• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki bütün erkekler benden tiksiniyor ??

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Artık üzerimde psikolojik bir sorun olarak kalacak .Ben lanetlendim galiba . Biri bir şey mi yaptı ?
Kimse beğenmiyor ? Hoşlanmıyor? Sevmiyor?
Yaş 28 .Tüm yaşıtlarım ,kuzenlerim ,arkadaşlarım hatta benden küçüklerde evlendi.
Evlenmeyi geçtim . Ya flört o bile yok.
Yani en bakımsız kızlar , en huysuz kişilerin bile hayatında biri oluyor.
Ya ben daha muhabbete girmeden ya resmimi görse bile kimse beğenmiyor.
Eli yüzü düzgün bakımlı , çevrem tarafından beğenilen iyi insan olarak tabir edilirim.
ya bunları ben mi fark edemiyorum ? ya da onların mı peşime mi düşmesi lazım ? yoksa benim mi bir şey yapmam lazım ?
üzüntüm evlenememek değil ... bir erkek tarafından beğenilmemek , sevilememek

her tanışma dönemi benim için travmaya dönmeye başladı .
biri bana bir şey mi yaptı sanki ya :( kahroluyorum çok üzülüyroum . yanlız başına mı öleceğim zaten ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum meslekden dolayı... buraya geldiğimde arkadaş çevrem genişti ama şimdi herkesin sevgili yapmaya başladı.
Duygusal çöküntüdeyim :(

Evlenmezseniz olecekmissiniz gibi bahsetmissiniz. Biraz rahat olun kasmayin. Belki bu yuzden olmuyordur.

kısmetin kapalıdır belki. kim bilir ne zaman ne koşullarda nerede açılacak. bu işler kısmet işleri bu kadar kafana takma. stres yapma. eminim hiç ummadığın zaman da biri çıkacak karşına. ayrıca eger maddi olarak özgürsen sadaka vermeni tavsiye ederim.

Birinin ahını almış olabilirmisiniz saçma ama aklıma niyeyse bu geldi,umudunuzu kaybetmeyin kısmetin nerden ne zaman çıkcağı hiç belli olmuyor komşumuzun kızı 32 yaşında hayatının aşkıyla tanıştı ve evlendi çok mutlu

Artık üzerimde psikolojik bir sorun olarak kalacak .Ben lanetlendim galiba . Biri bir şey mi yaptı ?
Yaş 28 .Tüm yaşıtlarım ,kuzenlerim ,arkadaşlarım hatta benden küçüklerde evlendi.
Eli yüzü düzgün bakımlı , çevrem tarafından beğenilen iyi insan olarak tabir edilirim.
ya bunları ben mi fark edemiyorum ? ya da onların mı peşime mi düşmesi lazım ? yoksa benim mi bir şey yapmam lazım ?

biri bana bir şey mi yaptı sanki ya :KK43: kahroluyorum çok üzülüyroum . yanlız başına mı öleceğim zaten ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum meslekden dolayı... buraya geldiğimde arkadaş çevrem genişti ama şimdi herkesin sevgili yapmaya başladı.
Duygusal çöküntüdeyim :KK43:
Bu gece kısmetin kapalı olduğunu iddia eden üye ne kadar çok bdv de:KK53:

Fazla pesine dustukce ters tepki yapiyor bu tur seyler.Akisina birakin ,bu kadar olumsuz ve aceleci olmayin . Hem 28 yasinda mutsuz bi beraberliginiz olacagina ,35 inde mutlu daimi bi beraberliginizin olmasi daha iyi degil mi ....

Belki aşkı yanlış yerde arıyorsunuz ? Bu kadar kasmayın bence. Bir de kısmet kapalılığı gibi şeylere inanmayın ya hu. Olacağı varsa da olmaz böyle düşünürseniz... Pozitif olun. Öyle bir anlatmışsinız ki sanki dermanı olmayan bir dert gibi..

biri bana bir şey mi yaptı sanki ya :KK43: kahroluyorum çok üzülüyroum . yanlız başına mı öleceğim zaten ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum meslekden dolayı... buraya geldiğimde arkadaş çevrem genişti ama şimdi herkesin sevgili yapmaya başladı.
Duygusal çöküntüdeyim :KK43:

Aynı beni anlattın

Ne oldu. Herkes haberleşip mi konu açtı.:KK70::KK70:
Şaka bi tarafa. Herşey nasip kismet. Bir meslektaşım vardı, 42 yaşında bekardı. Artik geçti evlilik benden derdi. Bu zamana kadar beğenenim olmadi derdi. Evlendi o sene. Hemde baya eli yuzü düzgün, 2 unv mezunu, maddi durumu baya iyi biriyle. Ertesi sene de çocuk oldu. Tertemiz valla. Ora seni bura benim geziyor şimdi. Daha senin yaşın genç, içini bu kadar karartma.

hiç mi olmadı sizin de
Siz de yani abatmayin yahu. Ne oldu yani menepoza girdiniz bebek mi olmayacak. Benim de 1 tane oldu evlendim. Düzine hesabi olacak değil. Bir tane olsun evlenin yahu. Üzülmeyin. Beni de üzüyorsunuz. Ablamda böyleydi evlendi 2 çocuğu var. 32 yaşında evlendi. Görumcem 34 yaşinda evlendi hamile şimdi. Durun daha..

Çevrede beğenilen birisiniz ama resminizi gören beğenmiyor mu? Anlamadım fotojenik olmamanın son noktası falan mısınız acaba? :KK53:

Siz de yani abatmayin yahu. Ne oldu yani menepoza girdiniz bebek mi olmayacak. Benim de 1 tane oldu evlendim. Düzine hesabi olacak değil. Bir tane olsun evlenin yahu. Üzülmeyin. Beni de üzüyorsunuz. Ablamda böyleydi evlendi 2 çocuğu var. 32 yaşında evlendi. Görumcem 34 yaşinda evlendi hamile şimdi. Durun daha..

evlenmekten söz etmiyorum hanımefendi ... sevgili anlamında dedim..biriyle konuşmak görüşmek anlamında ... yani erkek sinek bile dokunmadı diyim daha ne diyim ..yani dokunmaktan kastım yanlış anlaşılmasın göz göze gelmek karşılıklı duygu yaşamak

Back
X