geldi benim sevgilimi beğenmiş süslendi püslendi gitti bide kapıda dikilmiş soğukta bekledi ben hiç oralı olmadım napıyım aklı kayacaksa bizimkinin kayar kızsamda dövsemde engel olamam :) Allah korusunda herşey adamda biter kız yüz mü verdi bakmicak pas vermicek o kadar kızlar zorla bunlarla birlikte olmuyo ya gönülleri kayıyo ondan sonra kız şöyle yaptı böyle yaptı bizde bayanlara değilde erkeklere göz dağı versek daha iyi olur:)

benimde sevgilim brad pitt gibi hemde çok zengin eee...ben neden konu açmıyorum yahu :D
arkadaşım bir sorunun var sanırım yada konuyu anlamamıssın SANKI brad pitt gibi diyorum farkındaysan SANKI !!
Siz münakaşaya girince onun tavrı ne oluyor ?:ssz:

tatlım arkadas adı altında asılanlardan bahsettım benle münakaşaya gırınce arkadaslıgı bıtırıyor tabı

Abovvvv kız çocuk öğretmenini seviyomuş ner var bunda:) Sevgilin baya korkmuştur senden hiç bişey yapamaz arada böyle göz dağı iyi olabilir aslında:) ben yapamam valla diğer sayfada yazdım kız geldi benim sevgilimi beğenmiş süslendi püslendi gitti bide kapıda dikilmiş soğukta bekledi ben hiç oralı olmadım napıyım aklı kayacaksa bizimkinin kayar kızsamda dövsemde engel olamam :) Allah korusunda herşey adamda biter kız yüz mü verdi bakmicak pas vermicek o kadar kızlar zorla bunlarla birlikte olmuyo ya gönülleri kayıyo ondan sonra kız şöyle yaptı böyle yaptı bizde bayanlara değilde erkeklere göz dağı versek daha iyi olur:)

napiyim:))çok haklısın cnm iş erkekte bitiyo tabi ki kız ne kadar yılışık olursa olsun erkek höst demesini bilicek yüz vermiycek okadar.

benim sevgilimde dikkat çeker
uzun boylu renkli gözlü. yakışıklılık göreceli ama bana göre yakışıklı biridir
eminim onunda vardır okulda falan
soruyorum yok diyor
mühendislik okuduğu bölüm
bölümde kız yokki zaten diyor
gerçi olsada var demezdi herhalde
:1::1:

benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın

olsun daha iyi diye bağırdı..

o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)

aaa terbiyesize bak sen
kudururum böyle bi durumda saç baş yolarım ellerimi kança gibi yapıp iki yanapından ağzını carttt diye yırtarım görür o zaman:41:

artık rahmetlı olan eskı sevgılme mahallenın bütün kızları hastaydı..

hatta ben kız arkadaslarım bıle cagırsana sevgılını, arasana gelsın yakınlardaysa fln dıyolardı..

hatta benden olaylı bır sekılde ayrılmasına ragmen cok gecmeden hemen nısanlanmıstı..

bazen dıyorum bu hemcınslerımızde hıc mı gurur yok.. hemen atlıyolar yakısklı erkek gördüler mı..

canım ALLAH rahmet eylesin,sabır versin ve başın sağolsun AMİN

Back
X