Sanki Brad Pitt'le Beraberim !!

benm sevgilimede asılan kızlar mevcut hatta en son bi tanesi evliydi sevgilime cok yakışıklısın falan demiş gerizekalı :47: ben bide aşırı kıskancım deliriyorum sinirden napıcaz bilmiyorum :19:

benım aşkım oyle unutulamayacak bır tıp olmadıgından asılan da yok. yanı nasıl desem ınce dusunmez, surprızı fln yoktur ona gore huzurlu-

bana gore de son derece sıkıcı:)) bır ılıskı yasıyoruz :)) ama karakterı bana guven vermesı yetıyor onunla olmama..

yanı son derece kaba ve duyarsız bırıne aşık oldugum ıcın şanslı saymalıyım kendımı :))

ben alıştım sanırım aaartık sevgilime asılmalarına zamanında o kadar çok şeyle karşılaştım ki aşk itirafları mı dersin elimden almaya çalışanlar mı dersin ilk zamanlarda kuduruyordum off nasıl kıskanıyordum ama şimdi de kıskanıyorum gerçi aklımdan o kızıı en yüksek bir binadan saçlarından tutup aşağıya atasım geliyor gebertesim geliyor

sevgiliniz yüz vermiyorsa o kadınlar birşey yapamaz .bazı erkeklerin hoşuna gider ilgi doğruya doğru .egoları tatmin olur .o yüzden bütün kadınlara flörtöz davranılar .bu kadar çok kadın varsa peşinde böyle bir tip olabilir sevgiliniz .güvenemzsiniz .insanlar kocalarına güvenemiyor yani siz sevgilinize güvenip çevresindeki kadınları suçluyorsunuz .o kadın ne hadle size msj atabiliyor ayrıca ?bu cesareti nasıl buluyor kendinde .bence bunu düşünün .

Benim nisanlima da bi iki soranlar olmus. Yani daha dogrusu söyle söylim annesine oglun daha bekar mi vs gibi seyler.

Ben napiyorummmm gidip :D kendimi gösteriyorum, sahipsiz olmadigini görsünlerrrrr :).

Back
X