Merhaba 1.5 yıldır evliyim severek evlendim hatta oldurmak için o kadar çabaladımki eşimin ailesi ile sorunlarım var ne onlar beni ne de ben onları kabul etmedik, kayınvalidemin eşi yurtdışında çalışmış hep oda oglunu eşi konumuna koymuş görümcemde babası gibi bir sürü saygısızlıkları oldu ona ragmen sadece izinlerde kaynanamla görüşüyorum ama kadın o kadar mutsuz depresif hayatın hep kötü yanlarına bakan birisi maalesef eşimde öyle baya yol katettik ama mesleği geregi (astsubay) hep mutsuz biri ben sevgililik zamanı neşeli kendine bakan eglenceli biriydim spora giderdim ne bileyim annem çok eglencelidir açar oyun havası evde oynardık, evlendim kilo aldım mutsuz endişeli öfkeli biri oldum eve sürekli kötü enerji getiren bir kocam var, birde kendisi arkamda duruyor gibi davranıyor ailesinin yaptıklarını kendisi görüyor bana hak veriyor ama beni zorla onlarla görüştürmeye çalışıyor falan, daha az önce nöbetten geldi bende baya neşeli uyandım neyse kapıya kedi gelmiş miyavlıyor ben çok seviyorum hayvanlaro evde iki kedimiz var dediki apartman dışına atsana bende karşıdaki huysuzlar çıkarır birazdan gitti kedinin canını acıttı çıkardı dedimki karşıdakilerin eline koz veriyorsun çıkardı zaten,çok miyavlıyor diyor bende onunla kahvaltı bile yapmadım devrik anlattıysam kusura bakmayın bazen diyorum bekarmı kalsaydım mesala onun çalıştıgı gün daha mutlu enerjik biriyim bilmiyorum. izine çıkıyoruz birlikte birşey yapamıyoruz çünkü annesi bacısı kardeşi fırsat vermiyor bilmiyorum ya sizce abartıyor muyum