Sanki kaynanamsın

Kocası onu zorla işe sürünce kıskanmış...
Ise basladiginda daha bir aylik evliydi .
Muhabbet esnasinda eslerimizle birlikte ben arsa almadan ev almadan isten cikamayiz bebek dusunemeyiz diyen kocasiydi .

Dedim evie bebegimle ilgilenmek istiyorum . Yine ilgileniyorsun diyor .
Yahu istemiyorum iste daha ne ?

Cevabi o kadar komik ki
Neymis dogum yapana devlet 3 bin veriyormus ondan cocukmu yapmisim ben ?
Diyecektim sen hangi zihniyettesin canim ?

3 bin verse bana devlet ne care ?
Benim cocugum bir ayda yapar altina o parayi .

Devlet para veriyor diye cocuk yapsaydim evlendigim gun yapardim
Kulaktan dogma saf sata seylerle bana gelip bu muhabbeti yapiyor ama komik oldugunun farkinda degil

Engellemekle iyi yapmışsın hamile hamile bir de bu kadını mı çekeceksin

Fazla Lcwaikiki kafa yapmış.
:D
Oda kokusu da çok kötü bazı mağazaların bu arada :) ne kullaniyorlar?

Ise basladiginda daha bir aylik evliydi .
Muhabbet esnasinda eslerimizle birlikte ben arsa almadan ev almadan isten cikamayiz bebek dusunemeyiz diyen kocasiydi .

Dedim evie bebegimle ilgilenmek istiyorum . Yine ilgileniyorsun diyor .
Yahu istemiyorum iste daha ne ?

Cevabi o kadar komik ki
Neymis dogum yapana devlet 3 bin veriyormus ondan cocukmu yapmisim ben ?
Diyecektim sen hangi zihniyettesin canim ?

3 bin verse bana devlet ne care ?
Benim cocugum bir ayda yapar altina o parayi .

Devlet para veriyor diye cocuk yapsaydim evlendigim gun yapardim
Kulaktan dogma saf sata seylerle bana gelip bu muhabbeti yapiyor ama komik oldugunun farkinda degil

Demekki kendisi para için yapacak.. :)
Ufak hesaplar bunlar ya, nasıl insan bu kadın..

Demekki kendisi para için yapacak.. :)
Ufak hesaplar bunlar ya, nasıl insan bu kadın..
3 bin lirayla siyrilacak sandi heralde
Beni resmen para icin cocuk yaptin sen konumuna otutturmaya calisti
Devlet para veriyormus
Resmen arastirmis ya :KK14:

Ben evlenince işten ayrıldım, zaten memnun değildim ve bir sebep oldu benim için, o şekilde ayrıldım. Memnun olsam kesinlikle çıkmazdım işten. Zaten kendimi bildim bileli çalışıyorum...

Nedense çalışan arkadaşlarım bir anda cephe aldı gibi oldu. Ayy ev kadını mı oldun, ayy bilmem ne... Normal bir zamanda canım sıkıldı bugün falan desem, tabi evde otur otur insan sıkılır gibi cevaplar. Sanki çalışmıyorum diye eve hapis oldum. Halbuki onlardan daha çok vaktim var gezmeye ve hiç evde durmam, sürekli birşeyler yaparım.

Hatta bir arkadaşım, maddi yönden sorunumuz olmamasına rağmen, ee tabi tek maaş kıt kanaat geçinirsiniz siz şimdi dedi. Kolay değil bu devirde diyor...

Yani nedense böyle yapıyorlar. Bence de hasetlik. Ve bunu genelde işinden memnun olmayıp, zoraki çalışanlar yapıyor. Kimi ne ilgilendirir, isteyen çalışır isteyen evde oturur... İyi yapmışsın engelleyerek...

Gunahini almak istemem ama giyim kusamini kiskanmis galiba araya sıkıştırmış sanki...
Ya benim derdim seni neden geriyor diyeceksin is bitecek. Haddini bilmeyen insanlardan haz etmiyorum.

Ben evlenince işten ayrıldım, zaten memnun değildim ve bir sebep oldu benim için, o şekilde ayrıldım. Memnun olsam kesinlikle çıkmazdım işten. Zaten kendimi bildim bileli çalışıyorum...

Nedense çalışan arkadaşlarım bir anda cephe aldı gibi oldu. Ayy ev kadını mı oldun, ayy bilmem ne... Normal bir zamanda canım sıkıldı bugün falan desem, tabi evde otur otur insan sıkılır gibi cevaplar. Sanki çalışmıyorum diye eve hapis oldum. Halbuki onlardan daha çok vaktim var gezmeye ve hiç evde durmam, sürekli birşeyler yaparım.

Hatta bir arkadaşım, maddi yönden sorunumuz olmamasına rağmen, ee tabi tek maaş kıt kanaat geçinirsiniz siz şimdi dedi. Kolay değil bu devirde diyor...

Yani nedense böyle yapıyorlar. Bence de hasetlik. Ve bunu genelde işinden memnun olmayıp, zoraki çalışanlar yapıyor. Kimi ne ilgilendirir, isteyen çalışır isteyen evde oturur... İyi yapmışsın engelleyerek...

Bu kız ise girdiginde sirf cenesinin dusuk olusu ve patavatsizligindan dolayi kimse yanina yamacina yaklasmamisti .
O zaman uzulmustum ve yaklastim .
Keske diger insanlar gibi yapsaymisim
Cunku patavatsiz her yerde patavatsiz suan eminim kendinin dobra oldugunu ve benim cevap verecek duzeyde olmadigim icin kendisini engekledigini dusunuyordur .

Yahu benim masamda bir eksigim varsa ben bunu esimden istiyorum . Senin masandan eksilip artan bir durum yok ki.

Biraksin ya kendide soyluyor esinin calistirdigini eside soyluyor .
Simdi kalkip bana para var huzur var safsatalari yapmasi dwnsizligi bunlarin uzerine cok komik kaliyor

Gunahini almak istemem ama giyim kusamini kiskanmis galiba araya sıkıştırmış sanki...
Ya benim derdim seni neden geriyor diyeceksin is bitecek. Haddini bilmeyen insanlardan haz etmiyorum.
Kiyafet mevzugunu hic anlamadim zaten
Her temiz giyineni zengin saniyor heral

Bu kız ise girdiginde sirf cenesinin dusuk olusu ve patavatsizligindan dolayi kimse yanina yamacina yaklasmamisti .
Cunku patavatsiz her yerde patavatsiz suan eminim kendinin dobra oldugunu ve benim cevap verecek duzeyde olmadigim icin kendisini engekledigini dusunuyordur .

Yahu benim masamda bir eksigim varsa ben bunu esimden istiyorum . Senin masandan eksilip artan bir durum yok ki.

Simdi kalkip bana para var huzur var safsatalari yapmasi dwnsizligi bunlarin uzerine cok komik kaliyor

İşte iyi niyetli davranmak da suç bazı tiplere...

Tamamen fesatlık yaptığı işte o kadar belli ki... Üzerine vazife olmayan şeylere nasıl karışır insanlar anlamam. Sanane?

Bırak konuşsun, herkes çözmüştür zaten onu...

Kiyafet mevzugunu hic anlamadim zaten
Her temiz giyineni zengin saniyor heral
Olsan ne olacak? Kime ne? ALLAH kimseyi kimseye mubtac etmesin. ALLAH herkese bol bol versin. En nefret ettigim sey birinisin malinda mulkunde parasida gozu olan insanlar. ALLAH arttirsin der gecerim..
Manasi yok. Piskolojik olarak aslinda asil kiskandigi seyi laf arasinda soylemis.
Durumunuz kotu olsa cokmu hosuna gidecek? Neden insanlar yanindaki insanin kendisinden daha duskun daha ezik daha bikgisiz vs. Olmasini ister anlamam.
En dogru olani yapmissin fazla yuz goz olmadan itibati koparmakla.

İşte iyi niyetli davranmak da suç bazı tiplere...

Tamamen fesatlık yaptığı işte o kadar belli ki... Üzerine vazife olmayan şeylere nasıl karışır insanlar anlamam. Sanane?

Bırak konuşsun, herkes çözmüştür zaten onu...
Aynen oyle
Cevap vermrmen en guzel cevap oldu
En azindan nankorluk yapip hadisizlesmedim
Tesekkur ederim :)

Insan dislamasini hic sevmem. Dislayanlarida sevmem ama şu hayat tecrubemde anladim ki bazen (istisnalar hariç) bir toplum birini disliyor ise o kiside yolunda gitmeyen birsey var. Bosuna dislamiyorlar. Bi bildikleri oluyor insan gaki lastiktan sonra anliyor. Himm demekki bu yuzdenmis diye ..

Olsan ne olacak? Kime ne? ALLAH kimseyi kimseye mubtac etmesin. ALLAH herkese bol bol versin. En nefret ettigim sey birinisin malinda mulkunde parasida gozu olan insanlar. ALLAH arttirsin der gecerim..
Manasi yok. Piskolojik olarak aslinda asil kiskandigi seyi laf arasinda soylemis.
Durumunuz kotu olsa cokmu hosuna gidecek? Neden insanlar yanindaki insanin kendisinden daha duskun daha ezik daha bikgisiz vs. Olmasini ister anlamam.
En dogru olani yapmissin fazla yuz goz olmadan itibati koparmakla.
Eskiden yaptigi patavatsizliklara bir kilif uyduruyordum kendimce
Aklimca yaptigini aklamaya calisiyordum beynimde .

Ramazanda beni iftara cagirip elime bi kutu salca tutusturuna kadarrdi iyi niyetli oldugunu dusuncem .

Bu ne yani simdi ?
Ben 4 liralik bir salcayi alamiyorsam öleyim .
Beni eziklemeye calisti kendince
Tuhaf tuhaf seyler
Hangi biri soylenir bilmiyorum
O gun son gorusmemiz olmustu
Ne gttim ne aradim
Hep kendi yazdi etti
Her yazdigindada salak slk konustu
En son artik dyr dedim

Insan dislamasini hic sevmem. Dislayanlarida sevmem ama şu hayat tecrubemde anladim ki bazen (istisnalar hariç) bir toplum birini disliyor ise o kiside yolunda gitmeyen birsey var. Bosuna dislamiyorlar. Bi bildikleri oluyor insan gaki lastiktan sonra anliyor. Himm demekki bu yuzdenmis diye ..
Haklilarmis demek ki .
Buyuk konusmak istemiyorum ama artik insanlara yaklasmayi istemiyorum bile

Eskiden yaptigi patavatsizliklara bir kilif uyduruyordum kendimce
Aklimca yaptigini aklamaya calisiyordum beynimde .

Ramazanda beni iftara cagirip elime bi kutu salca tutusturuna kadarrdi iyi niyetli oldugunu dusuncem .

Bu ne yani simdi ?
Ben 4 liralik bir salcayi alamiyorsam öleyim .
Beni eziklemeye calisti kendince
Tuhaf tuhaf seyler
Hangi biri soylenir bilmiyorum
O gun son gorusmemiz olmustu
Ne gttim ne aradim
Hep kendi yazdi etti
Her yazdigindada salak slk konustu
En son artik dyr dedim
Salcami? Ne alaka? Al eve goturmu dedi? :))) cok bazi insanlar kendilerini rezil etmekte sınır tanımıyor.
Pes dogrusu :) senin gibi herseye Salça varken bu salcaya ne gerek var diyeceksin.
Aman bosver... insanlar kendileri musade ettigi kadar yakinindadir
Sen musade ettigin kadar senin hayatindadir... cikarmakta devam etmekte senin elinde

Back
X