- Konu Sahibi hurremland
birde eşim için seninde kocan yakışıklıymış demelerine uyuz oluyorum.sanane be kadın ben senin kocanı o kadar inceliyomuyum?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Hanımlar
Erkek arkadaşıma aşık olan kadınların sayısını sayamadım valla asılan asılana bırkac tanesı benımle münakaşaya bıle gırdı yanı.
Bıktım artık yaaa sinek küçük ama mide bulandırır zarar vermeseler bıle sinir bozuyorlar.Sankı dunyanın en yakısıklı en zengın en karızmatık en en en en adamı :))
Artık sinir olmaya başladım .
İnsan sevgilisinin onları sevmedıgını bılse bıle rahatsızlık duyuyor.Benım sewgılıme benım gıbı duygular besleyen kımse olsun ıstemıyorum gıcık oluyorum yaaa.
Sizinde var mı boyle olaylarınız, alıntı yapmadan cevaplayınız lutfen
benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın
olsun daha iyi diye bağırdı..
o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)
Selam Hanımlar
Erkek arkadaşıma aşık olan kadınların sayısını sayamadım valla asılan asılana bırkac tanesı benımle münakaşaya bıle gırdı yanı.
Bıktım artık yaaa sinek küçük ama mide bulandırır zarar vermeseler bıle sinir bozuyorlar.Sankı dunyanın en yakısıklı en zengın en karızmatık en en en en adamı :))
İnsan sevgilisinin onları sevmedıgını bılse bıle rahatsızlık duyuyor.Benım sewgılıme benım gıbı duygular besleyen kımse olsun ıstemıyorum gıcık oluyorum yaaa.
Selam Hanımlar
benim sevgilimde asılan filan olmuyo yani çoğu zaman gzüzümün önünde oluyo ama söylemiyosa bilmiyorum tabi
geçen sene dersine girdiği bi kız demiştiki x hoca yı çok seviyorum ya.aynı masadaydık kızda arkadaşımda ama samimi değildik dedim anlamadım çok mu seviyosun kavga çıkardım orda düzgün konuşcaksın dedim kavga biraz büyüdü dengesiz kız ağladı elimde kalcaktı napiyim ya.
bi keresinde de ben mezun olmamıştım daha ssevglimden ders alıyodum ozaman dersteyiz işte kızın biri arkadan demez mi hocam yaa siz çok güzel anlatıyosunuz,nasıl sinirlendimm orda nasıl tuttum kendimi dersin ortasında o kadar sinirlenmiştim ki o kıza ağzının payını veremedim ya içime dert oldu.
bazende dolaşırken baktıklarını görüyorum yani çok yakışıklıda değildir sevgilim ama sempetiktir.gözlerini oyasım geliyo:)hiç tahammülüm yok böyle şeylere lafını bilmeyen öyle edepsizlere
arkadaşım bir sorunun var sanırım yada konuyu anlamamıssın SANKI brad pitt gibi diyorum farkındaysan SANKI !!benimde sevgilim brad pitt gibi hemde çok zengin eee...ben neden konu açmıyorum yahu![]()
Siz münakaşaya girince onun tavrı ne oluyor ?![]()
Abovvvv kız çocuk öğretmenini seviyomuş ner var bunda:) Sevgilin baya korkmuştur senden hiç bişey yapamaz arada böyle göz dağı iyi olabilir aslında:) ben yapamam valla diğer sayfada yazdım kız geldi benim sevgilimi beğenmiş süslendi püslendi gitti bide kapıda dikilmiş soğukta bekledi ben hiç oralı olmadım napıyım aklı kayacaksa bizimkinin kayar kızsamda dövsemde engel olamam :) Allah korusunda herşey adamda biter kız yüz mü verdi bakmicak pas vermicek o kadar kızlar zorla bunlarla birlikte olmuyo ya gönülleri kayıyo ondan sonra kız şöyle yaptı böyle yaptı bizde bayanlara değilde erkeklere göz dağı versek daha iyi olur:)
benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın
olsun daha iyi diye bağırdı..
o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)
artık rahmetlı olan eskı sevgılme mahallenın bütün kızları hastaydı..
hatta ben kız arkadaslarım bıle cagırsana sevgılını, arasana gelsın yakınlardaysa fln dıyolardı..
hatta benden olaylı bır sekılde ayrılmasına ragmen cok gecmeden hemen nısanlanmıstı..
bazen dıyorum bu hemcınslerımızde hıc mı gurur yok.. hemen atlıyolar yakısklı erkek gördüler mı..