• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki bütün erkekler benden tiksiniyor ??

Yani sana tavsiye vermek isterdim ama kel-merhem ikilisi :) Bu aralar depresyonda mıyım bilmem ama kendimi cidden yalnız ve sevgisiz hissediyorum

Bizi tanıdılar boşa kaçmayalım
Aah ah konu sahibi, çaresini bulursanız bize de haber verin :(

marilyn monroe marilyn monroe bana yaptığın yorumu burada da yazsana ahahaha :KK70: :KK70:

Olur böyle dönemler insanın hayatında. Sen ne zaman boşverir umursamazsan o zaman oluverir bir şeyler. Böyle çok istedikçe insan onunla sınanıyor galiba.

Evli ve acı çeken, kaynana totosu temizleyen, maddi kaygılar yaşayarak sürecek bir hayattansa mis gibi iş güç sahibisin, otur oturduğun yerde derdim hep :KK48: Ne kadar kendiyle barışık ve mutlu olursan, o kadar çevrene güzel enerji yayarsın, ayrıca SEÇİLEN değil, SEÇEN! ol.. Sen onları beğeneceksin, onlar seni beğense ne beğenmese ne.. Zaten beğendiğin kişi anlar ve ona göre tepki verir, her şey karşılıklıdır. Birde herzaman hayırlı insan çıksın karşıma diye dua et.. Hiç kasma bir şekilde çıkar karşına, sadece kendine ördüğün o bloku kaldır.. :KK66:
Amin insallah hayirlisi ciksin hayirliysa biri ciksin hayirli degilse cikmasin

Back
X