Genellikle nişanlımı serbest bırakırım arkadaşlarına hiç karışmam.Şuraya buraya gitme hiç demedim.Asla sıkmadım diyebilirim.hatta kendisi beni kısıtlar kıyafetime arkadaşlarıma karışmaya çalışır.Özgürlük konusunda da annesi temizlik hastası bu yuzden defalarca evden kurtulmak istediğini söylediğini biliyorum.Sorumluluk konusunu bilemiyorum ama boyle hissediyosa da bana dürüstçe söylemesi gerekmez mi ekimde birlikteliğimiz 5 yıl olacak üniversitede tanıştık.Bu kadarı bana haksızlık değil mi?nişanlınız evliliğe hazır değil mi acaba?belki hayatının monotonlaşacağından,özgürlüğünü kaybedeceğinden korkuyordur?
sorumluluk almaya hazır değildir?
size olan davranışlarında,sevgisinde bir problem var mı?
kendi bile farkında olmayabilir bu durumun.Bir dahaki görüşmenizde ciddi ciddi oturup konuşun,evliliğin hayatınıza katacaklarından,artılarından-eksilerden söz edin beraber.kurduğu cümlelerden anlarsınız zaten,sizi oyalıyor mu yoksa gerçekten korkuyor mu?Genellikle nişanlımı serbest bırakırım arkadaşlarına hiç karışmam.Şuraya buraya gitme hiç demedim.Asla sıkmadım diyebilirim.hatta kendisi beni kısıtlar kıyafetime arkadaşlarıma karışmaya çalışır.Özgürlük konusunda da annesi temizlik hastası bu yuzden defalarca evden kurtulmak istediğini söylediğini biliyorum.Sorumluluk konusunu bilemiyorum ama boyle hissediyosa da bana dürüstçe söylemesi gerekmez mi ekimde birlikteliğimiz 5 yıl olacak üniversitede tanıştık.Bu kadarı bana haksızlık değil mi?
5 yıl beklemişken ne zaman sorusuna cevap beklememek benim için çok zor bi emek verdim yıllarca karşı taraftan net birşeyler duymak hakkım diye düşünüyorum.Birşey yoksa da beni bırakmalı hayatıma belirsizlikler içinde devam etmek istemiyorum.Bence artık ''ne zaman'' sorusuna bir cevap beklemeyin..
Olacaksa olur zaten , sizin demenizle zorlamanızla bir şeyler olcaksa zaten hiç olmasın..
Eylül , ekim , kasım , aralık ve 2015..
5 yıl beklemişken ne zaman sorusuna cevap beklememek benim için çok zor bi emek verdim yıllarca karşı taraftan net birşeyler duymak hakkım diye düşünüyorum.Birşey yoksa da beni bırakmalı hayatıma belirsizlikler içinde devam etmek istemiyorum.
evet erteliyor gibi rest çek...ya evleniriz ya da ayrılırız uğraşamam ertelemelerinle hayat olduğu yerde durmuyo de..biraz tutuşsun.Mrb arkadaşlar benim erkek arkadaşımla ilgili bazı şüphelerim var objektif olarak fikrinizi almak istiyorum.
Daha öncede forumda yazmıştım kv beni istemediğini düşünüyordum.Çünkü evlilik tarihimiz sürekli erteleniyordu.Bundan sonra kv ile ilişkilerimi daha düzgün tutmaya ve sorunu anlamaya çalıştım.farkettim ki kv de hiçbir problem yok aksine düğünümüzü hemen yapmak istiyor.Biz 2012 temmuzda sözlendik 2013 temmuzda nişanlandık.2014 haziranda düğünümüz olacaktı.Mayıs ayında askerden geldi iş bulamadı ağustosa erteledik eylüle erteledik şimdi işe yeni girdi diye ekime erteledik.Bu arada ailesinin hiçbir maddi zor durumu yok bunu belirteyim.Sadece nişanlımın işe girmesi bekleniyordu.İşe girdi.Şimdi de düğünü mayısta yapalım ev alalım diyor bana.Kirada oturacaktık.Daha önce ben ev alalım kredi odeyelim demiştim olmaz zorlanırız demişti şimdi benim soylediğimi tekrarlıyor.Ona da peki dedim.O zaman evi 2 3 ay onceden krediyi çeker alırız.20bin peşinat verip 80bin krediyle bir giriş katı alacağız.İnternetten bakıp örnek evler gösteriyorum.Bunlara da sürekli bir kusur buluyor.Bu davranışını farkettiğimde bak evlenmek istemiyorsan evlenmeyelim ben seni zorlamış gibi olmak istemem.Ama çevrem beni nişanlı biliyor akrabalarım sürekli soruyor zor durumda kalıyorum.Böyle bir niyetin yoksa gayet doğal karşılarım ama bana gerçeği söyle herkes yoluna baksın dedim.Yok oyle sey olmaz seni çok seviyorum diyor.Ama davranışları çok çelişiyor.Bu yüzden ailemle de karşı karşıya geliyorum.Nişanlımı savunmak zorunda hissediyorum kendimi.Ne yapmalıyım sizce ben artık düğünü ertelemeye çalıştığını iyi niyetli olmadığını beni oyaladığını düşünmeye başladım.Lütfen bana yardımcı olun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?